Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 червня. День потрібних зустрічей

П'ятниця, 4 червня 2010, 08:55
Зірки протегують працьовитим і старанним, а успіхи прямо пропорційні прикладеним зусиллям. Втім, везіння теж не виключено: вірогідність зустріти «потрібну» людину сьогодні вище, ніж в інші дні.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вплив позитивних тенденцій дуже сильний, але й неприємностей, на жаль, Овнам уникнути не вдасться. Головна проблема представників цього знаку сьогодні – у звичці говорити, не подумавши, і не визнавати своїх помилок навіть під тортурами. В результаті рішення навіть найпростіших питань відкладається на невизначений термін: замість того, щоб зайнятися справжніми справами, ви натхненно захищаєте свою позицію в гострих, але безглуздих дискусіях. Зате сьогодні ви дуже привабливі, енергійні і життєрадісні – це сприяє новим знайомствам.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Досить складний день з професійної точки зору: Тельцям доведеться навчитися чомусь новому, щоб впоратися з вирішенням завдань, що виникають сьогодні. Звичайно, з даної ситуації можна і користь витягти – у вас буде можливість підвищити кваліфікацію, знайти мудрих наставників, співпраця з якими буде тривалою і плідною. Старанність буде винагороджено матеріально, проте гроші надійдуть трохи пізніше. Не дуже вдало складуться поїздки, краще провести день у звичній обстановці, в колі близьких людей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається непогано, однак перша його частина здасться Близнюкам досить нудною. У представників цього знака не буде можливості застосувати свої творчі здібності, дати волю фантазії і взагалі якось проявити себе. Ситуація вимагає скромності, старанності та акуратності, в сімейних відносинах – поваги до старших, дотримання традицій. Зате в другій половині дня відбудеться подія, яка запам'ятається надовго, і носити вона буде характер виключно романтичний. Тут-то і знайдуть собі застосування ваші найкращі якості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можуть виникнути фінансові труднощі, для подолання яких доведеться звернутися по допомогу до родичів або друзів. Спокуса витратити гроші на щось привабливе, але не дуже потрібне, дуже велика, однак ви не можете зараз собі цього дозволити. Успіхи в роботі досить значні, легко вдається довести до кінця давні проекти, розпочаті кимось іншим. Радує стабільність особистих відносин, хоча від невеликої зміни обстановки ви б не відмовилися. Не забувайте про користь активного відпочинку: сьогодні він допоможе зберегти високий життєвий тонус.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День досить успішний, хоча події розвиваються не зовсім так, як очікували Леви. Представникам цього знаку доведеться переглянути свої пріоритети і подумати про те, якими новими цілями замінити старі. Дуже важливо зберігати спокій на ділових зустрічах: одне різке зауваження може поставити під загрозу розриву дуже перспективні відносини. Піде на користь зміна обстановки, вдалою буде поїздка у нове, незнайоме місце. Відпочинок на природі – кращий спосіб підняти настрій собі та близьким. Зірки обіцяють порадувати незвичайними вечірками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День подарує масу нових відчуттів та корисного досвіду, проте легким його назвати ніяк не можна. Стане в нагоді уміння пристосовуватися до обставин, зберігаючи при цьому вірність раніше обраної меті. Ви наполегливі та рішучі – це справляє сприятливе враження на колег і нових знайомих, а от близьким людям може здатися утомливим. Справ у вас буде багато, але і про відпочинок забувати не можна. Зірки радять зробити невелику прогулянку в другій половині дня: перебування на свіжому повітрі піде вам на користь. Не переїдайте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте гранично уважні в роботі: дуже велика ймовірність помилки, яка може перешкодити кар'єрному зростанню представників знака. Краще мати справу з перевіреними і надійними партнерами, ніж з людьми, яких ви бачите вперше, навіть якщо обіцянки останніх виглядають дуже привабливими. Фінансова ситуація сприятлива, витрати не будуть марними. До рішення особистих проблем ви підходите з точки зору логіки і здорового глузду, хоча й до інтуїції теж варто було б прислухатися. Багато Терезів дізнаються щось нове про «свою половинку» і будуть приємно здивовані.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День пов'язаний з великими успіхами і значними змінами на краще. Скорпіони повинні бути достатньо розторопні, щоб скористатися всіма можливостями, що відкриваються, тому справ у них буде чимало. Нагорода за працю виявиться вельми щедрою, так що шкодувати про витрачені даремно сили не доведеться. Романтичні відносини перебувають під впливом позитивних тенденцій, тому варто більше часу проводити зі своєю «половинкою». Життєвий потенціал високий, але не виключене безсоння. Фізичні навантаження варто скоротити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День принесе професійні труднощі, до яких Стрільці поставляться з недоречною легковажністю. Завдяки своїм великим зв'язкам і підтримці союзників ви зможете владнати непорозуміння, що виникли, проте пізніше вони неодмінно нагадають про себе. Фінансова ситуація покращиться, можливі великі грошові надходження. Емоційний фон сприятливий, тому у Стрільців буде чимало можливостей отримати позитивні емоції. Ви щедро ділитеся з близькими своєю радістю, проте не приділяєте належної уваги їх проблемам – це може викликати образу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде плідним і вдалим, якщо ви не станете витрачати сили на спроби вирішити всі проблеми, що накопичилися, самостійно. Поруч є надійні союзники: покладіться на них – і ви швидше досягнете потрібного результату. Відповідний день, щоб продемонструвати своє вміння керувати іншими. Є шанс, що на це звернуть увагу, і незабаром ви отримаєте підвищення. В особистих відносинах проблем не виникає: близькі добре розуміють вас. Проте в бесідах з коханою людиною ви часом буваєте дуже запальні, що породжує непорозуміння.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Належить вирішити кілька складних завдань, кожне з яких потребує програми серйозних зусиль. Не доводиться розраховувати на те, що хтось кинеться вам на допомогу, але можна правильно розставити пріоритети і скласти графік, за яким ви все встигнете. Самодисципліна і розумна організація праці сьогодні справді творять чудеса. Прислухайтеся до порад старших: їх досвід сьогодні буде вам дуже корисний. Життєвий потенціал високий, і це виражається не тільки в гарному самопочутті, але і в прекрасному настрої і бездоганному зовнішньому вигляді.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні представники знаку зуміють здобути важливу професійну перемогу. Ви цілком в змозі зробити це самостійно, але стратегічно правильним буде знайти кількох союзників: загальний успіх зробить вас партнерами надовго і покладе початок плідної співпраці. Фінансова картина сприятлива. День підходить для вирішення особистих проблем, але не для їх обговорення – ви схильні говорити те, про що пізніше напевно пошкодуєте. Варто побачитися з друзями: в їх компанії ви чудово проведете час. Вдалий день для експериментів з іміджем.