Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 травня. Уникаємо неперевіреної інформації

Понеділок, 17 травня 2010, 08:58
День обіцяє багато доброго. Налагоджуються партнерські відносини, з'являється можливість перекласти на чужі плечі вирішення найскладніших проблем. Радує спілкування з членами сім'ї, неважко знайти спільну мову як з дітьми, так і з представниками старшого покоління.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі суперечки з керівництвом. Намагайтеся уникати контактів з особами, схильними поширювати чутки і іншу неперевірену інформацію. Абсолютна чесність у професійній сфері та прозорість діловодства – кращий спосіб уникнути труднощів, помилкових звинувачень і покарання за помилки, здійснені іншими. Ваше прагнення до незалежності може викликати негативну реакцію у членів сім'ї, доведеться виявити гнучкість і змінити свої плани, щоб уникнути конфліктів. Проте завзятість та цілеспрямованість будуть надзвичайно доречні там, де мова йде про принципово важливі для вас питаннях. Сила характеру і вміння настояти на своєму допоможуть вам завоювати розташування представників протилежної статі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Професійні проблеми Тельців настільки серйозні, що представники даного знаку можуть задуматися про зміну місця роботи або області діяльності. Не виключено отримання ділових пропозицій, які вас зацікавлять і здадуться дуже перспективними. Приймаючи рішення, намагайтеся керуватися тільки логікою і здоровим глуздом: амбіції і честолюбство навряд чи будуть добрими порадниками. Поговоріть про свої проблеми з друзями: ви отримаєте добру пораду і відчутну допомогу у їх вирішенні. Родичі готові захистити вас від будь-яких труднощів, але навряд чи зважаться обмежити вашу свободу. Романтичні відносини залишаться гармонійними, якщо ви не піддамося скороминущим бажанням і встоїть перед численними спокусами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Життєвий потенціал високий надзвичайно, Близнюки повні сил і енергії, будь-які неприємності і випробування здаються їм сущою дрібницею. Однак до професійних проблем все-таки варто поставитися серйозно: вирішивши їх сьогодні, ви закладете фундамент майбутніх грандіозних успіхів. День підходить для проведення переговорів, однак великий буде спокуса перевести ділові відносини в особисті. Ваша чарівливість настільки сильно, що уникнути його впливу не зможуть навіть люди, повністю поглинені роботою. Ви отримаєте масу приємних емоцій, якщо відвідаєте розважальні чи культурні заходи. Не варто ховатися від суспільства, замикатися в собі – в будь-якій компанії ви будете бажаним гостем. Любителі сімейного відпочинку також знайдуть спосіб урізноманітнити дозвілля.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не всі дається легко, але жодна перешкода не встоїть перед вашим завзяттям, винахідливістю і спритністю. Є ймовірність дрібних помилок і промахів, але всі вони будуть вчасно виправлені. Завдяки вашій уважності, часом межує з педантизмом, своєчасно завершити складні справи, уникнути даремних витрат і втрат. Ви чудово проведете час у товаристві друзів, деяким з яких може знадобитися ваш рада. Керувати вчинками кохану людину не варто, це викличе негативну реакцію. День підходить для невеликих екскурсій, коротких поїздок.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ситуація в професійній сфері стабільна, причин для занепокоєння немає. Ви готові самостійно приймати важливі рішення і знаєте, де знайти помічників для реалізації нових ідей. Вміння пристосуватися до швидко мінливих умов – одне з ваших сильних якостей, так і здатність зберігати віру в себе в будь-яких обставин сьогодні напевно стане в нагоді. Багато радості обіцяє цей день закоханим, та й взагалі всім романтично налаштованим представникам даного знаку. З'явиться шанс втілити в життя мрію про далекі мандрівки, відчути себе справжнім шукачем пригод. Не шкодуйте часу на спілкування з членами сім'ї, вони потребують вашої уваги.