Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 травня. Подорож буде приємною

П'ятниця, 14 травня 2010, 08:57
День складається вдало для тих, чия діяльність пов'язана з роз'їздами, новими знайомствами і інвестиціями в перспективні проекти.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Справи, якими потрібно займатися поодинці, здаються Овнам складними, нудними і нудними. Зате представники даного знаку пожвавлюються і буквально випромінюють ентузіазм, коли мова заходить про взаємовигідну співпрацю або роботі в хорошій команді. Фінансові труднощі не виключені, особливо у тих, хто запланував на цей день великі покупки. Далекі подорожі краще відкласти, обмежившись короткими необхідними поїздками. Дуже вдалий день для спілкування з членами сім'ї, зустрічей з родичами. У багатьох зародиться особлива симпатія до когось із колег, але для службового роману момент зараз не самий відповідний.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Гармонійний день. Сьогодні Тельцям послужать хорошу службу самодисципліна і вміння розумно планувати свій час; саме ці якості затребувані і на роботі, і вдома. Ідеї, які відвідають вас сьогодні, варті того, щоб втілити їх у життя. Правда, не завжди буде можливо зробити це негайно – не забудьте зробити замітку на майбутнє. Вельми сприятливий емоційний фон. Деякі потрясіння не виключені, але вам вдається тримати себе в руках і зберігати спокій. Хоча ви не у всьому згодні з родичами та коханою людиною, серйозного конфлікту не виникне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде складатися вдало з професійної точки зору. У Близнюків є шанс зміцнити свої позиції, випередити конкурентів. На жаль, досить напруженими стають відносини з партнерами – ваше прагнення до негайних успіхам викликає у них підозри. Будьте готові розповісти про свої плани, продемонструвати чесність намірів. Сьогодні ви здатні запаморочити голову будь-якому, але й самі легко захоплюєтеся. Жага позитивних емоцій може штовхнути вас на легковажні вчинки. Родичі намагаються вберегти вас від проблем, але їх опіка здається надмірною і викликає роздратування.

Рак (22 червня – 23 липня)
День дуже нерівний, насичений подіями та емоціями, втомливий. Раки і раді б зосередитися на важливій справі, давно вимагає уваги, але оточуючі ні на хвилину не залишають їх в спокої. Вам належить відповідати на численні питання, виявляти співчуття, давати поради; при цьому людина, здатна з розумінням поставитися до ваших утруднень, навряд чи знайдеться. Не виключено нове романтичне захоплення. Відносини, що почалися в цей день, будуть бурхливими, повними пристрастей, переживань і підозр, ревнощів і сумнівів. З часом вони змусять вас відмовитися від багатьох звичок.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сильний вплив позитивних тенденцій робить цей день дуже спокійним, приємним і легким. Сьогодні Леви беруться лише за нескладні проекти і швидко доводять їх до завершення; нічого іншого в обставинах, що склалися й не потрібно. Фінансова ситуація стабілізується, з'являються підстави дивитися в майбутнє з упевненістю. Емоційний фон сприятливий, день пройде без серйозних потрясінь. Він підходить для розваг у вузькому колі, спілкування з людьми, які добре вас розуміють. На масових заходах будьте пильні, велика ймовірність прикрих непорозумінь.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки радять поберегти нервову систему – ви всерйоз стомитеся, якщо будете переживати через дрібниці і приймати близько до серця все, що відбувається навколо. Стає можливим подолання розбіжностей з керівництвом. Для досягнення найкращого результату ви повинні не тільки стояти на своєму і демонструвати абсолютну непохитність, але і пропускати повз вуха будь-яку критику, а також зауваження недоброзичливців. Удома панує сприятлива атмосфера, близькі люди у всьому вас підтримують. З точки зору романтичних відносин день нейтральний. Ви підкоряється тільки логіці і здоровому глузду, а тому не втрачаєте голови.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День принесе багато приємних подій. Можливі зміни на краще на роботі. Ваші успіхи, нарешті, помічені впливовими людьми, і тепер у вас є підстави розраховувати на отримання нагороди. Є шанс вдало завершити складне і важлива справа, яка останнім часом не давало вам спокою. Фінансова ситуація поліпшується. Можливі значні зміни на краще у сфері романтичних стосунків. Перешкоди, що здавалися нездоланними, руйнуються. Нові знайомства очікують Терезів-мандрівників і любителів активного відпочинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде досить напруженим, нерівним. Романтичні відносини знаходяться в сфері впливу несприятливих тенденцій, Скорпіони сваряться зі своїми «половинками», шумно з'ясовують стосунки, зводять давні рахунки. У сім'ях виникають розбіжності через відмінність у поглядах на фінансову ситуацію. Небажані поїздки – в них ви лише витратите час даремно. Можна добре попрацювати, але для цього доведеться прислухатися до думки більш досвідчених колег, відмовитися від деяких власних переконань. Шанси домогтися успіхів є у тих, хто готовий піти у тінь, відмовитися від позиції авторитарного лідера.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День принесе Стрільцям професійні проблеми. Представникам цього знаку доведеться чимало часу присвятити пошуку і виправлення помилок, зроблених у недавньому минулому – заняття аж ніяк не саме приємне і захоплююче. Можна розраховувати на грошові надходження, однак вони будуть трохи скромніше, ніж вам хотілося б. Зате відносини з близькими складаються дуже гармонійно, тут не виникне приводів для проблем і переживань. Можна призначати на цей день будь-які важливі зустрічі: ви ведете себе впевнено і спокійно, а тому легко завойовує розташування оточуючих.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам вдасться завершити складне і важлива справа, але до повної перемоги над недоброзичливцями і обставинами ще далеко. Вірогідні труднощі у спілкуванні з діловим оточенням: вашу позицію розділяють лише ті, без чиєї підтримки ви воліли б обійтися. Фінансова ситуація значно покращиться. Можливо повернення старого боргу або отримання грошей з несподіваного джерела. День буде дуже вдалим для закоханих Козерогів. Окрилені своїм почуттям, представники цього знака долають будь-які перешкоди. Зірки протегують мандрівникам і обіцяють їм масу приємних сюрпризів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже вдалий день з професійної точки зору. Сьогодні Водолії демонструють свої найкращі ділові якості, блискуче долають перешкоди і легко вирішують питання будь-якої складності. Фінансова картина значно покращиться, грошима ви зробіть надзвичайно розумно. На жаль, навколо вас чимало людей, які, позаздривши вашим успіхам, поповнять ряди ваших недоброзичливців. Будьте пильні, не пускайте в одкровення з малознайомими. Старші родичі ставлять під сумнів доцільність багатьох ваших планів, ви ж пропускаєте добрі поради повз вуха, в результаті обстановка в сім'ї стає напруженою.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складається непогано, але емоційний фон його відрізняється нестабільністю, тому багатьом Рибам доводиться несолодко. Представникам цього знаку сьогодні буде особливо важко порозумітися з людьми холоднокровними, врівноваженими, стриманими. Ви навіть не намагаєтеся стримувати свої емоції і інших провокуєте на подібна поведінка. Звичайно, в таких умовах говорити про гармонію в особистих відносинах не доводиться. Однак ті, хто щиро прив'язаний до вас, будуть надзвичайно поблажливі. Ваша ж завдання – вчасно зупинитися і перестати випробовувати їх терпіння.