Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 травня. День реалізації амбіцій

Середа, 12 травня 2010, 08:52
Дуже гарний день для реалізації честолюбних задумів, укладання вигідних угод. Співпраця з перевіреними партнерами принесе гарні плоди, нові ділові знайомства також виявляться корисними, але повною мірою оцінити їх важливість удасться трохи пізніше.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День принесе деяке зниження життєвого потенціалу, у зв'язку з чим можливі нездужання. А ось поганий настрій сьогодні обійде стороною Овнів – звичайна життєрадісність не змінить представникам даного знаку. Саме ви виступите ініціатором розваг, станете організатором сімейних свят і дружніх зустрічей. Зірки радять не переоцінювати своїх фінансових можливостей: сьогодні ви схильні витрачати більше, ніж мало б бути. Особливу увагу слід приділити старшим родичам: зараз вони мають потребу в вашому раді та підтримки. Юних представників знаку чекає приємна зустріч, романтично налаштовані особи почують довгоочікуване визнання.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна діяти рішуче і не боятися нездоланних труднощів. Перед тільцями відкриваються широкі можливості для розкриття творчого потенціалу; день відмінно підходить для освоєння ремесел, навчання, відвідування різноманітних семінарів. Чи не доведеться шкодувати про інвестиції і покупки – у фінансових справах ви керуєтеся інтуїцію, що вас напевно не підведе. Сприятливий день для спілкування з близькими: ви розумієте їх з півслова, спритно уникаєте будь-яких конфліктних ситуацій. Зірки радять бути обережнішими тим, хто зав'язує нові знайомства – за зовнішнім дружелюбністю можуть ховатися холодну байдужість або навіть недоброзичливість.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Представників цього знаку очікують серйозні професійні труднощі. Інформація про ваші промахи і помилки поширюється стрімко, не кращим чином відбиваючись на відносинах з колегами і керівництвом. Вам слід розраховувати, в першу чергу, на себе – чекаючи на допомогу з боку, ви просто дарма час. Фінансова ситуація стабільна, можливі вдалі угоди. В особистій сфері справи йдуть куди краще, немає причин для занепокоєння і хвилювань. Ви прислухаєтеся до думки близьких, а вони готові розділити ваші прагнення та пріоритети. Відносини з представниками старшого покоління налагодяться завдяки своєчасним поступок.

Рак (22 червня – 23 липня)
Доведеться взяти на себе відповідальність за атмосферу в сім'ї: відносини з родичами нестабільні, і тільки вам під силу зберегти мир, не дивлячись на всі існуючі розбіжності. Значно краще йдуть справи у сфері романтичних уподобань, – тут явно домінують позитивні тенденції, що дозволяє говорити про сприятливі зміни і здійсненні давніх бажань. Тим, хто прагне до нових знайомств, зірки радять брати активнішу участь у громадському житті: момент для цього настав надзвичайно сприятливий. День підходить для будь-яких спокійних занять, роботи по будинку, навчання та творчості.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Тим, хто планує провести цей день у великій компанії малознайомих людей, доведеться нелегко: дуже велика вірогідність дрібних непорозумінь і розбіжностей, безглуздих суперечок і просто порожніх, утомливих розмов. Зате в колі близьких ви будете почувати себе дуже добре. Найбільш яскраві позитивні емоції чекають тих, хто збирається в цей день відправитися в подорож разом зі старими друзями або членами сім'ї. Життєвий потенціал високий, емоційний фон стабільний. Навіть у складних ситуаціях ви зможете зберегти спокій і контроль над собою, що буде сприяти якнайшвидшому вирішенню проблем.