Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 червня. Дійте самостійно

Середа, 9 червня 2010, 08:58
День пов'язаний із загостренням різноманітних конфліктів, зростанням напруженості в суспільстві. Зате можна досягти успіху у самостійній роботі: якщо вдасться зосередитися, результати будуть вражаючими.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни можуть зіткнутися з фінансовими труднощами. Доводиться визнати, що ви переоцінили свої можливості і дозволили собі невиправдано великі витрати. Пам'ятайте, що зараз не час влазити в борги – краще економити. Угоди, укладені цього дня, виправдають очікування, але прибуток буде отриманий трохи пізніше. Яскраво проявляються лідерські якості, ви чудово керуєте іншими, віддаєте тлумачні розпорядження, та й на корисні поради не скупітеся. Це добре на роботі, а от у родині варто дотримуватися принципів рівноправного партнерства.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Представники цього знака вибирають найефективнішу з можливих тактик і домагаються відмінних результатів у будь-якій справі, за яку беруться. Зірки підтримують вас у роботі, дарують удачу в особистому житті, обіцяють масу приємних вражень. Високий життєвий потенціал. Це хороший день для побачення і освідчення в коханні. Тельці дуже романтичні і емоційні, здатні вгадати і виконати найпотаємніші бажання своєї «половинки». Оскільки ваша чарівливість велика, представники протилежної статі не обділять вас увагою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можна розраховувати на сприятливий збіг обставин, успіх сміливих починань, вирішення складних проблем. Вчинки Близнюків багатьом здаються дивними, але не можна заперечувати, що все, що роблять представники цього знака, призводить до відмінного результату. Дуже хороші фінансові перспективи, ймовірні великі грошові надходження. Відмінний день для ділових переговорів – ви напевно доб'єтеся свого. Дещо гірше йдуть справи в особистому сфері, але і тут від вас потрібні лише досить незначні поступки. Піде на користь активний відпочинок.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сімейні справи вимагають уваги. Ситуація в цій сфері не така однозначна, як здається на перший погляд, тому не поспішайте з висновками. Дуже обережно варто підходити до «миротворчої діяльності», якою чекають від вас родичі; пам'ятаєте, що підтримки потребують обидві сторони, і не будьте занадто суворим суддею. Виключно приємний характер будуть носити романтичні переживання. Ви самі створюєте атмосферу гармонії та взаєморозуміння у відносинах з коханою людиною, зірки ж беруть на себе організацію приємних сюрпризів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Важко дотримуватися звичайного графіка – ви захоплюєтеся то одною, то іншою справою, і нічого не можете довести до кінця. Ділові відносини дуже нестабільні, вчинки партнерів здаються вам непередбачуваними, рішення – дивними. Не соромтеся просити пояснень, задавайте питання, тільки так можна прояснити ситуацію і виробити вірну тактику. Здогадки ж навряд чи будуть вірними: у інтуїції сьогодні вихідний. В особистій сфері ситуація більш стабільна і комфортна, тут немає приводів для серйозного занепокоєння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
З професійної точки зору день хороший: Дев очікують перемоги. Головна умова успіху – самостійність і у вчинках, і в судженнях. Якщо ви будете орієнтуватися на інших, чекати порад і підказок, то напевно пропустите сприятливу можливість. Небажано планувати на цей день переговори, зустрічі з людьми, від яких залежить розвиток вашої кар'єри. Ви прагнете розваг, приємних вражень, цікавого відпочинку. Родичам це здається ознакою легковажності, так що будьте готові до критики.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Проблеми в сім'ї змушують турбуватися. Дійсно, ситуація склалася неоднозначна, і вибрати правильну тактику важко. Головне – не поспішати з висновками: події цього дня ви незабаром побачите в іншому світлі, і тоді про необгрунтовані судження доведеться пошкодувати. Кохана людина відкрито висловлює своє невдоволення. Спочатку це здасться образливим, але пізніше допоможе змінити відносини на краще. Ділова активність висока, ви готові штурмувати вершини кар'єрних сходів і братися за складні проекти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Схоже, Скорпіони уклали з Амуром ексклюзивний договір на VIP-обслуговування: нікому сьогодні не щастить у коханні так, як представникам цього знаку. Ви справляєте незабутнє враження на представників протилежної статі; досить швидкоплинної зустрічі, щоб людина зовсім втратила голову. У професійній сфері справи теж йдуть непогано, але тут успіхи просто прямо пропорційні зусиллям. Обережними повинні бути Скорпіони, що підтримують ділові відносини з іноземцями: знайти спільну мову буде важче, ніж зазвичай.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день навряд чи буде продуктивним: багато часу і сил піде на розмови і спілкування, власне робота ж відійде на другий план. Це, втім, не завадить поліпшити своє фінансове становище – чуття на вигідні угоди у Стрільців сьогодні дійсно феноменальне. Непогано складаються особисті стосунки, хоча, на жаль, обійтися без сварок не вдасться. Основна проблема полягає в тому, що представники знаку сьогодні схильні все бачити в похмурому світлі. Налаштуйтеся на позитивний лад – і вплив негативних тенденцій послабшає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Краще за все цей день підходить для вирішення особистих проблем, врегулювання відносин у родині. Ви легко знаходите спільну мову з близькими, допомагаєте їм впоратися з труднощами, радієте чужим успіхам. Можливо нове захоплення, не виключений службовий роман. Знайомство, зав'язане за участю родичів, може покласти початок серйозних відносин. У професійній сфері справи йдуть трохи гірше, є серйозні приводи для неспокою. Втім, ви зможете врегулювати ситуацію, якщо будете послідовні в рішеннях і вчинках.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День складається добре, у Водоліїв буде чимало приводів радіти і пишатися собою. Вірогідні грошові надходження, можливі подарунки. Добре пройдуть переговори будь-якого роду; навіть на зустрічі з абсолютно незнайомою людиною вам вдається поводитися так дружелюбно і мило, що атмосфера взаєморозуміння і злагоди запановує моментально. Не варто відмовлятися від культурних заходів – це принесе розрядку. Ви сприйнятливі до чужого досвіду, часто навіть на підсвідомому рівні виносите уроки з помилок інших людей.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не найкращий день для роботи: важко зосередитися, не ладяться ділові відносини. Недавні союзники не поділяють вашого погляду на речі, і розраховувати варто тільки на себе. Кілька легше буде тим, чия професійна діяльність пов'язана з роз'їздами – в дорозі вас відвідують приємні думки. Кращими ліками від хвилювань і тривог буде спілкування з близькими, поруч з дорогими людьми ви знаходите спокій і філософський погляд на речі.