Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 травня. Багато галасу з нічого

Четвер, 27 травня 2010, 08:56
Зростає прагнення відстоювати свої права і позиції, однак не завжди для цього вибирається правильна форма. У результаті для багатьох цей день ознаменується чварами, галасливим з'ясуванням стосунків.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вельми ймовірні фінансові труднощі, Овни повинні бути готові скоротити витрати, щоб не опинитися на мілині. Крім того, цей день пов'язаний зі зниженням життєвого тонусу, тому багатьом представникам знаку будуть нелегко даватися навіть звичні справи. Зірки рекомендують утриматися від поїздок і відвідування розважальних закладів. Дуже корисно спілкування зі старшими членами сім'ї: їх увага і турбота допомагають вам знайти душевну рівновагу. На жаль, залишають бажати кращого відносини з коханою людиною, сварка може виникнути внаслідок будь-якої дрібниці.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вам важко знайти спільну мову з діловими партнерами, колегами і керівництвом. Розлад в ділових відносинах змушує турбуватися, але Тельці ніколи надовго не втрачають впевненості в собі, і даний день не стане винятком: представники знаку швидко візьмуть ситуацію під контроль. Можливі значні грошові надходження, цінні подарунки. Дуже гарний день для поїздок, особливо тих, в яких на вас будуть супроводжувати друзі. Не бійтеся ділитися своїми планами на майбутнє з родичами – ви отримаєте не тільки моральну підтримку, а й досить відчутну допомогу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Варто звернути увагу на стан фінансів: ви схильні переоцінювати свої можливості і витрачати більше, ніж дозволено в даній ситуації. Розважальні поїздки можуть виявитися майже забавкою. День дуже гарний для ділового спілкування, можливо отримання привабливих пропозицій про співпрацю. Відносини з близькими складаються рівні й гармонійні, ви добре розумієте навколишніх і готові до розумного компромісу. Плани на майбутнє обговорюйте обережно, не поспішайте зв'язувати себе зобов'язаннями – не виключено, що ситуація незабаром зміниться.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде досить напруженим. Не виключені проблеми у відносинах з найближчим оточенням; представникам даного знаку дійсно важко порозумітися з тим, хто їх щиро любить. Намагайтеся зберігати спокій, не забувайте, що дана тенденція носить тимчасовий характер. Ви лише посилить ситуацію, якщо будете надавати того, що відбувається занадто велике значення. У діловій сфері ситуація складається більш сприятлива. Успіхом увінчаються будь-які заплановані на цей день поїздки, непогано пройдуть переговори. Можна укладати угоди: чуття вас не підведе.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День пов'язаний зі зниженням життєвого потенціалу, Леви можуть відчувати нездужання, страждати від загострення хронічних захворювань. Настрій протягом дня змінюється неодноразово, ви приймаєте будь-яку дрібницю занадто близько до серця. Це, втім, не заважає вам плідно працювати і добиватися великих успіхів. В особистих відносинах переважає вплив позитивних тенденцій. Ви налаштовані миролюбно, і не тільки самі уникаєте конфліктів, а й сваряться допомагаєте помиритися. Можна будувати плани разом із членами сім'ї: об'єднавши зусилля, ви зможете домогтися серйозних результатів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У Дів буде чимало приводів для радості. Успіхи у професійній сфері значні, до того ж у представників знаку є підстави похвалити себе за передбачливість: справи розвиваються відповідно до їх очікуваннями. У партнерських відносинах сміливо беріть на себе роль лідера – до вашої думки прислухаються, ваші розпорядження будуть виконані. На жаль, можливі розбіжності з родичами. В основі їх лежить відмінність поглядів на справи, якими займаються всі члени родини. Кохана людина готовий стати на ваш бік, але і від вас потребують підтримки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Зосередьтеся на особистому житті: саме в цій сфері відбуваються найбільш значні зміни, на які варто негайно відреагувати. Напруженість у відносинах з коханою людиною має цілком конкретну причину, яку ви сьогодні зможете не тільки знайти, але й усунути. У діловій сфері переважає вплив позитивних тенденцій, ви зможете домогтися успіху в багатьох починаннях. Можливо подолання розбіжностей з керівництвом. Не поспішайте відповідати згодою на нові пропозиції – для прийняття остаточного рішення необхідна додаткова інформація, яка надійде трохи пізніше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не поспішайте з прийняттям рішень, що стосуються ділових поїздок і фахової співпраці. Велика ймовірність, що вашій поспішністю скористаються недоброзичливці; більше того, не виключено, що те, що сьогодні здається сприятливими обставинами для початку нового проекту – всього лише черговий підступний план ваших недругів. Так що будьте пильні! А ось близьким людям можна довіряти – вони не підведуть вас, підтримають у важкій ситуації, знайдуть слова підтримки, якщо в них виникне необхідність. Дуже корисні заняття спортом і активний відпочинок: вони допомагають боротися з поганим настроєм.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День в цілому буде складатися досить вдало, засмутити можуть лише розбіжності з родичами та необхідність змінити свої плани на вечір через раптово виниклих домашніх справ. Зате сьогодні Стрільці зможуть впоратися з вирішенням складних професійних завдань і здобути повагу і колег, і керівництва. Ваші старання не марні – пам'ятайте про це, коли будете вирішувати свої і чужі проблеми. Представники знака налаштовані не дуже романтично і часом дозволяють собі уїдливі висловлювання на адресу кохану людину. Намагайтеся вибирати більш нешкідливі жарти, якщо дорожите відносинами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День не можна назвати видатним і багатообіцяючим: сьогодні Козерогів чекає більше проблем, які потребують вирішення, ніж вдалих збігів. Представникам цього знаку варто звернути увагу на відносини з діловими партнерами; сьогоднішні розбіжності – наслідок розвитку ситуації, що склалася кілька місяців тому. Від вас залежить, чи буде проблема, яка заважає процвітанню, вирішено раз і назавжди. З коханою людиною важко порозумітися, багато ваших вчинки і слова йому незрозумілі. Не шкодуйте часу на пояснення, уникайте натяків і недомовок.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День важкий, але плідний. Водоліям варто розраховувати тільки на себе: будь-яка співпраця буде пов'язано скоріше з проблемами, ніж з досягненням взаєморозуміння та отриманням реального результату. Представникам знаку варто бути уважними при спілкуванні з керівництвом і вищестоящими співробітниками: сьогодні вам важко запам'ятати складні інструкції, розпорядження. День підходить для спілкування з друзями, сімейних заходів. Старші родичі можуть з сумнівом поставитися до ваших починів і пропозицій, однак пізніше змінять свою думку.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не варто розраховувати на легкі успіхи: вони можливі лише у тих представників знаку, хто займається самостійною творчою роботою і може дозволити собі орієнтуватися виключно на власну думку. У трудових колективах можливі проблеми, багато Риби задумаються про зміну роботи. На жаль, і відносини з коханою людиною не можна назвати безхмарними – Риби не можуть зрозуміти думок і почуттів своєї «половинки», проте не ставлять запитань, а вважають за краще домислювати і придумувати, що лише погіршує ситуацію.