Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 травня. Міняємо плани на ходу

Середа, 19 травня 2010, 08:57
День, не позбавлений приємних сюрпризів, але все ж таки досить складний. Розчарування наздоганяють нас там, де їх менше всього можна було чекати: доводиться змінювати плани, пристосовуватися до обставин і відмовлятися від цілей, які ще вчора здавалися надзвичайно важливими.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Складаються сприятливі обставини для успіхів у роботі, однак Овни повинні діяти самостійно, інакше їм не вдасться реалізувати всі свої наміри. Дуже хороші фінансові перспективи, можна розраховувати на грошові надходження. Деякі представники знаку зможуть вкласти гроші в динамічно розвивається, тим самим забезпечивши своє майбутнє. День гарний для сімейних справ. Рівні і довірчі відносини з близькими дозволяють не боятися розбіжностей і суперечок, навіть якщо обговорювати доведеться вельми неприємні запитання.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вдалий, гармонійний і легкий день. Тельці процвітають у багатьох починаннях, і їм не доводиться долати перешкоди, щоб досягти свого. Складаються сприятливі обставини для нових знайомств, початку співпраці, роботи над спільними проектами. Дружелюбність, відкритість і оптимізм сприяють прогресу в особистих стосунках. Дуже гарний день для поїздок, у тому числі – небезпечних, екстремальних. Ви можете похвалитися не тільки витривалістю і відмінною реакцією, але й умінням в лічені секунди знайти вихід зі складної ситуації.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День нерівний: обставини то складаються дуже вдало, то змушують нервувати і турбуватися. Близнюкам не раз доведеться змінити свої плани – ситуація вимагає гнучкості, готовності до компромісів. На щастя, поруч є надійні помічники, люди, на яких ви можете розраховувати. Можливі значні грошові надходження, але розпоряджатися фінансами ви досить невміло. День підходить для світських розваг, прийому гостей, зустрічі з друзями. Коло спілкування розширюється, в ньому з'являються дуже цікаві персони.

Рак (22 червня – 23 липня)
У справах панує повний порядок. Раки можуть розраховувати на успіх сміливих починань, вдале рішення складних питань. Зірки радять проводити більше часу разом із союзниками та однодумцями: можуть виникнути нові ідеї, що обіцяють всім значні успіхи. Фінансова ситуація стабільна, можна робити невеликі покупки. Родичі підтримують вас буквально у всьому – від них ви й допомогу під час отримаєте, і добре слово почуєте. Кохана людина стане на ваш бік, якщо ви не полінуєтеся роз'яснити йому власну позицію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде пов'язаний з деякими несподіваними подіями, які Леви спочатку вважатимуть не надто приємними, але пізніше неодмінно використають у своїх інтересах. Можна братися за вирішення складних завдань: ваш підхід до справи неодмінно принесе відмінні плоди. З'являється шанс зміцнити склалися ділові відносини; а от нових краще не починати. Зірки протегують Левам, спраглим змін на краще в особистому житті. Сьогодні у вас є шанс зав'язати цікаве знайомство або налагодити відносини зі своєю «половинкою». Вельми ймовірні романтичні поїздки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже вдалий день у багатьох відношеннях. Для Дів він ознаменується особливим емоційним піднесенням, необхідним для вирішення складних проблем. Непідробний ентузіазм допомагає досягати успіхів у роботі, а дивовижне везіння сприяє поліпшенню фінансового становища і новим знайомствам. Сфера сімейних відносин знаходиться під впливом негативних тенденцій, тут можлива напруженість. Зате для відпочинку, розваг та нових знайомств день підходить як не можна краще. Поїздки, як заплановані, так і несподівані, вдадуться на славу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Намагайтеся не перевантажувати: надмірні навантаження роблять представників цього знаку дратівливими, невпевненими у собі, схильними до депресії. Особливо важко буде ладити з коханою людиною, оскільки його щире бажання вивести вас із пригніченого стану викличе лише негативну реакцію. Порадують новини, пов'язані з фінансами – можна розраховувати на збільшення доходів. Не виключені цінні подарунки від далеких родичів. Деяким представникам знака доведеться змінити свої плани і несподівано вирушити в дорогу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День принесе професійні проблеми. Позиції Скорпіонів дуже слабкі, представники даного знака мають потребу в підтримці, але не бажають визнати цього. Можливі проблеми у відносинах з керівництвом і колегами: ви віддаєте перевагу віддавати, а не виконувати розпорядження, навіть якщо це приносить шкоди справі. Сприятлива фінансова картина, можливі грошові надходження. Ви можете дозволити собі деякі давно заплановані покупки та розваги. Час, проведений у суспільстві кохану людину, буде дуже приємним.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Будьте уважнішими до близьких – події цього дня можуть покласти початок довготривалого конфлікту, після якого відносини ще довго не стануть колишніми. Стриманість у поєднанні з доброзичливістю стануть вашими кращими помічниками в нелегкій справі сімейного миротворчості, згладжування гострих кутів. Можливі романтичні захоплення. Ви легко втрачаєте голову і мало замислюєтеся про те, які наслідки можуть мати досконалі під впливом емоцій вчинки. Трохи передбачливості вам не зашкодило б. З фінансової точки зору день дуже гарний.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складеться досить сприятливо, якщо ви будете не тільки терплячі і розсудливі, а й діяльні. Любителі чекати біля моря погоди ризикують втратити шанс докорінно змінити своє життя, здобути важливу перемогу. Не бійтеся зламати усталені звички, здійснити вчинки, які не відповідають вашої звичайної лінії поведінки. Підтримка близьких дозволить почувати себе впевнено навіть у непростих обставинах. Цей день дуже гарний для сімейного свята, прийому гостей. Ймовірно нове знайомство, яке згодом виявиться дуже корисним.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Успіхи в роботі досягаються без особливих зусиль: ви знаєте, чого хочете, і не робити помилок, добиваючись цього. Можливі великі грошові надходження, вдалі угоди і покупки. У бесідах з керівництвом і впливовими людьми будьте стримані, не давайте волі своєї фантазії. Складним буде день для закоханих Водоліїв: представникам цього знаку нелегко знайти спільну мову зі своєю «половинкою». Тим часом, розбіжності накопичуються, і відверту розмову вже зовсім необхідний. Розрядити обстановку допоможуть зустрічі з друзями, активний відпочинок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складеться вдало, якщо ви не будете надто довірливі. Не поспішайте пускатися в одкровення з новими знайомими: ні до чого доброго це не приведе. Бажано також уникати розбіжностей з керівництвом і контактів з представниками державних організацій. Дуже вдалий день для самостійної роботи, наукових досліджень, навчання. Прихильні зірки і до закоханим Рибам – у них не виникає проблем у спілкуванні зі своєю «половинкою». Є шанс подолати розбіжності з родичами, але для цього потрібні не тільки терпіння, але й винахідливість.