Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 червня. День романтичних зізнань

Четвер, 10 червня 2010, 08:58
Сьогодні важко знайти спільну мову людям, які пов'язані діловими відносинами. Зате закохані ладнають чудово, спілкування приносить їм багато радості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непоганий день. Увага Овнів прикута до їх власних справ і проблем, але оточуючі ставляться до цього з розумінням і не ображаються. Саме тому можна говорити не тільки про професійні та творчі успіхи, а й про гармонію у стосунках з тими, хто вам дорогий. Можливе рішення якихось практичних, побутових проблем, що довгий час ускладнювали життя вам і вашим близьким. Це непоганий день для переїзду або зміни роботи, а також публічних виступів. Знижено життєвий потенціал, не виключені нездужання.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вдалий день, плідний і багатообіцяючий. Зірки радять Тельцям готуватися до трудових подвигів: день потребує великих звершень, але і нагорода за докладені зусилля буде надзвичайно щедрою. Можливе поліпшення фінансового становища. Витрати в основному пов'язані з потребами сім'ї, всі будуть виправданими. Подолати труднощі особистого характеру допоможуть близькі люди; вам навіть не доведеться розповідати про суть своїх проблем – вас зрозуміють з півслова. Поїздки і активний відпочинок дарують гарний настрій.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День принесе багато хорошого. Близнюкам варто довіряти долі та власної інтуїції – немає ніякої необхідності плисти проти течії, а вступати у нерівну боротьбу з обставинами не тільки небажано, а й небезпечно. Варто згадати про старі ділові зв'язки: день підходить для відновлення співпраці з давніми партнерами. Сфера романтичних відносин знаходиться під впливом позитивних тенденцій; зміни в особистому житті будуть радувати. Цей день підходить для відвідування світських заходів.

Рак (22 червня – 23 липня)
На жаль, для Раків цей день не буде легким. Представники даного знака все беруть під сумнів і навіть найбезневинніші події і вислови бачать в похмурому світлі. Навколишнім важко зрозуміти вас: ваші образи здаються їм безпричинними, прикрості – надуманими, вчинки – непередбачуваними. Втім, можна піти від неприємних переживань, занурившись у роботу. Професійні успіхи будуть вельми значними, особливо у тих, хто трудиться в поодинці. Корисна також зміна обстановки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Інтереси Львів зосереджені в професійній сфері, і це цілком зрозуміло – саме з роботою будуть пов'язані основні досягнення і перемоги представників цього знака. Вам вдасться впоратися з вирішенням завдань, які виявилися не під силу іншим, і в черговий раз закріпити свій авторитет. Налагоджуються стосунки з керівництвом і впливовими людьми. Можливі грошові надходження. Цей день відкриє нові можливості перед тими, хто намагається відновити відносини з близькою людиною після сварки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже сприятлива ситуація складається у сфері особистих відносин: тут вплив позитивних тенденцій сильний, і цим можна скористатися, щоб домогтися виконання своїх бажань. Кращі якості вашого характеру не залишаться непоміченими, ви знайдете нових друзів і однодумців. Вдалий день з точки зору фінансів: ймовірні великі грошові надходження, вигідні угоди. Можна виявляти ініціативу, виносити на розгляд нові ідеї – вони будуть добре зустрінуті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Доведеться згадати про події недавнього минулого – настав час витягти з них корисні уроки, зробити правильні висновки. Але не поспішайте ділитися своїми умовиводами: навколишні навряд чи поставляться до них з розумінням. Взагалі, стосунки з людьми сьогодні будуть складатися досить нерівно, не виключені суперечки через дрібниці, непорозуміння. Зате можна врегулювати розбіжності з керівництвом і діловими партнерами, знищити перешкоду, що заважала вашому кар'єрному росту. Крім того, день підходить для активного відпочинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Здоровий глузд і бездоганна логіка допомагають знаходити оптимальне рішення професійних завдань. Ви справляєте прекрасне враження на людей, з якими маєте справу; можливий початок довгого і плідного співробітництва. Сильний вплив позитивних тенденцій і на сферу особистих відносин, сьогодні у Скорпіонів не буде підстав скаржитися на нерозуміння близьких або відсутність підтримки з боку друзів. Добре складаються і романтичні стосунки. Самотні Скорпіони легко зачаровують представників протилежної статі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Непоганий день. Стрільці домагаються успіху в будь-якій справі, за яку беруться, але вважають за краще не замислюватися про те, чи вартий результат тих зусиль, які потрібні для його досягнення. У результаті багато представників знаку чимало часу витратять на стрілянину з гармати по горобцях, але додому неодмінно повернутися зі здобиччю. Намагайтеся не вимагати неможливого від близьких людей – сьогодні ви схильні вести себе дуже жорстко і навіть жорстоко, забуваючи про те, що досягти таким чином гармонії неможливо.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Варто займатися справами, що потребують не тільки навичок і спеціальних знань, а й творчого підходу, уяви – недоліку в них ви не відчуваєте. Можна планувати на цей день романтичні побачення, сімейні свята: зірки запевняють, що ви отримаєте масу приємних вражень. У професійній сфері серйозних проблем не виникне, мова може йти лише про переборні труднощі. Відносини з діловими партнерами складаються рівно, говорити про якусь особливу близькість не доводиться, але ви в ній і не потребуєте.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У важливих і відповідальних справах представники цього знака домагаються успіху, з подоланням дрібних непорозумінь справляються граючись, легко знаходять нових союзників і покровителів, спритно випереджають конкурентів. Фінансова ситуація значно не зміниться, однак ви зрозумієте, що слід зробити, щоб істотно збільшити свої доходи. Можна подолати розбіжності зі членами сім'ї. Досягти взаєморозуміння зі старшими родичами дуже легко, потрібно лише об'єднати зусилля для досягнення спільної мети.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день буде пов'язаний зі змінами на краще в ході важливої для вас справи. Однак не варто розраховувати на те, що вплив позитивних тенденцій буде універсальним. Зосередьтеся на одній, пріоритетній на даний момент, сфері життя, і в ній ви зможете досягти значних успіхів. Саме вам належить сьогодні проявити ініціативу, пропонувати різні способи вирішення проблем. На щастя, життєвий потенціал Риб високий, представники цього знака енергійні та діяльні, так що день не здасться їм виснажливим.