Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 травня. Облаштовуємо сімейне гніздечко

Вівторок, 18 травня 2010, 08:54
День відрізняється сприятливим емоційним фоном, підходить для романтичних побачень, зустрічей з друзями, спілкування зі членами сім'ї. Можна купувати речі, призначених для сімейного користування, займатися облаштуванням житла.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Спроби провести час з користю чи увінчаються успіхом: несподівані події завадять Овнам реалізувати свої плани на цей день. Не варто впадати у відчай – у вас залишається прекрасна можливість порадувати себе, насолодитися спілкуванням з близькими людьми, завести нові знайомства. Уникайте зайвої самокритики і прислухайтеся до своєї інтуїції, її підказки вірні й корисні. Зірки говорять про зниження життєвого потенціалу та можливе погіршення самопочуття. Велика ймовірність дрібних травм. Під впливом позитивних тенденцій знаходиться сфера фінансів, тут можливі значні зміни на краще.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці доб'ються значних успіхів завдяки готовності співпрацювати з різними людьми та вмінню знаходити спільну мову навіть з дуже «важкими» персонами. Однак будьте пильні – колеги напевно постараються покласти саме на вас відповідальність за вирішення найскладніших проблем. Фінансова ситуація нестабільна, можливі затримки очікуваних грошових надходжень. Знижено життєвий потенціал, можливо відчуття емоційного і фізичного виснаження. Тримайтеся подалі від людей, спілкування з якими позбавляє вас душевних сил: сьогодні ви дуже вразливі і справа може закінчитися серйозним нездужанням.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День незвичайний, насичений несподіваними подіями, різноманітними сюрпризами. Ви можете розраховувати на зміни в романтичних стосунках; особливо це стосується Близнюків, які хочуть зізнатися в своїх почуттях або запропонувати коханій людині вступ до шлюбу. Природне чарівність вам не змінить, проблем у спілкуванні з новими знайомими побоюватися не доводиться. З ділової точки зору день також цілком гарний. Правда, сьогодні вам доведеться займатися реалізацією не власних, а чужих ідей, але навіть до цієї справи можна знайти творчий підхід. Вірогідні невеликі грошові надходження.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день пов'язаний з грандіозними успіхами в роботі, досягненням найважливіших із поставлених цілей. Сьогодні Раки більше звичайного передбачливі і серйозні, і саме завдяки цим якостям здатні взяти верх над недоброзичливцями, вирішити складні майнові питання, порозумітися з діловими партнерами і впливовими людьми. Не розкривайте всіх своїх секретів і не кваптеся ділитися планами на майбутнє. Зустріч з коханою людиною може піднести приємні сюрпризи вам обом: кожен відкриє ті грані характеру свого обранця, про які навіть не здогадувався.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Є шанс досягти успіху в справах, що вимагають не тільки серйозності і старанності, але й винахідливості, спритності й хитрості. Недоброзичливці навряд чи зможуть зашкодити вам: сьогодні на вашому боці не тільки зірки, але і дуже впливові люди. Можна розраховувати на підвищення по службі, ймовірно і поліпшення фінансового становища. У ділових поїздках і на переговорах з іноземцями будьте гранично обережні: недоречно сказане слово може зруйнувати навіть саму блискучу конструкцію. День гарний для романтичних побачень, визнань, спілкування з коханою людиною. Самотніх представників знака можуть очікувати цікаві зустрічі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не варто скромничати в бажаннях – сьогодні ви зможете досягти дуже багато чого, якщо не припините рух вперед після першої ж перемоги. Легко дається рішення практичних питань; у всьому, що стосується грошей і майна, вам просто немає рівних. Цікаві зустрічі дозволять значно розширити коло професійного спілкування, зміцнити ділові зв'язки. Романтичні знайомства цілком вірогідні, можна справити сприятливе враження на людину, що з'єднав ваш інтерес. Діви, вже знайшли свою «половинку», не зможуть поскаржитися на брак уваги з боку свого обранця.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Прекрасний день для роботи, ваші професійні успіхи будуть досить значними. Можна досягти успіху у вирішенні складних завдань, якщо взятися за них самостійно, а прості справи довірити іншим. Є шанс реалізувати сміливі творчі задуми, втілити в життя ідеї, які обіцяють швидкий прибуток. Чи виправдаються надії, що стосуються фінансів, однак у цей день не варто давати іншим людям поради про те, як слід розпорядитися грошима. Друзі порадують своєчасної допомогою, можливо отримання приємних звісток від когось із близьких людей. Високий життєвий потенціал, занепад сил і перевтома вам не загрожують.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Найбільш вдалим цей день буде для Скорпіонів, які вирушають у подорож або планують майбутні поїздки. Фінансова ситуація нестабільна, втілення в життя ваших ідей вимагатиме серйозних витрат. Неприємні моменти можуть бути пов'язані з поломкою побутової техніки, незначною псуванням вашого майна. Для стабільних пар цей день буде спокійним, що не несе ні великих змін, ні якихось серйозних проблем. Якщо ваш роман тільки починається, можливо зайво критичне ставлення до коханої людини, високі очікування, які не будуть виправдані. Не йдіть на поводу у емоцій, постарайтеся об'єктивно оцінити ситуацію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Справи професійні сьогодні не викликають у Стрільців великого інтересу. Представники даного знака куди більше уваги виявляють до власного особистого життя, і це цілком зрозуміло – зміни, що відбуваються в цій сфері, не тільки сприятливі, але й важливі. З'являється можливість поліпшити відносини з коханою людиною, прийти до взаєморозуміння. Самотні Стрільці можуть розраховувати на нові знайомства і серйозні захоплення. Дуже вдалим буде день для тих, хто планує відвідати світських заходів. Однак зірки радять не забувати і про справи сімейні – родичі можуть серйозно образитися, якщо ви не приділите їм достатньо уваги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Підтримка членів сім'ї допоможе Козерогам подолати дрібні неприємності, на які цього дня, на жаль, щедрий надзвичайно. Чи не будьте вперті: поступки необхідні; особливо це стосується юних закоханих, які готові витрачати час на з'ясування відносин, але скупляться на прояв ніжних почуттів. Небажане надмірна фізична активність у вільний час: можливі травми. Робочі проблеми ви вирішите без праці, а ваші професійні якості напевно будуть помічені й високо оцінені керівництвом. Фінансова картина сприятлива, навіть ризиковані угоди принесуть прибуток.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Займаючись справами, будьте готові коректувати свої плани, якщо того вимагатимуть обставини. Така гнучкість не буде марною – чи варто наполегливо триматися обраної стежки, якщо доля направляє вас у бік інших, набагато більш привабливих? Приділіть увагу свого особистого життя: у цій сфері можливі значні зміни на краще. Але розраховувати на те, що зірки самі про все подбають, не доводиться – вам теж потрібно діяти, і діяти активно. Цей день не має в своєму розпорядженні до довгих поїздок, але дасть можливість чудово провести час в знайомій обстановці, звичному місці.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Роботи буде багато, але стомлюючої вона навряд чи здасться, оскільки досягти значних успіхів ви зможете без праці. Оптимізм і впевненість у собі допоможуть знайти спільну мову з новими партнерами і подолати розбіжності зі старими. Обстановка в діловому колективі стає більш доброзичливою, не доставляють клопоту недоброзичливці, занурився у власні справи. Фінансова ситуація сприятлива, однак ви повинні бути готові до серйозних витрат. Ви відкриті для спілкування, зустрічі зі старими друзями приносять багато радості, нагадують про себе випадкові знайомі, які колись викликали у вас симпатію.