Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 травня. Потісі – час, справі – година

Четвер, 13 травня 2010, 08:57
День зовсім не підходить для проведення переговорів або якихось серйозних професійних заходів. У суспільстві панує легковажний настрій, і багато хто воліє жартувати, веселитися і фліртувати, відклавши обговорення важливих питань.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сильні позитивні тенденції, і тільки відносини з родичами, на жаль, знаходяться поза сферою їхнього впливу. Коли мова йде про сімейні справи, Овни стають надзвичайно вперті й безкомпромісні, чим створюють проблеми і собі, і своїм близьким. Зате в професійних справах ви проявляєте розумну поступливість, завдяки чому стає можливим досягнення важливих цілей. Кохана людина готовий підтримати вас у багатьох починаннях, але особливо цінного сьогодні буде його критика – обміркована, зважена, конструктивна. Сприятливий день для поїздок і активного відпочинку.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день відзначений сильним впливом позитивних тенденцій. Тельці можуть домогтися значних професійних успіхів, використавши свій неабиякий творчий потенціал. Ні конкурента, над яким ви сьогодні не змогли б одержати верх; немає впливової людини, якого ви не змогли б розташувати до себе. Вірогідні великі грошові надходження. Дуже сприятливий емоційний фон, ви отримуєте масу задоволення з близькими. Можна будувати спільні плани на майбутнє, обговорювати справи, які потребують об'єднання зусиль. Ви будете чудовим лідером і керівником.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Нерівний, неспокійний день. Ідеї, які здаються вдалими і багатообіцяючими, не виправдають очікувань, тому поспішати з їх реалізацією не варто. Можливі серйозні фінансові труднощі; завершення важливого для вас справи потребують серйозних витрат. Небажано відправлятися в поїздки, вести переговори з іноземними партнерами. В особистому житті теж не все гладко. Відносини з коханою людиною складаються дуже напружені, приводів для сварок буде чимало. Старші родичі не втомлюються вказувати вам на ваші недоліки і давати поради; така турбота часом буде стомлювати.

Рак (22 червня – 23 липня)
Рівний, спокійний день. На жаль, не виключені нездужання, але вони навряд чи будуть серйозними. Крім того, сьогодні дуже ефективні оздоровчі та профілактичні процедури, так що ви зможете впоратися з недугами, якщо вчасно подбати про здоров'я. Корисні поїздки за місто, відпочинок на природі. Успіхи в роботі будуть помірними, але ви навряд чи будете розчаровані – найбільш важливих цілей вдасться досягти ще в першій половині дня. Сприятливий емоційний фон, немає приводів для тривоги і неспокою. Близька людина порадує приємним сюрпризом.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Нудьгувати представникам даного знаку безумовно не доведеться. З'являється можливість реалізувати сміливі плани, пов'язані з роботою. Беріться за справу самостійно, не чекайте допомоги – чим рішучіше ви налаштовані, тим більше шансів одержати запаморочливу перемогу, заодно покращивши своє фінансове становище. День підходить для особистих зустрічей, спілкування з родичами, друзями, коханою людиною. Сьогодні вам вдається висловити свої претензії і побажання в коректній формі, нікого не образивши. Цим варто скористатися, щоб подолати давні розбіжності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Перед Дівами відкриваються чудові романтичні перспективи. Представники цього знаку зможуть зав'язати цікаві знайомства, внести зміни в давно сформовані відносини, або просто чудово провести час з тим, кого щиро люблять. Дуже приємними будуть поїздки; мандрівники зможуть зробити вдалі покупки. Нітрохи не гірше складаються справи і в професійній сфері. Тут всі проблеми зводяться до незначних розбіжностей з керівництвом, які заважають реалізації деяких задумів, але носять виключно тимчасовий характер. Можливі грошові надходження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день буде досить вдалим, хоча і не ознаменується якимись кардинальними змінами. Складаються сприятливі обставини для руху у вибраному напрямку. Проявіть трохи старанності, і результати праць вас не розчарують. Зараз можна і потрібно наново оцінити своє ділове оточення, наблизити до себе людей, які заслуговують довіри, і усунути інших. Аналогічна ситуація складається і в особистих відносинах – фактично, ви обираєте, з ким і як будете спілкуватися далі. У такій ситуації дуже важливо довіряти своїй інтуїції.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День досить непоганий, але без шорсткостей і нерівностей справа все-таки не обійдеться. Можливі професійні труднощі, які стануть результатом чиїхось недоробок і помилок. Не виключені також конфлікти з людьми, які багато зробили для вас – вони чекають безмежної подяки й болісно реагують на будь-які зауваження, що містять хоча б дещицю критики. Найпростіше порозумітися зі старшими членами родини – і, в основному, тому, що ви готові розділити їхню точку зору на багато актуальних питань. Поїздки небажані, як і відвідування багатолюдних заходів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вельми сильний вплив позитивних тенденцій на сферу професійних відносин. Стрільці відмінно проводять переговори і знаходять нових союзників, долають розбіжності з сильними світу цього і знаходять покровителів в особі тих, хто зовсім недавно засуджував їх. Однак настрій залишає бажати кращого, і деколи ви робите необдумані вчинки під впливом моменту. Слідкуйте за собою – нерозумно зруйнувати відмінний план через хвилинного роздратування. Добре пройдуть зустрічі з друзями, можна організувати невеликий домашнє свято, вечірку. Вам вдається все, до чого ви підходите з фантазією.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Розмірений, спокійний, приємно-передбачуваний день. Козероги зможуть похвалити себе за передбачливість і реалізувати плани, які довго виношували. Вплив сприятливих тенденцій сильно і в професійній, і в особистому сферах, і достатньо проявити ініціативу, щоб швидко вирішити будь-яке цікавить вас. Фінансова картина сприятлива. Витрати не виключені, але всі вони будуть виправданими і корисними. Несподіванки, причому виключно приємні, можливі лише у дружніх стосунках. Життєвий потенціал високий, емоційний фон стабільний.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Для багатьох Водоліїв цей день ознаменується дуже цікавим і багатообіцяючим знайомством. Зараз ви не тільки без праці привертаєте увагу представників протилежної статі, але знаходите людей, з якими буде дуже легко і приємно вести справи. Є шанс підписати дуже вигідну угоду про довгострокову співпрацю. День відмінно підходить для творчих і наукових занять. Ви легко засвоюються і аналізуєте інформацію, робите несподівані для оточуючих висновки. Багатьом Водоліям уміння побачити звичні речі в новому світлі допоможе досягти успіху в роботі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий, сприятливий день. Риби можуть братися практично за будь-яку справу – зірки обіцяють представникам даного знаку своє заступництво і допомогу. Вдалий збіг обставин відкриє нові можливості, але для того, щоб скористатися випав шансом, доведеться багато що поставити на карту. Вас чекають приємні романтичні переживання. Для багатьох представників знаку цей день буде пов'язаний з новими захопленнями, які змусять забути про нещодавні стражданнях. Плануючи відпочинок, майте на увазі, що фізична активність сьогодні набагато корисніше неробства.