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День підходить як для самостійної роботи, так і для здійснення спільних проектів; плануванням і вирішенням організаційних питань у будь-якому випадку доведеться займатися саме вам. З'явиться можливість вирішити майнові проблеми, обзавестися речами, про які ви давно мріяли. День сприятливий для спілкування та нових знайомств. У будь-якій компанії ви будете почувати себе комфортно і навряд чи опинитеся десь небажаною гостем. З близькими людьми можна обговорювати будь-які питання і проблеми: ви знайдете потрібні слова і неодмінно будете зрозумілі правильно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ви рветься в бій, не замислюючись про те, чи дійсно зараз необхідно докладати героїчні зусилля для досягнення поставленої мети. Професійні перспективи гарні, проте шукати відповіді на всі важливі питання вам доведеться самостійно. Надходять цікаві пропозиції, але приймати їх можна лише тверезо оцінивши свої можливості. За нові справи братися з обережністю і помірним ентузіазмом. Складна ситуація складається в особистому житті, розбіжності з коханою людиною всерйоз зіпсують вам настрій. Повернути душевну рівновагу допоможе спілкування з друзями – день підходить для невеликих вечірок і свят, розважальних заходів для вузького кола.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хороший день для вирішення проблем, що накопичилися і реалізації раніше складених планів. Ваше вміння правильно оцінювати свої і чужі можливості допоможе уникнути конфліктів з оточуючими, ошуканих сподівань і розчарувань. Порівняно мирна атмосфера в діловому колективі – теж ваша заслуга; саме ви відриваєте колег від суперечок і склок, знаходите, чим порадувати керівництво, а ділових партнерів позбавляєте від зайвих тривог. Цей день дозволить Скорпіонам навести порядок у своєму особистому житті, зміцнити відносини з коханою людиною чи зав'язати багатообіцяючий романтичне знайомство. Зірки радять бути обережнішими в поїздках і відмовитися від покупки речей, практичне застосування яких викликає у вас сумніви.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці сповнені оптимізму, для якого у них є всі підстави. Сьогодні успіхи представників даного знаку можуть бути дуже значними, потрібно лише докласти трохи старанності і не відмовлятися від допомоги перевірених союзників. Ймовірно вирішення фінансових проблем; грошові надходження будуть скромними, але ви зможете розпорядитися отриманими сумами вельми розумно. Непоганий день для спілкування з друзями та коханою людиною, можливі й нові знайомства, вельми багатообіцяючі. Зірки радять не надто захоплюватися світськими заходами: сьогодні вони здадуться вам швидше за втомлюючим, ніж цікавими.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде досить спокійним і дозволить реалізувати раніше складені плани. Будьте уважні на ділових переговорах – навіть невеликі промахи можуть позначитися на вашій репутації. Можна зосередитися на виконанні звичайних обов'язків, вирішенні практичних питань – тут вам не буде рівних. Відносини з коханою людиною гармонійні, з'являється можливість повернути втрачену довіру, знову насолодитися глибиною і щирістю почуттів. Життєвий потенціал високий, інтуїція розвинена, чарівність – чарівно. Ті, хто бере активну участь у світських і громадських заходах, протягом усього дня будуть в центрі уваги і напевно отримають від цього задоволення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не приймайте поспішних рішень, навіть якщо мова йде про речі, на ваш погляд, малозначних. Дрібні помилки, допущені в цей день, можуть мати серйозні наслідки. Будь-яке спілкування пов'язане з труднощами, подвійно складно доведеться тим, хто сподівався в цей день знайти нових союзників і помічників. Не варто розраховувати на безумовну підтримку коханої людини, сьогодні ви почуєте на свою адресу швидше критику, ніж похвалу. Серйозної загрози стабільним романтичним відносинам немає, але вам слід утриматися від необачних вчинків, непослідовності в поведінці.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день, що характеризується зростанням життєвого тонусу і стабільним емоційним фоном. Сьогодні ви зможете добитися відмінних результатів у будь-якій справі, реалізувати свої сміливі задуми і втілити в життя оригінальні ідей. Діяти, правда, доведеться самостійно, але навряд чи це збентежить вас – ви легко обійдетеся без помічників і союзників. Сильно вплив позитивних тенденцій у сфері романтичних і сімейних відносин. Видатна інтуїція допоможе вам досягти взаєморозуміння з близькими людьми, а вміння спокійно обговорювати спільні проблеми дозволить уникнути конфліктів. Оптимізм і хороший настрій не залишать вас протягом всього дня.