Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 червня. Час рахувати гроші

Вівторок, 8 червня 2010, 08:57
На перший план виходять практичність і здатність розумно розпоряджатися готівкою. Цей день варто використовувати для того, щоб навести порядок у фінансових справах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна домогтися успіху в справах, що вимагають самодисципліни, організованості і терпіння. Саме ці якості, якими мало які Овни можуть похвалитися в інші дні, сьогодні властиві представникам даного знаку. Фінансова ситуація може покращитися, вірогідні не тільки очікувані, але і незаплановані грошові надходження. День підходить для сімейних справ, ви чудово розумієтеся з домашніми, легко знаходите спільну мову зі старшими родичами. Проблема особистого характеру, яка турбувала вас останнім часом, вирішиться несподівано і абсолютно чудовим чином.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде досить складним і з професійної, і з особистої точки зору. Тельці намагаються добиватися свого звичними методами, проте ситуація вимагає імпровізації і порушення традицій. Досить критично налаштоване по відношенню до вас керівництво, так і ділові партнери ясно дають зрозуміти, що не пробачать помилок. Не дозволяйте залякати себе – впевненість у власних силах необхідна. Уникнути проблем у відносинах з близькими вдасться, якщо ви будете не тільки наполегливі, але і ввічливі і тактовні. Уникайте відкритих конфліктів, сварок. Обговорення складних питань краще відкласти.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Чим більше справ, тим більше вдалим здається день представникам цього знаку – перебуваючи в гущі подій, можна не замислюватися про існуючі проблеми. Однак ситуація потребує зовсім іншого підходу: зосередженості на головному, високої концентрації уваги. Атмосфера суєти і творчого безладу вам категорично протипоказана. Можливі проблеми у відносинах з коханою людиною: ви страждаєте від нестачі романтики, прагнете якихось видатних подій. Представники знака, що вміють знаходити радість у повсякденному, швидко зрозуміють, що ситуація не так вже сумна.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже сприятливий день. Раки можуть розраховувати на зміни на краще і в особистих відносинах, і в діловій сфері. Удача вам усміхається; намагайтеся не упускати сприятливих можливостей і діяти настільки швидко, наскільки це можливо. День підходить для укладання угод та обговорення професійних перспектив. Ваша впевненість в собі зіграє важливу роль на ділових переговорах. Досягти взаєморозуміння з близькими неважко – досить щирого інтересу до їхніх справ і бажання. Є шанс розібратися в давньому непорозумінні, яке ускладнювало відносини з коханою людиною, і відновити гармонію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Поточна доба принесе представникам цього знаку корисний досвід. Якщо сьогодні ви будете уважно стежити за подіями навколо, то в найближчому майбутньому зможете уникнути прикрих помилок і захистити себе від підступних недоброзичливців. Будьте уважні при вирішенні фінансових питань – ви схильні помилятися в розрахунках, і помилятися не в свою користь. Дуже гарний день для відпочинку в компанії родичів і друзів, сімейних чи романтичних подорожей. Ви жадаєте нових вражень і напевно отримаєте їх, якщо дасте волю своїй фантазії.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні варто приділити особливу увагу спілкуванню з партнерами, колегами та однодумцями. Зараз вас не бентежить деяка прохолода у відносинах, адже з усіма завданнями ви можете впоратися самостійно, але якщо не зруйнувати «стіну» зараз, пізніше ви опинитеся на самоті в дійсно важкий момент. Корисними будуть поради старших родичів, хоча ви не сприймете їх буквально. Взагалі, цей день пов'язаний з переосмисленням чужого досвіду і формуванням на його основі власних суджень, на які ви і будете орієнтуватися надалі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Маса проблем виникає в діловому спілкуванні, і зазвичай доброзичливі Терези стають вельми дратівливими. Нічого дивного в цьому немає – важко зберігати душевну рівновагу під градом необгрунтованої критики і образливих зауважень. Ваші ділові партнери схильні порушувати домовленості, що теж не додає впевненості. Гарний спосіб скинути напругу – зміна обстановки. Можете дозволити собі подорож? Дуже добре! Запропонуйте близькій людині скласти вам компанію і вирушайте в дорогу. Якщо подібне неможливо, намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Особисті відносини складаються напружено, і Скорпіони чималу частину дня проведуть у роздумах про те, що ж потрібно зробити, щоб направити їх у більш сприятливе русло. Рішення прийде обов'язково, але буде результатом не серйозних роздумів, а раптового осяяння. Постарайтеся скоріше втілити його в життя – чим більше часу проходить, тим важче буде зважитися. Інтуїцією можна керуватися в справах: чуття вас не підведе, а от логіка, на жаль, може дати збій. Гарний день для поїздок і проведення виїзних заходів будь-якого роду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці непогано справляються з вирішенням поточних завдань, а от за нові проекти беруться неохоче. Що ж, представників знаку можна зрозуміти: для нових починань день дійсно не найсприятливіший. Можна планувати на цей день переговори і важливі зустрічі, але варто мати на увазі, що вони потребують серйозної підготовки. Чарівність вам не змінить, але серйозність, авторитет і професіоналізм будуть більш серйозною зброєю. Хороший день для розваг, свят. Навіть випадкова зустріч з друзями може вилитися в гучну вечірку, на якій ви зустрінете цікавих людей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
За твердженням небесних світил, Козероги сьогодні дуже уважні до оточуючих. Представники цього знаку всюди, де з'являються, прагнуть створити атмосферу дружелюбності і гармонії, кожного, з ким мають справу, готові оточити турботою. Таке ставлення допомагає завойовувати симпатії людей, а для багатьох старих знайомих відкриває нові грані вашої особистості. З професійної точки зору день буде непоганим, а ось любителям гучних розваг та активного відпочинку він здасться просто відмінним. Вдадуться на славу сімейні свята, добре пройдуть поїздки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День принесе професійні проблеми. Важко правильно оцінити свої можливості, тому ви беретеся за справи, з якими нелегко впоратися. Перш, ніж погодитися на якусь пропозицію, хай і дуже привабливу, постарайтеся оцінити всі її мінуси – швидше за все, їх кількість зробить можливі вигоди не настільки вже значними. Напруженість у сімейних відносинах змушує турбуватися, багато Водолії задумаються про те, чи правильну лінію поведінки по відношенню до близьких обрали. Не варто звинувачувати себе у всіх бідах, краще зосередитися на пошуку виходу з ситуації, що склалася.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Небажані поїздки – вони заберуть багато сил і часу, а результат принесуть вельми скромний. У іншому ж день буде досить вдалим. Значних професійних успіхів зможуть досягти Риби, чия діяльність пов'язана з оформленням документів, складанням звітів. Тим, хто працює з людьми, будуть потрібні терпіння і завзятість, щоб досягти свого. Емоційний фон сприятливий, і навіть у важкі моменти ви зберігаєте не тільки спокій, але й справжній оптимізм. Радує спілкування з близькими, у багатьох Риб буде можливість побалувати кохану людину несподіваним подарунком.