Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 травня. День нових починань і успішних контактів

Середа, 26 травня 2010, 08:55
Складаються сприятливі обставини для нових знайомств і почала ділових відносин, можна приступати до роботи над спільними проектами.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День буде вдалий для тих Овнів, чия професійна діяльність або образ життя пов'язані з частими роз'їздами, зміною обстановки, новими знайомствами. Вам щастить, і кожна нова зміна виявляється зміною на краще. Представники знаку, чиє життя більш стабільне і передбачуване, порадіють вдалому завершенню важливих справ. Сприятливий день для відвідування світських заходів, спілкування в неформальній обстановці. Ви привабливі й розбірливі в контактах, а це означає, що всі зустрічі сьогодні будуть приємними. Відповідний день для невеликих покупок.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День цілком гармонійний, хоча деяких складнощів все ж таки не позбавлений. Представникам знака потрібно, наприклад, бути готовим до того, що доведеться різко змінити плани через відмову союзників прийти на допомогу. Фінансові труднощі не будуть серйозними, але виявляться дуже недоречними: сьогодні вам не дуже-то хочеться економити. Сприятливий день для поїздок і подорожей. Піднімуть настрій зустрічі зі старими друзями, а компліменти нових знайомих подарують упевненість у власній привабливості. Вечір підходить для спокійних занять – читання, рукоділля, нескладної домашньої роботи.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Рівний, спокійний день. Обставини складаються не зовсім так, як ви розраховували, але несподіванки виявляються, в основному, вдалими. Перш, ніж братися за нові справи, переконайтеся, що старі доведені до кінця – інакше різноманітні недоробки дадуть про себе знати в самий невідповідний момент. Фінансова картина сприятлива. День підходить для дружніх зустрічей, спілкування з членами сім'ї. Сильне романтичне захоплення малоймовірно, але зародження взаємної симпатії можливо. Буде можливість нагадати про себе людині, з якою ви в минулому були тісно пов'язані.

Рак (22 червня – 23 липня)
Перед вами стоять цікаві професійні завдання, вирішення яких вимагає не тільки знань і досвіду, а й творчого підходу. Пам'ятайте, що зараз важливо показати себе з кращого боку – за вами уважно спостерігають люди, від яких залежатиме ваше подальше просування по кар'єрних сходах. Правда, буде складно утриматися від суперечок з коханою людиною: надто сильними емоції, у владі яких перебувають представники даного знаку. Уникнути конфлікту буде легше, якщо ви спробуєте зосередити свою увагу на чомусь іншому.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День нерівний, неспокійний і досить стомлюючий. У професійній сфері все складалося б непогано, якщо б не ваші союзники, які сьогодні явно не в змозі виконати дані обіцянки, а також конкуренти, на подив діяльні та винахідливі. Втім, ви досить енергійні та наполегливі, щоб справою довести, що й один у полі воїн, якщо він Лев. Непросто складаються стосунки з родичами: занадто часто вам нагадують про допущені в минулому помилки. Кохана людина налаштований більш доброзичливо, але і він навряд чи втримається від критики.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сильно вплив несприятливих тенденцій у фінансовій сфері. Можливі помилки в розрахунках, втрати, невдалі покупки. Не ризикуйте чужими грошима, не беріть у борг. Поїздки і світські розваги обійдуться дорожче, ніж ви очікували. Незважаючи на деякі складності в професійній сфері, ділові відносини залишаються стабільними, а співробітництво – плідним. Повезе Дівам, які працюють разом з коханою людиною чи родичами. Радують стосунки з членами сім'ї, удома панує взаєморозуміння. Можливо романтичне захоплення людиною, з якою вас раніше пов'язували спільні інтереси.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Життєвий потенціал знижений, потрібно звернути увагу на стан здоров'я. Перевантаження вкрай небажані. Успіхи в роботі будуть досягнуті не стільки завдяки власне вашим зусиллям, скільки завдяки властивій вам здатності знаходити спільну мову з різними людьми, створювати доброзичливу атмосферу в будь-якому колективі. Бажано утриматися від поїздок: їх результати розчарують. Відпочивати краще в компанії близьких людей. Нові знайомства радують, проте відносини розвиваються не так швидко, як вам хотілося б.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складний з професійної точки зору. Загострюються розбіжності з колегами, доводиться йти на серйозні поступки, щоб зберегти хоча б видимість рівних стосунків з керівництвом. Намагайтеся не порушувати традицій, якщо в цьому немає необхідності: оригінальність і екстравагантність ваших вчинків можуть налякати потенційних партнерів. В особистій сфері картина складається більш сприятлива, і ви зможете знайти спільну мову з близькими, якщо будете вести себе природно. У знайомствах будьте розбірливі: сьогодні інтуїція чи підкаже вам, хто гідний довіри, а від кого краще триматися подалі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Проблеми можуть з'явитися у Стрільців, які розраховували присвятити цей день реалізації спільних проектів. Сьогодні краще покладатися на свої сили і свою інтуїцію – так ви і результатів кращих досягнете, і багато гострі кути обійде. Можливою стає реалізація старого плану, який раніше здавався вам занадто складним і сміливим. Відносини з родичами будуть досить напруженими. Слідкуйте за своїми висловлюваннями, не допускайте двозначностей і безтактності. На світських заходах краще триматися в тіні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде досить складним з професійної точки зору. Козерогам доведеться вирішувати декілька складних завдань, кожна з яких вимагає не тільки часу і зусиль, але й високої концентрації уваги. Постарайтеся знайти час для невеликої прогулянки, відпочинку на природі – сьогодні він буде дуже до речі. Можлива сварка з коханою людиною, і причина її криється не в старих розбіжності, а в несхожість думок на те, що відбувається зараз. Вам належить пройти між двох вогнів: і зайва гнучкість, і надмірна непохитність підуть на шкоду.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День навряд чи буде легким – аж надто багато накопичилося справ, що вимагають уваги Водоліїв. Турбот вистачає і на роботі, і вдома, але з усім, що відбувається, можна справитися, якщо взяти себе в руки. Вірогідні конфлікти з діловими партнерами, найбільш серйозною причиною розбіжностей стане розподіл доходів. Небажані поїздки: вони принесуть занадто багато клопоту. Відвідуванню розважальних закладів краще віддати перевагу вечір у колі друзів. Емоційний фон нестабільний, і сьогодні ви особливо гостро потребуєте підтримки коханої людини.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Складний день з точки зору спілкування: Рибам важко знайти спільну мову і з колегами, і з друзями, і з коханою людиною. Тільки старші родичі виявляють розуміння, але їх поради і вислови, на жаль, часом різкувато. Риби, пам'ятайте – ваш настрій у ваших руках, і будьте самі собі підтримкою та опорою. Можливі труднощі в поїздках, небажані фізичні навантаження і експерименти з іміджем. А от для самостійної роботи і творчості день цілком підходить. Удача чекає на тих, хто запланував участь у науковій конференції або семінарі.