Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 травня. Завершуємо почате і думаємо про майбутнє

П'ятниця, 28 травня 2010, 08:54
День складається досить вдало. Він більше підходить для завершення раніше розпочатих справ, однак і ті, хто зайнятий реалізацією нових задумок, можуть розраховувати на заступництво зірок.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни страждають від перепадів настрою, та й самопочуття їх залишає бажати кращого. Все це – наслідки зниження життєвого потенціалу. Сьогодні ви більше звичайного потребуєте підтримки. Шукати її варто у членів сім'ї: саме вони готові допомогти вам вибратися зі складної ситуації. Кохана людина, на жаль, не виявляє такого розуміння, і не виключена серйозна сварка з нею. Фінансова картина несприятлива, можливі значні невиправдані витрати. Зате не виключені й угоди, які через деякий час принесуть прибуток.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже гарний день з точки зору роботи, вирішення професійних проблем, наведення порядку у фінансових справах. Тельцям ні на хвилину не змінює практична кмітливість, і представники цього знаку зможуть залишити конкурентів далеко позаду. Правда, і партнери не завжди можуть вас наздогнати, але це навряд чи стане серйозною проблемою. Сприятливий день для поїздок, зміни обстановки. Навіть якщо вдасться ненадовго вибратися на природу, ви відчуєте себе помітно кращою. Емоційний фон сприятливий, настрій буде гарним.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день для ділових контактів, в тому числі – і в неформальній обстановці. На переговорах Близнюки переконливі, у захисті своїх інтересів – непохитні. Деякі ускладнення можуть виникнути лише у тих, хто запланував на цей день зустрічі з іноземцями. Фінансова картина несприятлива, будьте економніше. День добре підходить для активного відпочинку: вас ідуть на користь фізичні навантаження, а також перебування на свіжому повітрі. Вечір подарує приємні зустрічі. Можливе отримання радісного звістки від далеких родичів.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде напруженим, особливо – для Раків, які планують зустрітися з впливовими людьми, представниками державних органів або старшими родичами. Можливо почуття непевності, сильне хвилювання, яке не має явної причини. Відволіктися від турбот допоможе прогулянка або невелика подорож. У роботі серйозних проблем не виникне, якщо ви будете розраховувати, в першу чергу, на свої сили. На жаль, люди, які нещодавно обіцяли вам допомогу, навряд чи зможуть стримати слово.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вплив негативних тенденцій помітно і в професійній, і в особистому житті. До того ж життєвий потенціал представників даного знаку знижений, а це означає, що їм буде зовсім не легко справлятися з труднощами. Ускладнюють ситуацію фінансові проблеми, які змушують перед здійсненням будь-який, навіть самої скромної покупки, зважувати всі «за» і «проти». Висока ймовірність сварки з коханою людиною, причому причиною її стане не дрібниця, а питання, важливий для вас обох. Не поспішайте з висновками – час покаже, що багато ваших хвилювання були марними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хороший день для роботи: Діви не тільки енергійні та діяльні, але й дуже винахідливі, що дозволяє їм досягати дійсно чудових результатів. Проте представникам знаку цього мала, і часом вони будуть собою вкрай незадоволені. Менше самокритики! Уважно слухайте тих, хто вас хвалить, і не забувайте при нагоді демонструвати свої достоїнства. Сприятливий день для поїздок, навіть довгу подорож не здасться вам виснажливим. Щоправда, зірки не радять вирушати в дорогу разом з членами сім'ї – аж надто висока ймовірність сварок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не варто братися за складні справи. Сьогодні представників цього знака буде важко зосередитися, що істотно збільшує вірогідність помилок та прорахунків. Краще займайтеся тим, що легко вам дається, – такий підхід гарантує успіхи. Помічники й союзники не підведуть; завдяки їм перед вами відкриються нові можливості. Можна налагодити відносини з близькими і далекими родичами, покласти край низці сімейних розбіжностей. Кохана людина готовий прислухатися до вашої думки і послухатися поради.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Високий творчий потенціал Скорпіонів, і представники цього знаку досягають успіху в справах, що вимагають особливого підходу, а не тільки акуратності й уваги. Ймовірний значний прогрес у навчанні, деяким представникам знака вдасться блискуче довести до кінця роботу над найскладнішими проектами. У деяких ваші успіхи викликають заздрість, але навряд чи хтось із недоброзичливців сьогодні зможе вам нашкодити. Особисті відносини радують стабільністю. Можна не побоюватися безпричинних сварок. Навіть якщо розбіжності з близькими виникають, вам вдається дійти згоди.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можуть виникнути проблеми у відносинах з родичами, старими друзями, коханою людиною. Ви відстоюєте своє право на незалежність і самостійні рішення досить жорстко, і часом ображаєте оточуючих, хоча і не прагніть до цього. Потрібно вести себе більш стримано, ввічливо і відсторонено, щоб зберегти мир. У професійній сфері справи йдуть куди краще. Ваші досягнення настільки значні, що заперечувати їх не зможуть навіть недоброзичливці. А це означає, що у вас є шанс піднятися службовими сходами або добитися підвищення заробітної плати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Представників цього знаку чекає чимало цікавого. Складна професійна проблема, довгий час турбує вас не на жарт, нарешті вирішиться – причому найбільш сприятливим для вас чином. День обіцяє вигідні угоди і вдалі покупки, не виключені й прибуткові інвестиції. Велика удача чекає Козерогів, які працюють в державних організаціях. Емоційний фон відрізняється стабільністю, ви ладіте з собою і зі своїм найближчим оточенням. Лише з випадковими людьми можуть виникнути тертя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Складний емоційний фон. Водолії надзвичайно сприйнятливі до зовнішнього впливу, чутливі до критики, образливі. Будь-яка нетактовність ранить вас не на жарт – і, на жаль, саме сьогодні ваші близькі не скупляться на неделікатним зауваження. Викличте на допомогу почуття гумору і постарайтеся ставитися до цих подій з посмішкою. Професійні успіхи будуть досить скромними, та і з фінансової точки зору день не дуже вдалий. Небажано відправлятися в довгі поїздки, особливо – незаплановані. Можливі нездужання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складається напружено: Риби ставлять перед собою цілі, яких нелегко досягти. Представникам даного знаку варто було б розраховувати тільки на себе, але вони воліють залучати до будь-якої справи помічників та однодумців. У результаті виникає плутанина, з'являються приводи для сварок. Можливі сварки закоханих. Риби стають підозрілими, ревнивими, шукають таємний сенс у будь-якому висловлюванні. Намагайтеся зберігати спокій – зараз саме від вас залежить, як відносини будуть розвиватися далі.