Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 травня. Скористайтеся збігом обставин

Вівторок, 11 травня 2010, 08:48
Зірки обіцяють порадувати приємними несподіванками і вдалим збігом обставин. З'являється можливість реалізувати сміливі задуми, втілити в життя оригінальні ідеї.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Позитивні тенденції сильні, день вдалий. Сьогодні ви можете займатися будь-якими справами – можливості великі, зірки на вашому боці. Чи не стане проблемою отримання допомоги від впливових людей або тих, чиї знання і досвід вам зараз абсолютно необхідні. Можна спробувати свої сили в абсолютно новій сфері, вступити на шлях, який давно вас манив, але видавався занадто небезпечним і складним. Спокій і гармонія у стосунках з близькими людьми не тільки радують, але і проганяють сумніви і тривоги, що переслідували вас останнім часом. Впевненість у своїх силах зростає, а разом з нею збільшується і ваша привабливість для оточуючих.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ваші думки і вчинки логічні й раціональні, але можуть бути легко передбачені недоброзичливцями – в цьому і криється основна небезпека. Постарайтеся бути перебірливими в контактах і знайомствах, не підпускайте до себе людей, які викликають у вас інтуїтивну антипатію. Дозволяючи собі занадто емоційно реагувати на вчинки і слова оточуючих, ви стаєте більш уразливі, ранимі – це не завжди корисно як у професійному, так і в особистому житті. Велика ймовірність розбіжностей між закоханими і подружжям, можливий конфлікт, який стане закономірним продовженням невирішених проблем минулого. Намагайтеся не випробовувати терпіння близьких.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Життєвий тонус невисокий, можливі нездужання. Однак настрій буде хорошим, і навіть у складних ситуаціях ви збережете оптимізм. Будьте готові згадати про раніше невирішені проблеми, а також зайнятися виправленням своїх і чужих помилок. Звичні справи і домашні турботи віднімуть багато сил і часу. Дуже сильний вплив позитивних тенденцій у сфері романтичних стосунків, складаються сприятливі обставини для нових знайомств і захоплень. Особливо це актуально для тих, хто планує поїздки або відвідування розважальних закладів. День підходить також для вирішення фінансових проблем.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зірки попереджають про високу ймовірність професійних труднощів. Раки схильні зосереджуватися на поставленої мети, випускаючи з уваги умови, необхідні для її досягнення – в цьому і криється корінь сьогоднішніх проблем. Змініть свій підхід, приділяйте більше уваги дрібницям, контролюйте підлеглих, доглядайте за колегами – все це дозволить уникнути багатьох непорозумінь. Стан фінансових справ залишає бажати кращого. Можливі великі витрати, не дуже приємні, але неминучі. Ви можете розраховувати на психологічну та матеріальну підтримку близьких, якщо не забудете про свої обов'язки перед ними.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день гарний для покупок і капіталовкладень; широкі можливості відкриються перед тими, хто зайнятий примноження свого майна, укладає великі угоди. Ймовірно поява нових ділових партнерів, деякі представники знаку отримають пропозиції, що обіцяють швидкий кар'єрний ріст. Можна задуматися про зміну області діяльності, проте вдаватися до рішучих кроків у цьому напрямку поки рано. Спілкування з друзями та активний відпочинок підуть вам на користь. Веселими і насиченими обіцяють бути вечірки і сімейні свята. Романтичні побачення запам'ятаються надовго, якщо ви виявите трохи фантазії. Варто бути уважнішими до свого здоров'я.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Велика ймовірність затримки очікуваних надходжень, несвоєчасного повернення боргів. Доведеться переглянути структуру витрат, щоб уникнути більш серйозних проблем. Зате з професійної точки зору день гарний неймовірно. Є шанс реалізувати честолюбні задуми, втілити в життя сміливі і вдалі ідеї. Не бійтеся братися за складні справи поодинці – помічники незабаром підтягнуться. Є шанс змінити на краще відносини з коханою людиною, діяти для цього доведеться дуже обережно й обдумано. Найбільш вдалим з точки зору особистого життя день буде для Дів середнього віку: життєвий досвід підкаже їм, як слід вчинити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Доведеться зробити масу різноманітних кроків, щоб домогтися від ділових партнерів виконання раніше досягнутих домовленостей, захистити свої інтереси. Не виключені конфлікти з керівництвом, небажані контакти з представниками державних організацій. Зате для самостійної роботи, творчої та наукової діяльності день підходить ідеально. Є шанс знайти гідне застосування своїм талантам і здібностям. Фінансова ситуація стабілізується, з'являється можливість планувати витрати і доходи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливі проблеми в сім'ї. Розбіжності з родичами будуть тим більш серйозними, ніж наполегливіше ви будете їх ігнорувати. Настав час вирішувати проблеми, навіть якщо для цього доведеться вдатися до жорстких методів. Будьте готові наполягати на своєму, але не забувайте про почуття такту і ввічливості. Цікаві події очікують тих, хто вирушає в подорожі або планує провести день в роз'їздах. Не виключені нездужання, особливо серйозні проблеми зі здоров'ям можливі у тих, хто не в змозі контролювати свої шкідливі звички. Постарайтеся зосередитися на справах, які дозволяють швидко отримати реальний результат – в них ви досягнете успіху.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Справ буде багато, але з усіма ви впораєтеся без праці – потрібно лише додати до вашого звичайного ретельності трохи фантазії. Добре складається спілкування з новими знайомими, контакти будуть численними і корисними. Розбіжності можуть виникнути в родині, але вони будуть швидко подолані, якщо ви підете на незначні поступки. Це досить сприятливий день для початку і розвитку романтичних відносин: ви прислухаєтеся і до підказкам інтуїції, і до доводів здорового глузду, що значно збільшує шанси на успіх. Можна робити великі покупки, вирушати в далекі поїздки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте готові долати перешкоди, рухатися до мети по невивченим, а часом і небезпечним шляхом. Сформована ситуація вимагає від вас самостійних рішень, а також роботи над собою: настав час змінювати поведінку і сформовані навички; ініціативність та активна життєва позиція не залишаться без заохочення. Досить несприятлива фінансова картина, можливі значні непередбачені витрати. Витрати, пов'язані з розвагою і сімейним відпочинком, навряд чи будуть виправданими – порадувати себе і близьких дуже важко. Пам'ятайте, що зараз ви потребуєте у відновленні душевних і фізичних сил, і будьте уважні до свого здоров'я.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Постарайтеся утриматися від необдуманих висловлювань і вчинків; особливої обережності потребують спілкування зі старшими родичами. Зайва товариськість призведе до серйозних неприємностей, якщо ви не виявите чіткість при нових знайомствах. Недоброзичливці спробують розташувати вас до себе з допомогою невмілою лестощів і непрошених рад. Відносини з друзями налагодяться, можна забути про давні суперечках і розбіжностях. Сьогодні ваш життєвий потенціал буде високим, а настрій – добрий, саме час поділитися з близькими своїм оптимізмом.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можна реалізувати багато сміливі ідеї, проте діяти потрібно обачно, не переоцінюючи своїх можливостей. Велика вірогідність конфліктів з близькими людьми, серйозних розбіжностей з однодумцями. Вам важко прийняти чужу точку зору, а ось прагнення захистити власні інтереси деколи виходить за розумні межі. Можливі значні витрати, не завжди виправдані. Небажано купувати в цей день побутову техніку, меблі, автомобілі. Життєвий потенціал високий, корисні розумні фізичні навантаження. Активний відпочинок на свіжому повітрі допоможе підбадьоритися.