Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 травня. Не відступайте від задуманого

Вівторок, 25 травня 2010, 08:56
Втілення будь-яких планів буде плідним якщо заздалегідь обміркувати умови і дотримуватися їх: підлаштуватися після початку роботи буде набагато складніше.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Все йде непогано, проте Овнам не варто розраховувати, що день буде дуже легким: досягнення поставлених цілей потребують зусиль. Повезе представникам знака, для яких пріоритетом є кар'єра – у них буде шанс отримати підвищення або взяти участь в роботі над якимось престижним проектом. Ви легко сходиться з людьми, проте у нових знайомих складається про вас неправильне враження: вам приписують безвідповідальність, легковажність, лінь. Якщо відносини продовжаться, доведеться досить довго доводити, що ви не так вже й погані.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Обставини складаються сприятливо, і Тельці знаходять можливість цим скористатися. Сьогодні представникам цього знаку властиві не тільки наполегливість і завзятість, але і гнучкість, що допомагає в досягненні професійних та особистих цілей. Фінансова картина сприятлива. Ймовірний перегляд пріоритетів в особистому сфері. Згладжувати гострі кути у відносинах з коханою людиною допомагають стриманість і вміння на будь-яку ситуацію поглянути зі сторони, а не лише відстоювати власні інтереси. Життєвий потенціал високий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам потрібно встигнути багато, тому представникам цього знаку не варто витрачати час даремно. Є шанс домогтися професійних успіхів і залишити позаду конкурентів, творчо підійшовши до вирішення складного завдання, але для подальшого руху вперед потрібні посидючість, акуратність і самодисципліна. Хороший день для спілкування зі старшими родичами, спільного відпочинку, обговорення планів на майбутнє. У романтичних стосунках серйозні зміни можуть відбутися тільки з вашої ініціативи. Перш ніж виявити її, подумайте, якого саме результату ви хочете добитися.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вдалий день. Практично в будь-якій справі Раки можуть домогтися успіхів – вони знаходять гідне застосування своїм здібностям, прекрасно ладять з людьми, вміло розпоряджаються грошима і ставлять перед собою досяжні цілі. Можна братися за роботу над новими проектами, міняти роботу, приступати до нових обов'язків. Раки перебувають в романтичному настрої. Закохані представники знаку з задоволенням оточують увагою свою «половинку», одинокі – легко втрачають голову. Активний відпочинок сприяє покращенню настрою.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Найбільш сильним буде вплив позитивних тенденцій на сферу романтичних відносин. Тут обставини складаються сприятливим для Львів чином, і представники даного знаку можуть розраховувати на виконання таємних бажань. Гармонійні стосунки в родині, цей день відмінно підходить для спілкування з родичами і спільних справ. У роботі ви напевно доб'єтеся успіхів, якщо зосередитися на найбільш важливій справі; осягнути неосяжне навряд чи вдасться. Фінансова картина сприятлива, можна робити покупки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви зможуть добитися значних успіхів завдяки своєму вмінню впливати на людей, керувати ними, зберігати спокій в критичній ситуації. Навіть якщо навколо вас виникають хаос і плутанина, ви зберігаєте присутність духу – не дивно, що саме до вас звертаються за допомогою і підтримкою, саме вам пропонують співпрацю. Рівне, спокійний настрій сприяє гармонії у стосунках з людьми, які вам дорогі. Вечір варто присвятити відпочинку у колі друзів, разом з ними можна відправитися на світський захід або довгу прогулянку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День однаково хороший і з професійної, і з особистої точки зору. Терези однаково блискуче справляються і з рішенням творчих завдань, і з справами, що потребують логіки, холоднокровності і розважливості. Можна починати роботу над новими проектами – ви швидко просуватися вперед, не розмінюється на дрібниці. Сприятлива фінансова ситуація, можливо значне поповнення сімейного бюджету. Дуже гарний день для романтичних побачень. Ваші чарівність і привабливість неодмінно будуть помічені представниками протилежної статі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде вдалим і приємним. Скорпіони граючи вирішують складні завдання, знаходять вірні шляхи досягнення поставлених цілей і подають навколишнім приклад оптимізму, енергійності і творчого ставлення до життя. Ви не боїтеся нестандартних рішень і складних завдань, легко завойовує довіру і розташування, можете вести людей за собою. Серйозні проблеми в особистому житті малоймовірні, а з дрібними непорозуміннями ви впораєтеся без праці. Дуже вдалий день для зустрічі з симпатичною вам особливої: ви справите сприятливе враження, зможете викликати інтерес до своєї персони.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільців чекає день хоч і не безхмарний, але цікавий. У представників цього знака багато справ – і всі ці справи цікаві, захоплюючі й важливі. Уміння діяти рішуче допомагає справити сприятливе враження на оточуючих. Впливовим людям імпонує ваше прагнення до незалежності, самостійності у вчинках та прийнятті рішень. Сприятлива фінансова ситуація, з'являється можливість значно збільшити доходи. Можливі розбіжності з близькими, але характер вони носять виключно тимчасовий – незабаром у відносини повернеться гармонія.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День принесе багато хорошого. Успіхи Козерогів в роботі будуть значними, перемоги дадуться представникам знака легко, нагорода за труди не змусить себе чекати. Представникам цього знаку сьогодні вдається поєднувати природне розсудливість зі здатністю приймати і втілювати в життя нестандартні рішення – це корисно і в професійній, і в особистому житті. Дуже корисний активний відпочинок. Прогулянки, поїздки, спілкування з коханою людиною вас буквально окриляють, надихають на подвиги. Дуже вдалий день для поповнення гардеробу, експериментів з іміджем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії чудово справляються зі стоять перед ними завданнями, хоча не всі плани представників знаку реалізувати легко. Ви не тільки енергійні, але і розсудливі – відмінне поєднання для тих, хто займається складними справами, ставить перед собою високі цілі. Яскраво проявляються лідерські якості – використовуйте їх в мирних цілях. Відмінний день для романтичної поїздки або побачення в екзотичній обстановці. Радують розуміння і турбота кохану людину. Складаються сприятливі обставини для початку нового роману, можна проявити ініціативу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
З професійної точки зору день в міру вдалий, з особистою – чудове і багатообіцяючий. Однак це не привід забувати про роботу: якщо ви не будете уважні і серйозні, то навлечете на себе гнів сильних світу цього і поставите під загрозу зриву власні плани. Якщо ви закохані, не пропустіть можливість провести час зі своєю «половинкою»: спілкування не тільки радує вас, але і йде на користь відносинам, оскільки стає очевидним, що багато проблем останнього часу зовсім незначні. День підходить для поїздок і активного відпочинку.