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже високий життєвий потенціал – представники даного знаку сьогодні повні енергії і абсолютно чарівні. Не зайвим буде здоровий глузд: саме завдяки йому ви зможете уникнути проблем і непорозумінь у відносинах з близькими. Небажано відвертими з малознайомими людьми, обговорювати свої проблеми з тими, від кого ви не розраховуєте отримати реальну допомогу. Візьміть в свої руки контроль над розвитком романтичних стосунків, не бійтеся проявити ініціативу, зробити перший крок до зближення. Це вдалий день для тих, хто жадає нових відчуттів і експериментів, хоче випробувати свої сили на новому поприщі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День принесе утруднення у справах, на благополучне завершення яких ви розраховували. Наберіться терпіння, не вживають рішучих дій – зараз ви можете тільки чекати. Зірки радять відмовитися від незапланованих покупок, постаратися звести витрати до мінімуму: фінансова ситуація несприятлива, варто бути економніше. Дуже добре складаються відносини з представниками старшого покоління, настав слушний момент для того, щоб звернутися до них за порадою чи допомогою. Зірки радять віддати перевагу активному відпочинку та занять спортом – бездіяльність негативно позначиться на вашому настрої.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
В особистих справах вам сьогодні допоможе вроджене терпіння. Можна наполягати на своєму, не побоюючись, що близькі дорікнуть вас в егоїзмі, недоречною безкомпромісності; наймудріші представники вашого оточення зовсім відмовляться від суперечок, розуміючи їх неефективність. В обговоренні ділових питань останнє слово також залишиться за вами, але це не завжди добре – ви ризикуєте випустити з уваги цікаву ідею лише тому, що її автором є хтось інший. Зовсім не обов'язково приймати всі пропозиції, що поступають, але варто уважно їх вислуховувати і запам'ятовувати: отримана інформація стане в нагоді пізніше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День романтичних переживань, які будуть настільки ж сильними, як і приємними. Ви здатні на вчинки, які викличуть захоплення у оточуючих, можете зачарувати нового знайомого з першого погляду, справити незабутнє враження на того, хто вам симпатичний. Оптимізм, почуття гумору і винахідливість вам не змінять, і саме завдяки їм перешкоди будуть долатися легко, а проблеми вирішаться швидко. Прекрасний день для спілкування з однодумцями, людьми, що поділяють ваші інтереси та захоплення: разом ви зможете реалізувати цікаві ідеї, домогтися успіху в творчості. Обміркуйте нову інформацію, вона підкаже, як слід діяти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день як не можна краще підходить для відвідування салону краси і самих різноманітних експериментів з іміджем. Ви можете дозволити собі не тільки виглядати, але і вести себе екстравагантно, якщо цього просить душа – люди, чиєю думкою ви дорожите, вас не засудять. Відмовившись від звичайної своєї серйозності і проявивши дещицю легковажності, ви піднімете настрій не тільки собі, але і оточуючим. Ймовірно розширення кола спілкування, поява нових інтересів. Порадують зустрічі з друзями дитинства, людьми, з якими ви давно не бачилися. Значних змін в особистому житті не відбудеться, але дещо які приємні сюрпризи зірки для вас підготували.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Небесні світила нададуть можливість зайнятися улюбленою справою і познайомитися з людьми, що поділяють їхні захоплення та інтереси. В цілому день більш сприятливий для дружніх відносин, ніж для романтичних, але це не перешкодить закоханим отримати задоволення від спілкування і приємно провести час. У деяких представників знаків виникне привід для ревнощів; намагайтеся контролювати свої емоції, не влаштовуйте сцен із-за дрібниць. Зірки радять нагадати про себе старим знайомим: через них ви можете несподівано отримати дуже привабливі пропозиції. Життєвий потенціал високий, протягом усього дня ви будете відчувати себе комфортно і впевнено.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби не схильні надто старатися, долаючи труднощі професійні, тому сьогодні ризикують поступитися конкурентам і потерпіти поразки на діловому поприщі. На щастя, ваші невдачі ніяк не позначаться на відносинах з колегами та керівництвом; більше того, саме сьогодні може відбутися зустріч, яка докорінно змінить ваше професійне майбутнє. В особистих відносинах ситуація складається не настільки суперечлива. Ви легко знаходите спільну мову з близькими, охоче приходять їм на допомогу і щедро ділитеся своїми радощами. Зірки радять проявляти обережність тим, хто подорожує в компанії малознайомих людей або виконує конфіденційні доручення далеко від дому.