Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 червня. День нових знайомств

Четвер, 3 червня 2010, 08:54
Вдалий день для тих, хто запланував зустрічі, важливі переговори, участь у громадських заходах. Люди розташовані до спілкування, що істотно підвищує ймовірність нових знайомств.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День непоганий, але не всі амбіції Овнів будуть задоволені. Зірки радять представникам знака бути скромнішими і не чекати надто багато ні від себе, ні від оточуючих. Небажано приймати важливі рішення без обговорень – поради, які ви сьогодні отримаєте, можуть виявитися дуже корисними. Сфера романтичних відносин знаходиться під впливом позитивних тенденцій, а це означає, що можуть статися неймовірно приємні події! Відвідування світських заходів залишить приємне враження.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День принесе професійні труднощі – надіям Тельців на легку перемогу над конкурентами не судилося збутися. Можливі проблеми, які завадять своєчасно завершити розпочатий проект, стримати дані раніше обіцянки. Однак ваш авторитет не буде піддано сумніву. З точки зору особистих відносин ситуація більш сприятлива, тут немає приводів для занепокоєння. Приємним буде спілкування з близькими, а людина, яка вам особливо дорога, проявить себе з кращого боку. Життєвий тонус високий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день, хоча і пов'язаний з деякими спокусами, чинити опір яким буде непросто. Прагнення швидко покращити своє фінансове становище може підштовхнути вас до участі в аферах і сумнівних витівках. Однак незрівнянно кращих результатів допоможуть досягти розсудливість і обережність. В особистих відносинах все благополучно. Ви настільки привабливі, що вам багато чого сходить з рук. Хоча життєвий потенціал високий, краще віддати перевагу спокійному відпочинку.

Рак (22 червня – 23 липня)
День принесе фінансові труднощі – представникам цього знаку доведеться серйозно задуматися про те, як правильно розпорядитися наявними засобами. Для укладення угод або великих придбань день не дуже сприятливий. Зате для професійної діяльності і роботи з дому він відмінно підходить: ви швидко справляєтеся зі справами і майже не втомлюєтеся. Емоційний фон стабільний, ви без праці зберігаєте гарний настрій і непогано ладіте з людьми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Впевненість у власній правоті заважає Левам прислухатися до думки не тільки колег і ділових партнерів, а й керівництва, що може призвести до серйозних конфліктів. Ви схильні порушувати всі традиції і загальноприйняті правила, щоб домогтися свого, однак мало замислюєтеся про те, що менш руйнівні способи були б значно більш ефективними. Можна планувати на цей день поїздки, зустрічі у неформальній обстановці, світські заходи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Життєлюбність і оптимізм представників даного знаку сьогодні абсолютно непохитні, тому ні професійні труднощі, ані непорозуміння особистого характеру не стануть для них проблемою. Не забувайте про свої творчі здібності та таланти – велика ймовірність, що їм вдасться знайти гідне застосування. В особистій сфері ситуація стабільна, різкі зміни малоймовірні. Проте ваш позитивний настрій допомагає створити сприятливі умови для поступового поліпшення відносин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Позитивні тенденції досить сильні, але вплив їх на сферу професійної діяльності, на жаль, мінімально. Терези сьогодні не тільки не розташовані до видатних трудових подвигів, але й за виконання своїх повсякденних обов'язків беруться неохоче. Як не дивно, і колеги, і керівництво відносяться до представників цього знака з розумінням і намагаються позбавити їх від зайвого навантаження. Справи близьких викликають у вас непідробний інтерес, і часом ви абсолютно забуваєте про почуття такту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Професійні успіхи представників даного знаку не тільки викликають повагу, але і не залишаються непоміченими сильними світу цього. Сьогодні у вас можуть з'явитися не тільки нові партнери та роботодавці, але і впливові покровителі. Фінансова ситуація покращиться. Можна розраховувати на заступництво зірок і при вирішенні особистих проблем. Ваша чарівливість практично безмежно, воно нікого не залишає байдужим. Цей день підходить для залагодження старих конфліктів, примирення після сварки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День принесе деякі професійні труднощі, проте Стрільці не стануть приймати їх близько до серця і спритно перекладуть рішення своїх проблем на кого-небудь іншого. А ось отриманими грошима ви навряд чи захочете ділитися; сума буде чималою, і розпорядитися нею ви зможете з розумом. Сприятливий день для сімейних заходів, спілкування з близькими. Відвідування багатолюдних зборів небажано, воно залишить неприємне враження. Життєвий потенціал високий: і самопочуття, і настрій будуть дуже хорошими.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Саме час взятися за складну справу, до якого у вас довго не доходили руки – сьогодні несподіване збіг обставин, творчий підхід і винахідливість допоможуть справитися з проблемами, довго здавалися нерозв'язними. Непогано йдуть справи і у сфері особистих відносин – ваше вміння ладити з людьми сприяє досягненню поставлених цілей. Проте закохані Козероги можуть відчувати невиразне занепокоєння – від нього не залишиться й сліду, коли ви поговоріте зі своєю половинкою відверто.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Представники цього знаку безмежно енергійні та діяльні. Проте роботі це тільки заважає – замість того, щоб зосередитися на основному завданню, ви беретеся за другорядні проекти, втручатися в чужі справи, з головою занурювався у вирішення проблем, що не мають до вас безпосереднього стосунку. Усе це породжує суєту і хаос, які аж ніяк не сприяють ефективній діяльності. Зате відносини з близькими складаються дуже гармонійно, та й взагалі події особистого життя тільки радують.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий день, відмінно підходить і для нових починань, і для завершення старих справ. Ваші успіхи вселяють повагу: немає такого завдання, з якою ви б не впоралися. Налагоджуються стосунки з колегами, друзі з розумінням ставляться до Ваших ідей, а близькі готові допомогти в реалізації планів. Не втрачайте часу дарма – за такої підтримки можна реалізувати будь-який сміливий задум! Не можете похвалитися активною життєвою позицією? Не біда, відпочити теж можна відмінно!