Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 травня. Любові всі знаки покірні

П'ятниця, 21 травня 2010, 08:58
Кокетство, флірт і початок нових романтичних відносин сьогодні йдуть рука об руку. Навіть найбільш розсудливі люди швидко втрачають голову, стають влюбливі. Однак ті, хто вже зв'язаний зобов'язаннями, знайдуть у собі сили протистояти спокусам.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День принесе Овнам нездужання, представники знака можуть погано почувати себе з самого ранку. Настрій теж залишає бажати кращого, хоча приводи для радості неодмінно з'являться. Зірки радять все ж таки не відкладати важливі справи: справитися з ними сьогодні буде легше, ніж у будь-який інший день. Досить складно приймати рішення, багато Овни будуть відчувати себе комфортніше, просто виконуючи розпорядження. З точки зору романтичних відносин день дуже гарний. У деяких Овнів, які останнім часом задовольнятися лише фліртом і ні до чого не зобов'язують зв'язками, з'являються серйозні наміри.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде вдалим у багатьох відношеннях, однак зірки все ж не радять Тельцям розраховувати на легкі перемоги: якщо ви ставите перед собою високі цілі, то і потрудитися доведеться на славу. На щастя, цей день підходить для ділового спілкування і обіцяє появу нових союзників і однодумців. Ваше серйозне ставлення до сімейних справах і домашнім обов'язків допомагає зберігати хороші відносини з родичами. Ви подаєте прекрасний приклад оточуючим і демонструєте у вищій ступені гідну поведінку по відношенню до тих, хто від вас залежить.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже складна фінансова ситуація, Близнюки ризикують багато втратити, якщо не проявлять передбачливості і здорового глузду. Пам'ятайте про те, що цей день більше підходить для того, щоб заробляти, а не витрачати. Зосередьтеся на корисної діяльності, відкладіть покупки і дорогі розваги. Не можна брати участь в сумнівних заходах, ризикувати чужими грошима. День сприятливий для спілкування з близькими, а також будь-яких зустрічей у неформальній обстановці. Якщо ви запланували на цей день романтичне побачення, готуйтеся до нього серйозно, не розраховуйте на свою здатність до імпровізації.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непоганий день, але Раки не в кращій формі: представники цього знаку чекають неприємностей і тому упускають сприятливі можливості. Оптимізм вам сьогодні абсолютно необхідний. Якщо знайти його в закутках власної душі не вдається, постарайтеся провести побільше часу в суспільстві веселих, життєрадісних людей – вам це піде на користь. Непогано пройдуть ділові переговори, ваша думка не залишиться без уваги під час публічних дискусій. Можна поліпшити своє фінансове становище, уклавши вигідну угоду або прийнявши пропозицію про співпрацю.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У роботі не все гладко: Левам нелегко дається вирішення тих самих завдань, з якими вони зовсім недавно справлялися без праці. Виникають проблеми з плануванням, небажано братися за масштабні проекти або приступати до керівництва групою нових співробітників. День підходить для спокійного відпочинку; світські ж розваги навряд чи піднімуть вам настрій – ви надто серйозні, щоб отримати від них задоволення. Дуже важлива підтримка коханої людини. Леви, що звикли ділитися зі своєю «половинкою» не тільки радощами, але й проблемами, відчують себе краще після відвертої розмови.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Завдяки унікальній здатності не втрачати ні хвилини даремно Діви встигають впоратися з величезною кількістю справ – решта представників знаку можуть їм тільки позаздрити. Можливі серйозні професійні перемоги. Ділова поїздка або переговори з іноземним партнером дадуть можливість піднятися кар'єрними сходами. Емоційний фон відрізняється стабільністю, ви не тільки зберігаєте душевну рівновагу, а й близьким допомагаєте зберігати оптимізм і долати труднощі з посмішкою. Знайомство, зав'язані в цей день, скоріше стане початком дружніх відносин, ніж романтичних.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для Терезів цей день буде досить вдалим з професійної точки зору. Представники цього знаку діяльні, енергійні та привабливі. Остання допомагає їм з легкістю знаходити не тільки нових союзників, але і впливових покровителів. Цей день підходить для вирішення фінансових питань, великих покупок. Відносини з близькими, на жаль, не ладяться – ви ображаєтеся на будь-які критичні зауваження та дозволяєте собі вельми двозначні жарти. Пам'ятайте, що все, що відбувається носить тимчасовий характер, і не перебільшуйте значення дрібних сварок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День дуже нерівний, і винні в цьому самі Скорпіони – дуже легко вони піддаються на провокації, занадто часто йдуть на поводі у недоброзичливців і використовують неперевірену інформацію. Постарайтеся діяти більш розсудливо, навіть якщо здасться, що ви втрачаєте якісь цікаві можливості. Те, що сьогодні здається надзвичайно привабливим, незабаром втратить для вас свою цінність. Доброзичливі відносини з членами сім'ї допомагають відчувати себе комфортно будинку; в колі близьких ви заспокоюється, забуваєте про турботи. Не варто зловживати світськими розвагами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Зірки радять представникам цього знаку відкласти важку роботу (як фізичну, так і інтелектуальну) – можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Ви вступите розсудливо, якщо скоротите контакти з людьми, які чинять на вас негативний, переважна дію. Зате доброзичлива підтримка друзів буде не менш ефективна, ніж ліки. Дуже корисні поїздки – вони будуть вдалими і складуться добре, подарують вам не тільки приємні емоції, але і корисні знання. Романтичне захоплення не виключено, але початок серйозних відносин малоймовірно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте готові до того, що сьогодні належить працювати не покладаючи рук, а нагорода змусить себе чекати. Зате ваше старанність не залишиться непоміченим – цей день буде дуже вдалим для тих, хто хоче отримати підтримку впливових осіб або домовитися про перспективний співпрацю. Пам'ятайте, що зараз ви створюєте фундамент своїх майбутніх успіхів. Варто побувати на якому-небудь світському заході: ви не тільки приємно проведете час, але й зав'яжете цікаві знайомства. Близькі підтримають ваші нові ідеї і охоче допоможуть втілити їх в життя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День складається непогано, тільки в поїздках і далеких подорожах можливі дрібні непорозуміння. Втім, Водолії, що знаходяться в дорозі разом з членами сім'ї, будуть невразливі і для цієї несприятливої тенденції. Стане в нагоді і ваше природне чарівність – з його допомогою ви гідно вийдете зі складних ситуацій. Дуже вдалий день з точки зору фінансів. Ви не тільки отримаєте гроші, але і найвищою мірою розумно розпорядитися ними. День підходить для облаштування житла, переїзду, початку будівництва чи ремонту.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можливі проблеми в діловому спілкуванні: Риби надто довірливі і досить безвідповідальні. В іншому день складається вдало. Ви зможете успішно у вирішенні складних завдань, якщо будете покладатися на свої знання і досвід, і зможете вдало почати роботу над проектом, який незабаром принесе значний прибуток. Риби сьогодні у вищій ступеня романтичні і майже настільки ж чарівні, тому не варто дивуватися підвищеній увазі представників протилежної статі. Нове знайомство може обернутися серйозним романом, який зіграє важливу роль у вашому житті.