Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 червня. Реалізуємо приховані можливості

Понеділок, 7 червня 2010, 08:56
День буде насичений приємними подіями. Однак для того, щоб повною мірою усвідомити сенс того, що відбувається, потрібно вміння мислити самостійно й бачити приховані можливості, які відкриває кожна ситуація.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непоганий день. Сьогодні, всупереч звичаю, Овни не розташовані до спілкування – представники цього знака лише в суспільстві найближчих людей відчувають себе по-справжньому комфортно, а від інших вважають за краще триматися подалі. Романтичні настрої дуже сильні; вам під силу влаштувати сюрприз своїй «половинці» або заволодіти серцем цікавої вам людини. Поїздки і прогулянки створюють сприятливі умови для неквапливих роздумів, аналізу недавнього минулого. Сьогодні можна скласти прекрасний план дій на майбутнє.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День великих і дивних успіхів. Тельці беруться за нові для себе справи, не чекаючи видатного результату – і, всупереч власним побоюванням, безперечно справляються з ситуацією. Тому не варто відмовлятися від експериментів: надмірний консерватизм значно звузить ваші можливості. Можливо нове романтичне захоплення, яке відіграє важливу роль у вашому житті. Відносини будуть непростими, але захоплюючими; завдяки їм ви дізнаєтеся про себе багато нового! Дуже корисні подорожі. Навіть невелика вилазка за місто буде до речі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде складатися досить вдало, хоча часом буде дратувати занадто повільний плин подій. Намагайтеся не підганяти інших: навколишнім просто не під силу встигнути за вами. Жага нових вражень сильна, у багатьох з'явиться бажання вирушити в дорогу. Що ж, зірки нічого не мають проти подорожей – принаймні, належним чином підготовлених. Цей день навряд чи принесе бурю пристрастей, проте напевно порадує чистотою небосхилу романтичних відносин. Прислухайтеся до бажань близької людини.

Рак (22 червня – 23 липня)
Перша половина дня підходить для неквапливих занять, що сприяють неспішним роздумам, а також бесід на абстрактні теми. Пізніше рівень ділової активності різко зросте, і ви зможете взятися за більш відповідальні проекти. Дуже гарний день для конструктивного спілкування, обговорення практичних питань. Зустріч з коханою людиною варто призначити на вечір – саме в цей час вас відвідає романтичний настрій. Пам'ятайте, що сьогодні небажано пред'являти своєї «половинці» претензії і звинувачення, навіть жартома.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні представникам цього знаку властива царствена поблажливість, недбале ставлення до дрібниць життя. Навряд чи ви приймете близько до серця якусь подію дня, всерйоз занепокоїтеся через непорозуміння або суперечки з оточуючими. Впевненість у тому, що все само собою влаштується найкращим чином, надає вам особливий шарм в очах оточуючих – недоліку в компаньйонах не виникне. Навряд чи сьогодні вас відвідають блискучі ідеї, але пропозиції, які виходять від близьких, ви оціните по достоїнству.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день не ознаменується важливими подіями, але Дев напевно порадує: представники знаку щиро радіють дрібниць і не втрачають можливість хоч трохи поліпшити своє життя. Можна вирушати в дорогу, не важливо, чи збираєтеся ви в велику подорож чи просту заміську поїздку – в будь-якому випадку вам буде супроводжувати удача. Відповідний день для вирішення будь-яких завдань, що вимагають просторового мислення. Близькі будуть приємно здивовані вашим умінням здогадуватися про чужі бажаннях.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Небажано планувати на цей день покупки, похід по магазинах – ви схильні витрачати більше, ніж мало б бути. В іншому ж зірки представляють вам повну свободу і обіцяють підтримку в будь-яких починаннях. Дуже гостра інтуїція, її підказкам можна довіряти. У деяких Терезів з'являться ідеї, реалізація яких буде сприяти скорішому кар'єрного росту. Можливий візит старих знайомих, від яких ви отримаєте несподівані, але дуже приємні новини. Надайте близьким можливість проявити ініціативу – це сприяє поліпшенню відносин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складається добре, але Скорпіони незадоволені. У чому ж справа? Та в тому, що представники цього знака отримують зовсім не те, чого хочуть. Замість того, щоб ображатися на долю, спробуйте знайти гідне застосування її сьогоднішнім подарункам – при вашій-то фантазії це напевно вийде! Змінити особисте життя на краще допоможуть екстравагантні вчинки. Хтось полає вас за шокуючі витівки, а хтось вважатиме їх гідними захоплення, що й стане першим кроком до початку незвичайних романтичних відносин.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Варто звернути увагу на свої стосунки зі старшими родичами – настав підходящий день для того, щоб відкрито поговорити про проблеми, попросити вибачення за нанесені образи і залишити в минулому розбіжності. Ви можете розраховувати на підтримку і розуміння близьких людей. Можливо і несподівана поява нових союзників. Деякі представники знаку отримають дуже корисні поради від зовсім незнайомих людей. Можна запланувати на цей день відвідування вечірки або участь у якомусь громадському заході.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Потрібно діяти рішуче та швидко: настав слушний момент для того, щоб докорінно змінити своє життя, назавжди розлучитися з тим, що вам не подобається. Відмовлятися від сформованих звичок представникам даного знаку сьогодні значно легше, ніж в інші дні. Можлива несподівана зустріч з людиною, яка колись справила на вас незабутнє враження; сьогодні у вас буде шанс зблизитися з цією особою. Дуже добре складаються поїздки, зміна обстановки йде на користь і дарує нові ідеї.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День вдалих покупок, несподіваних подарунків і незапланованих грошових надходжень. Фінансове чуття не підведе Водоліїв; сьогодні вони не тільки своїми грошима розпоряджаються блискуче, але й іншим поради дають відмінні. У любові представникам знака теж пощастить; сьогодні можуть збутися їх найпотаємніші бажання. Ймовірно поява нових інтересів і захоплень, які будуть сприяти розширенню кругозору, а у віддаленому майбутньому – кар'єрного росту. Зростає впевненість в собі, що буде дуже до речі при нових знайомствах.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вас чекає приємний день, що дозволяє зосередитися на цікавих і захоплюючих справах і забути про турботи. Ви можете дозволити собі плисти за течією і отримувати задоволення від того, що відбувається: зірки подбають про те, щоб все склалося як треба. Можливо врегулювання проблеми, яка останнім часом турбувала не тільки вас, але і ваших близьких. Висока ймовірність грошових надходжень. Вдалими будуть поїздки – вони відкриють перед вами нові можливості. Не пропустіть можливість порадувати кохану людину несподіваним святом.