Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 червня. День службових компромісів

Вівторок, 1 червня 2010, 08:58
День не обіцяє професійних успіхів: навіть із звичними справами впоратися буде непросто, що вже казати про рішення нестандартних завдань. При цьому ділові відносини складаються непогано, оскільки партнери і колеги підтримують один одного, йдуть на компроміс.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День для Овнів складеться добре, однак у представників даного знаку можуть виникнути труднощі у діловому спілкуванні. Сьогодні вам навряд чи вдасться швидко знайти спільну мову з керівництвом і партнерами, завоювати симпатії колег. Намагайтеся вести себе добре, не загострюйте вже існуючих протиріч: зараз не час починати військові дії. У сім'ї ситуація складається куди більш сприятлива, з близькими ви чудово ладіте. Закоханим Овнам зірки обіцяють масу приємних емоцій. Життєвий тонус високий, корисний активний відпочинок.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День обіцяє значні професійні досягнення та успіхи у навчанні Тельцям, які працюють самостійно і покладаються, в першу чергу, на себе. Ділове спілкування, навіть мінімальне, дратує, а вже на необхідності підтримувати тісні контакти з керівництвом і колегами чинить серйозний пригнічуючу дію. Займатися домашніми справами приємно, впоратися з ними легко. Для багатьох Тельців цей день ознаменується примиренням з близькою людиною або відновленням якихось перерваних відносин.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сфера ділових відносин знаходиться під сильним впливом негативних тенденцій. Близнюки, всупереч звичаю, сьогодні дуже залежні від чужої думки часто слідують радам, які розумніше було б пропустити повз вуха. Варто довіритися інтуїції. Намагайтеся тримати свої емоції під контролем, в будь-якій критиці шукайте здорове зерно, а діалоги намагайтеся вести в конструктивному руслі. Близькі підтримують вас у всьому і хвалять за будь-якого приводу – це дуже приємно. Не скупіться на відповідні компліменти: кожен з них піде на користь.

Рак (22 червня – 23 липня)

День спокійний, рівний і сприятливий. Ракам не потрібно поспішати – можна робити заплановані справи в комфортному темпі, обдумувати те, що відбувається, будувати плани. Ваші вчинки призводять до очікуваного результату, неприємних сюрпризів можна не побоюватися. Відповідний день для підвищення кваліфікації, покупки речей, необхідних вам у роботі. В сім'ї не виникає приводів для розбіжностей, відносини стабільні й довірливі. Вам вдається створити приємну атмосферу в будинку, порадувати близьких; їх подяку не знає меж.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Львів очікує найцікавіше бій, з якого вони неодмінно вийдуть переможцями. Зірки закликають проявити поблажливість до програв – шляхетність, виявлену представниками самого царственого знака Зодіаку, буде щедро винагороджено. Розділіть радість перемоги з близькими людьми; сьогодні у вас буде і привід, і можливість влаштувати свято для тих, хто вам доріг. Активний відпочинок сприяє покращенню настрою, світські розваги не здаються нудними. Життєвий потенціал високий.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте розбірливі в ділових контактах. У привабливих пропозиціях недоліку не буде, проте ви зробите помилку, якщо зв'яжете себе якимись зобов'язаннями, не переконавшись у лояльності та надійності партнера. Стан фінансових справ поступово поліпшується, але час жбурляти гроші на вітер ще не настав. На жаль, залишають бажати кращого відносини з родичами та друзями, кожен, хто намагається дати пораду, викликає у вас роздратування. Сварки з коханою людиною не виникне, якщо ви відмовитеся від спільної поїздки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День принесе серйозні емоційні проблеми, наслідком яких стануть розбіжності з коханою людиною. Ви не довіряєте власним почуттям і ставите під сумніви слова близьких, ніж ображаєте їх не на жарт. Прояви подразнення будуть частими і яскравими, але недовгими; втім, періоди відносного спокою теж вельми короткі. Підвищена чутливість сприяє зростанню творчого потенціалу та досягнення професійних успіхів. Є шанс отримати підвищення по службі, просто опинившись у потрібний час у потрібному місці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для Скорпіонів день буде забарвлений в неприємні тону, і все через неприємності в особистому житті. Представникам цього знаку дуже важко знайти спільну мову з коханою людиною, та й спроби розібратися у власних почуттях виявляються невдалими. Ви гостро потребуєте позитивних емоціях. Де їх знайти? У подорожах, нескладних домашніх справах, зустрічах з друзями, творчість. Непоганий день для ділових контактів, початку співпраці з новими партнерами. Люди, які сьогодні підтримають ваші сміливі ідеї, стануть надійними помічниками надовго.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Непростий день. Життєвий потенціал Стрільців знижений, представники даного знаку схильні нездужання, нападів поганого настрою. Можливі головні болі, безсоння, загострення хронічних захворювань. Бережіть себе, намагайтеся не перевантажувати. Фінансова картина сприятлива, можливі значні грошові надходження. Витрачати гроші стоїть на потреби сім'ї, тут ви не помилитеся. Можливо незаплановане подорож, яка допоможе не тільки отримати приємні емоції, але і зав'язати корисні знайомства.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День пов'язаний зі зниженням життєвого тонусу, багато представників знаку будуть відчувати себе невпевнено, дискомфортно. Зосередитися на роботі важко, тому ймовірність помилок і промахів велика. На щастя, ви можете розраховувати на підтримку союзників, а також поява впливових покровителів. Розбіжності з коханою людиною серйозні, і в ситуації, що склалася необхідно розібратися. Підготуйтеся до обговорення проблем, що накопичилися. Фінансова картина стабільна, заплановані на цей день покупки будуть вдалими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Життєвий потенціал Водоліїв дуже високий, і представники знаку зроблять все можливе, щоб перетворити досить сприятливий, але, загалом, пересічний день в дійсно чудовий. Ви беретеся за будь-яку справу з енергією та ентузіазмом, необхідними для успіху, знаходите союзників і послідовників, проявляєте лідерські якості. Розташування нових людей ви завойовує миттєво. Знайомства, зав'язані в поїздках, суттєво вплинуть на ваше життя. Фінансова картина сприятлива, можливі значні грошові надходження.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Потрібно розумно витрачати сили й емоції – в цьому полягає головний секрет нейтралізації впливу негативних тенденцій. Не піддавайтеся на провокації, уникайте гострих дискусій і контактів з людьми, які не викликають у вас довіри. Дуже важливо слідувати підказкам інтуїції – це позбавить вас від багатьох даремних переживань. Хороший день для романтичних знайомств, побачень, спілкування з коханою людиною. Якщо вам належить важлива зустріч, зверніть особливу увагу на свій зовнішній вигляд – важливо виглядати бездоганно.