Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 червня. Відкриваємо нові горизонти

П'ятниця, 11 червня 2010, 08:51
З'являються нові цікаві завдання, відкриваються нові горизонти, стає зрозуміло, що потрібно зробити, щоб домогтися поставлених цілей. Однак є в цього дня і недолік: він зажадає великих витрат енергії, а тому багатьох очікує перевтома.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни керуються найкращими спонуканнями, але діють зовсім не так, як того вимагає ситуація. Представники цього знака схильні приймати власні бажання за підказки інтуїції, і керуватися виключно ними, забувши про логіку. Що виходить в результаті? Дивна метушня, в якій вам незбагненним чином вдається-таки домогтися свого! Оточуючі не можуть не захоплюватися вашими сьогоднішніми перемогами, але всерйоз замислюються про те, чи не занадто складно буде знаходити спільну мову з настільки загадковим і непередбачуваним людиною.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Послідовність у діях і розсудливість, зазвичай властиві Тельцям, сьогодні лише зрідка дають про себе знати. Представники знака воліють керуватися інтуїцією і покладатися на чужі поради, часто не заслуговують довіри. Втім, говорити про якісь фатальні помилки не доводиться; куди більш ймовірні дрібні непорозуміння і прикрі помилки, усунення яких займе деякий час. Ви влюбливі і романтичні. Інтерес представників протилежної статі до вашої персони вельми високий, і цим можна скористатися, щоб зав'язати цікаве знайомство.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Виникають серйозні проблеми у стосунках з оточуючими: ви здаєтеся їм людиною непослідовним, легковажним і навіть досить егоїстичним. Ділові партнери, крім того, схильні вважати, що ви порушуєте умови співпраці; справа може дійти до припинення спільної діяльності. Намагайтеся не давати волі емоціям – самоконтроль сьогодні абсолютно необхідний і на роботі, і вдома. Дуже важлива підтримка членів сім'ї, не відкидайте їх поради, навіть якщо спочатку вони здадуться вам досить дивними.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже непросто знайти спільну мову з коханою людиною. Вас не можна дорікнути в нещирості, але в спробах пом'якшити свої претензії і докори ви ховаєте справжню причину переживань за красивими словами, примушуючи свою «половинку» губитися у здогадах. Будьте більш відверті, навіть якщо вам доведеться зізнатися в деяких слабкостях. У професійній сфері ситуація складається сприятлива, можна розраховувати на серйозні перемоги. Неважко знайти спільну мову з впливовими людьми, керівництво готове підтримати вас у багатьох починаннях. Віра в свої сили допомагає домогтися успіху.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам вдається багато чого. Вирішити складну проблему, виступити з геніальною ідеєю, вчасно опинитися в потрібному місці і знайти впливового покровителя? Представники знаку з усіма цими завданнями справляються без праці. Анітрохи не складніше їм правильно розпорядитися грошима і знайти нове джерело доходу, навести порядок в сімейних справах, прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Легким хмаркою на небосхил романтичних відносин набігає ваше бажання нових вражень. Вирушаючи в подорож, шлях і невелике, разом зі своєю «половинкою» – це кращий спосіб забути про дрібні непорозуміння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки радять Дівам не витрачати час марно: неробство й порожні розмови роблять вас дратівливими. Бажано також відмовитися від відвідин багатолюдних розважальних заходів. Можна досягти великих успіхів в роботі і знайти людей, які нададуть вам сприяння в досягненні поставлених цілей. Сприятливий збіг обставин допоможе зав'язати дуже перспективний знайомство. Особисті відносини складаються гармонійно, вам не доводиться прикладати зусиль, щоб знайти спільну мову з близькими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається непогано, є шанс благополучно завершити раніше розпочаті справи. Однак розраховувати потрібно, в першу чергу, на себе: ймовірність своєчасного отримання допомоги з боку невелика. Варто бути економніше, тому що грошових надходжень зірки не обіцяють, а от витрати можуть бути досить значними. Дуже корисні заняття спортом, фізична робота – активна діяльність сприяє підвищенню життєвого тонусу. З близькими людьми ви добре ладіте, і зараз можна обговорювати багато складних питань, не побоюючись розбіжностей і сварок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливі зміни в ділових відносинах, не виключені розбіжності і навіть конфлікти з людьми, з якими ви разом працюєте. Зараз слід заявити про свої очікування і претензіях відкрито, чітко сформулювати, чим ви незадоволені і що хочете отримати – натяки і недомовки лише погіршать ситуацію, а спроби домогтися свого за допомогою інтриг не увінчаються успіхом. Сприятливі фінансові перспективи, грошові надходження можуть бути досить значними. Плануючи великі покупки, поцікавтеся думкою членів сім'ї – їх поради вам знадобляться. Удача чекає Скорпіонів-мандрівників.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна добитися великих успіхів у професійній сфері. Ви енергійні, діяльні, непохитні у принципових питаннях, наполегливі та упевнені в собі. Лідерські якості, що роблять неоціненну допомогу в роботі, на особистих стосунках, на жаль, позначаються не кращим чином – близькі можуть вважати вас чи не тираном. Хочете уникнути конфліктів? Будьте м'якше, покажіть, що готові піти на компроміс. Приємні враження залишить поїздка, не розчарує і відвідування світського заходу. Цей день напевно порадує Стрільців, які мріють про нові враження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Нерівний, неспокійний день. У професійній сфері події розвиваються не найкращим чином: ваші недавні досягнення поставлені під сумнів, і доводиться в черговий раз доводити і навколишнім, і собі, що ви на багато здатні. Обережніше з новими партнерами – людина, що обіцяє вам сьогодні всебічну підтримку, навряд чи стримає слово. Значно більш сприятлива ситуація складається в особистих відносинах: ви можете розраховувати на розуміння і підтримку близької людини. У закоханих Козерогів немає причин сумніватися в тому, що їхні почуття взаємні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії зможуть навести порядок у ділових відносинах, зміцнити потрібні зв'язки і розірвати ті, які давно втратили актуальність. У роботі властиві вам сьогодні безкомпромісність і вимогливість цілком доречні, а ось гармонії в особистих відносинах більше сприяють поблажливість, уміння зрозуміти близьких людей. Не вередує – охочі потурати вам сьогодні навряд чи знайдуться. Можливі проблеми в поїздках, тому збиратися в дорогу потрібно з усією серйозністю, намагаючись передбачити всі можливі ситуації. Фізичні навантаження не повинні бути занадто високими.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде досить цікавим, хоча і непростим. Успіхів у роботі Риби зможуть досягти завдяки своєчасному втручанню зацікавлених осіб; у трудящих поодинці виникне чимало проблем. Фінансова картина неоднозначна: грошові надходження можливі, але і витрати будуть більшими. Зате у сфері особистих відносин домінують сприятливі тенденції, і розвиток подій не змусить засумніватися в тому, що зірки прихильні до вас. Ймовірно виконання таємних бажань, несподіване везіння, вдалий збіг обставин.