Гороскоп за знаками Зодіаку на 31 травня. Подружиться зі своїм внутрішнім «я»

Понеділок, 31 травня 2010, 08:54
Цей день для багатьох буде пов'язаний з подоланням внутрішніх протиріч, боротьбою з власними слабкостями. Дуже важливо зберегти рівні стосунки і з представниками ділового оточення, і з близькими людьми. Це вимагатиме зусиль, але марними вони не будуть.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Закоханим Овнам буде легко знайти спільну мову зі своєю «половинкою». Самотні представники знаку зможуть зав'язати цікаві знайомства, якщо не стануть відмовлятися від участі у громадських заходах. Взагалі, чим більше уваги ви сьогодні зможете залучити до себе, тим краще. Можливим стає подолання розбіжностей з колегами та керівництвом, хоча від вас будуть потрібні серйозні поступки. Хороший день для складання планів, а також будь-якої діяльності, що дозволяє використовувати аналітичні здібності.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Насичений та цікавий день. Представники даного знака діяльні і рішучі – і саме ці якості сьогодні необхідні для досягнення успіху! Можливо, спочатку кому-то ваше впертість буде здаватися дивним і навіть дурним, але результат справи доведе, що ви вибрали єдино вірну лінію поведінки. Сімейні відносини стають міцнішими і гармонійними, і це багато в чому ваша заслуга. Не пропустіть можливість порадувати близьких приємною поїздкою або невеликим святом у вузькому колі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День для представників цього знака складається непогано. Однак для того, щоб повною мірою використати можливості, які відкривають перед вами зірки, знадобляться і винахідливість, і посидючість, і вміння піти на поступки. Якщо це здається вам занадто складним, доведеться задовольнятися скромними успіхами. Дуже корисні активний відпочинок, фізичні навантаження. Заняття спортом або танцями, рухливі ігри буквально допомагають знайти друге дихання. Ефективні косметологічні процедури, день підходить для зміни іміджу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже вдалий день для ділових контактів, переговорів, звернення в державні структури, співбесід. Вам вдається не тільки швидко розташувати до себе співрозмовника, а й скласти про нього правильне уявлення – це допоможе уникнути небезпечних знайомств, початку відносин з ненадійними людьми. Середину дня варто присвятити справах, що вимагають уваги й акуратності, а от вечір підійде для занять, що дозволяють дати волю фантазії. Поїздки будуть захоплюючими, але трохи більш тривалими, ніж ви очікували. Життєвий потенціал високий.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже вдалий день з професійної точки зору. Леви трудяться не покладаючи рук, і результат їх зусиль вселяє захоплення. Представники знака демонструють не тільки завзяття і ентузіазм, але і найвищий професіоналізм, і нагорода не змусить себе чекати. Вміння не тільки зберігати спокій у нестандартних ситуаціях, а й керувати іншими стане в нагоді тим, хто мріє про підвищення по службі. Хороші фінансові перспективи, можна розраховувати на отримання великої суми. Будьте поблажливіше до маленьких слабкостей близьких.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Розсудливість і практичність допомагають представникам цього знаку домагатися успіху і в професійних, і в особистих справах. До рішення будь-якої задачі ви підходите з точки зору логіки і здорового глузду, і розвиток подій показує, що тактика вибрана вірна. День підходить для великих угод, купівлі дорогих речей. Ви чудово справляєтеся з улагоджуванням будь-яких суперечностей, не провокуєте конфлікти самі і не даєте цього робити іншим. Небажано допізна залишатися на світських заходах – це може негативно позначитися на самопочутті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Непоганий день. Успіхи в роботі помірні, але і працювати в поті чола вам не доведеться – скромні перемоги даються легко. Настав сприятливий момент для вирішення фінансових питань, покупок і інвестицій, а також перегляду умов співробітництва з діловими партнерами. Будьте наполегливі – у вас є шанс збільшити свої доходи. Можна відмінно провести вільний час, відправившись у невелику поїздку або присвятивши його активного відпочинку. Подарує приємні емоції участь у світських заходах, не варто відмовлятися від візитів до друзів і родичів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам варто зосередитися на вирішенні особистих проблем – день як не можна краще підходить для цього. Представники даного знака прекрасно ладять з близькими, здогадуються про їх потаємні думки, швидко завойовують симпатію тих, хто їм цікавий. Дуже добре пройдуть будь-які сімейні заходи – від свята чи пікніка, до ремонту і генерального прибирання. Сприятлива фінансова ситуація, для багатьох представників знаку цей день буде пов'язаний зі значним збільшенням доходу. Ділові переговори увінчаються успіхом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Буде незайвим зайнятися наведенням порядку у фінансових справах: у всьому, що стосується грошей, представники даного знаку виявляють приголомшливе розсудливість і неймовірну передбачливість. Деяким представникам знака вдасться знайти нове джерело доходів. Радують стосунки в сім'ї, можна забути про старі проблеми, залишити в минулому сварки. Сімейним Стрільцям варто більше часу провести з дітьми: це всім піде на користь. У романтичних стосунках серйозні зміни малоймовірні, можна насолоджуватися стабільністю.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Навряд чи вам доведеться зіткнутися з якимись серйозними потрясіннями, а якщо щось подібне й трапиться, то невинною жертвою обставин ви напевно не будете. Прихильність традиціям і розумний консерватизм допомагають вам налагоджувати відносини з новими діловими партнерами: ви справляєте враження людини відповідального і серйозного, а це якраз те, що потрібно. Емоційний фон сприятливий, особисті відносини складаються рівно і гармонійно. Ви можете проявити свої організаторські здібності, влаштувавши свято для близьких – вони це оцінять.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день дозволить показати себе з кращого боку, блиснути професійними якостями. Він сприятливий для здачі усних іспитів, відвідування співбесід, участі у важливих переговорах. Ви нетерплячі, але сьогодні це нікого не дратує. Більш того, навіть ваші випадкові помилки викликають у оточуючих виключно розчулення, а не роздратування. Єдиний, хто налаштований критично – це ваша «половинка». Кохана людина не втомлюється давати вам поради та вказувати на промахи, проте робить це досить тактовно, так що приводів для образ не виникне.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складається дуже вдало для Риб. Представники цього знаку зможуть не тільки реалізувати свої плани, але і несподівано опинитися учасниками вельми захоплюючих і багатообіцяючих подій. Покладайтеся на свою інтуїцію, сьогодні вона буде вашим надійним помічником. Для багатьох Риб день ознаменується важливою подією особистого характеру. Можливо цікаве знайомство, любовне визнання або примирення зі своєю «половинкою» після сварки. Не бійтеся проявляти ініціативу – сьогодні вам за неї точно не покарають!