Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 травня. Знижуємо темп, щоб все встигнути

Четвер, 20 травня 2010, 08:58
День пов'язаний з деяким уповільненням життєвого темпу, відстрочкою важливих подій, затримками в надходженні платежів. Навіть люди, зазвичай схильні до рішучих дій, сьогодні стають більш задумливими, розважливими, неквапливими.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Складається неприємна фінансова ситуація, Овнам доводиться задуматися про те, як збільшити свої доходи. Можливі значні витрати, не завжди виправдані і розумні. На жаль, невисокий і життєвий потенціал представників даного знаку, тому Овни не можуть похвалитися тим непохитним оптимізмом, який їм зазвичай властивий. Зізнавшись собі, що ви потребуєте підтримки, ви напевно отримаєте її від близьких людей і давніх союзників, і негайно відчуєте себе краще. Коханій людині незрозуміла причина ваших хвилювань, тому знайти з нею спільну мову буде важко.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день буде складатися вдало, проте Тельцям не варто розслаблятися і пливти за течією: якщо діяти рішуче, можна домогтися запаморочливих успіхів. Відносини з діловим оточенням цілком доброзичливі, ви можете розраховувати на підтримку колег, поблажливість керівництва і розуміння партнерів. День підходить для довгострокового планування, розробки стратегії. В особистій сфері також переважає вплив позитивних тенденцій, що сприяє поліпшенню відносин, подоланню розбіжностей і душевній рівновазі. Небажано лише відвідування багатолюдних зборів: вони втомлять вас.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У Близнюків буде чимало приводів для занепокоєння: сьогодні події розвиваються не зовсім так, як хотілося б представникам даного знаку. Можливі серйозні розбіжності з керівництвом, конфлікти з колегами. Однак самостійна робота принесе вельми гідні плоди. Нове романтичне захоплення зіграє важливу роль у вашому житті, змусить відмовитися від багатьох звичок, порушити традиції. Поки ви перебуваєте під впливом емоцій, здається, що все це йде на користь. Проте, глянувши на ситуацію більш відсторонено, ви зрозумієте, що наробили помилок.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам треба бути уважнішими до близьких: події цього дня змусять згадати про важливість сімейних цінностей, тій ролі, яку відіграють у нашому житті дружба і любов. Втім, і в діловій сфері відбуваються події, які не можна ігнорувати. Таким чином, день буде дуже напруженим, неспокійним, а для багатьох Раків – і дуже виснажливим. Ваше завдання – відокремити важливе від другорядного і не впадати в паніку через дрібниці. Якщо скласти правильний план дій, багато задач можна вирішити успішно і навіть без особливих зусиль. І не пропустіть можливість отримати приємні емоції, вони сьогодні вам дуже потрібні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий день. Багато планів вдасться реалізувати завдяки своєчасному втручанню союзників. Не виключено отримання допомоги від людей, яких ви не вважали ні друзями, ні однодумцями. Фінансова картина сприятлива, укладені в цей день угоди принесуть прибуток. Гармонійні сімейні відносини, конфлікти з близькими малоймовірні. Ваші організаторські здібності дозволяють швидко справлятися з рішенням домашніх проблем, долати труднощі і допомагати тим, хто цього потребує. Корисний активний відпочинок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви можуть досягти успіху в справах, що вимагають продуманих, зважених рішень. Сьогодні ви успішно керуєте людьми професійними та імпульсивними, допомагаєте їм уникнути багатьох помилок, вибрати правильну стратегію. Відносини з колегами складаються гармонійно і рівно, а от близькі можуть виявляти невдоволення непрошеними порадами, втручанням у їхні справи. Проявіть такт. Хороші фінансові перспективи, гроші ніби самі йдуть до вас у руки. Можна укладати угоди, робити великі покупки. День підходить для проведення урочистих заходів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези зможуть добитися великих успіхів, якщо будуть не тільки рішучі, але й уважні до оточуючих. Це день плідної співпраці, успішної реалізації спільних проектів. Якщо ви звикли покладатися лише на себе, то будете змушені задовольнятися досить скромними результатами. Атмосфера в родині сприятлива, ви легко досягнете взаєморозуміння зі старшими родичами. Можна призначати на цей день романтичні побачення – вони пройдуть добре. Сварки між закоханими малоймовірні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
З професійної точки зору день вельми непоганий. Скорпіони діють рішуче і ні перед чим не зупиняються для досягнення бажаного – саме така тактика приносить відмінні плоди, хоча і не сприяє хорошим відносинам з оточуючими. Сприятливий день для укладення угод і обговорення питань, що стосуються зміни місця роботи. Гірше йдуть справи в особистих стосунках. Ви демонструєте коханій людині аж ніяк не найкращі грані вашого характеру, часом виводите з себе друзів і відчуваєте терпіння родичів. Ведіть себе більш стримано, якщо не хочете спровокувати конфлікт.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде досить складним. Стрільці занурені в романтичні переживання і зовсім не прагнуть здійснювати подвиги на професійному поприщі – а ситуація, між тим, саме їх і вимагає. Дуже напружені стосунки з колегами та керівництвом: вам без кінця нагадують про давні помилки і промахи, ситуація стає все більш напруженою. Зате в особистому сфері вплив позитивних тенденцій куди сильніше. Ви прекрасно ладіте з близькими, особливо багато задоволення отримуючи від спілкування з коханою людиною. День підходить для поїздок і світських розваг.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
В цілому день вдалий, лише одна важлива сфера перебуває під впливом негативних тенденцій, і сфера ця – романтичні відносини. У ній дуже велика ймовірність неприємних несподіванок, розчарувань, помилок. Ви повинні бути дуже терплячими зі своєю «половинкою», якщо дорожите відносинами. Успіхи в роботі будуть дуже значними, ви зможете знайти спільну мову з впливовими людьми, реалізувати низку важливих проектів. Хороші фінансові перспективи, угоди, укладені в цей день, принесуть значний прибуток.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День складається непогано, тільки фінансова картина залишає бажати кращого: Водоліїв очікують значні витрати, грошові ж надходження вельми скромні. Дуже плідною буде співпраця з новими партнерами. Зараз ви можете диктувати свої умови; скористайтеся цим, але не забувайте про почуття міри. Дуже вдалим буде день для закоханих, які отримають масу задоволення від спілкування, приємно проведуть час разом, почнуть будувати плани, що стосуються спільного майбутнього. У поїздках варто бути обережніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні представникам цього знаку властива флегматичність, що допомагає навіть у складних ситуаціях зберігати спокій, уникати марних потрясінь, та й навколишніх налаштовувати на більш дружелюбний лад. Можливі грошові надходження, не виключені успішні переговори з іноземними партнерами. Вам щастить у коханні. Ви чарівні і легко зав'язуєте нові знайомства, чудово розумієтесь з близькими, згладжуєте гострі кути і вміло гасіте напади невдоволення. Можна купувати меблі, предмети інтер'єру – ваш чудовий смак допоможе зробити затишним будь-яке житло.