Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 травня. Діємо поодинці

П'ятниця, 7 травня 2010, 08:58
Зірки не збираються балувати подарунками, проте перед діяльними людьми відкриваються широкі можливості. Важливо правильно оцінювати свої сили і бути готовим діяти самостійно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день напевно порадує Овнів, що прагнуть до професійних перемог та кар'єрного росту. У представників цього знака буде можливість блиснути діловими якостями і добитися відмінних результатів, а також вдало провести переговори з впливовими людьми та представниками державних організацій. Дуже добре складаються відносини зі старшими родичами. А ось з коханою людиною порозумітися важче: аж надто гостро ви реагуєте на все, що хоч трохи нагадує критику. Не виключені перепади настрою, але друзі, напевно, допоможуть вам справитися з нападами печалі і смутку.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сьогодні успіх буде на боці Тельців, і представники даного знаку зможуть одержати відразу кілька важливих перемог. Намагайтеся не поспішати, доводьте до кінця всі розпочаті справи. Організованість і самодисципліна сьогодні стають обов'язковими умовами успіху. Фінансова картина сприятлива, можливі грошові надходження і вдалі покупки. Витратити гроші з розумом допоможуть родичі й друзі. Цей день підходить для спілкування, ви щедро ділитеся хорошим настроєм з близькими. Зірки попереджають про високу ймовірність нездужань і радять бути уважнішими при виборі продуктів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Складний день. Виникають професійні проблеми, у зв'язку з чим не вдається реалізувати ідеї, на які ви покладали великі надії. Відносини з колегами не ладяться – ви стаєте об'єктом критики, а недоброзичливці не втомлюються поширювати вельми неприємні плітки. Фінансова картина вкрай нестабільна, ймовірність втрат дуже велика. Відносини зі старшими родичами стають дуже напруженими – ви провокуєте суперечки, дозволяєте собі різкі висловлювання. Зате в коханні вам сьогодні неодмінно пощастить. Приємний сюрприз зірки підготували для тих, хто збирається в дорогу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Хоча цей день не буде насичений подіями, Раки знайдуть привід похвилюватися. Не ставтесь легковажно до підказкам інтуїції: якщо ви до них прислухатися, то зможете уникнути багатьох помилок! Сьогодні вам належить зробити вибір, від якого залежатиме подальший розвиток вашої кар'єри чи важливих для вас особистих відносин. Багатьох Раків цього дня чекають цікаві зустрічі. Не пропустіть можливість побувати на світському заході, якщо хочете розширити своє коло спілкування. Вірогідні грошові надходження – термінові, але своєчасні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складається дуже вдало, проте Львів очікують не тільки перемоги, але й спокуси, яким доведеться протистояти! Будьте обережні з новими знайомими – їх привабливі обіцянки не повинні вводити вас в оману. Є шанс здобути важливу перемогу професійну, залишивши конкурентів далеко позаду. Чудовий день з точки зору сімейних відносин: сьогодні ви легко ладіте з родичами, а вони розуміють вас з півслова і не ставлять під сумнів ваш авторитет. Активний відпочинок сприяє поліпшенню самопочуття і настрою, а також дає шанс зав'язати цікаве знайомство.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Намагайтеся не забувати про раніше дані обіцянки – від того, чи вдасться їх стримати, залежить подальший розвиток подій. Професійним перемогам сприяє вміння до будь-якої справи підходити відповідально, а також визнавати і негайно виправляти свої помилки. Нові ідеї допоможуть вам заручитися підтримкою впливових людей. Особисті відносини стабільні, серйозні зміни в них малоймовірні. Якщо ви відчуваєте потребу в позитивних емоціях, вирушайте у невелику подорож або відвідайте веселу вечірку – нові враження вас порадують.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День буде складатися сприятливо. Терези можуть не побоюватися неприємних сюрпризів і раптово виниклих проблем – події розвиваються у відповідності з очікуваннями представників цього знака. Є шанс зміцнити ділові відносини, вчасно запропонувавши допомогу партнеру або поділившись своїм досвідом. Прояв ініціативи в професійній сфері вітається. А ось в особистих відносинах краще довіритися долі. Ваші спроби докорінно змінити своє життя стануть великим потрясінням для близьких, але навряд чи приведуть до потрібного результату. Утримайтеся від критики на адресу кохану людину.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Емоційний фон дня дуже неоднозначний: Скорпіони то відчувають себе абсолютно щасливими, то з головою поринають у безпричинну тугу. Представникам цього знаку важко порозумітися з близькими; ніхто не може зрозуміти, що за кішки скребуть у них на душі. Кращий спосіб уникнути конфліктів – зміна обстановки. Вона надає на Скорпіонів воістину зцілююче дію. При цьому в роботі ви можете добитися колосальних успіхів, оскільки з ентузіазмом беретеся за будь-яку справу. Таке завзяття не залишиться непоміченим: можливі цікаві пропозиції про співробітництво.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці спокійно зустрічають дрібні труднощі і радіють будь-яким, навіть самим скромним, перемогам. Сьогодні представники цього знака подають колегам і діловим партнерам приклад працьовитості, оптимізму і непідробного ентузіазму. Мати з вами справу легко і приємно, тому протягом усього дня ви будете в центрі уваги. Родичі радіють вашим успіхом і не упускають можливості похвалити і підбадьорити вас. Кохана людина готовий закрити очі на ваші слабкості і навіть потурати примхам деякими, але зловживати цим не варто!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Чудовим буде день для закоханих Козерогів. Представники цього знаку можуть не побоюватися нерозуміння своєї «половинки» – знайти спільну мову з коханою людиною сьогодні дуже легко. Є ймовірність нових знайомств, але носити вони будуть, в основному, діловий характер. Самотніх представників знаку зірки попереджають про те, що не варто видавати бажане за дійсне. У важких ситуаціях вас підтримають старі друзі. Дуже хороші фінансові перспективи, ймовірні великі грошові надходження. Перешкодити значним професійним успіхам може заздрість з боку колег.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День в цілому складається дуже непогано, проте поїздки пов'язані з деяким ризиком. Тому Водолії, які збираються в дорогу, повинні бути вкрай обережні. Якщо ви плануєте в цей день почати подорож, зверніть особливу увагу на оформлення необхідних документів і будьте готові до непередбачених витрат. Професійні успіхи дуже значні. Сьогодні ви зможете піднятися кар'єрними сходами або зарекомендувати себе як фахівця, який вміє знайти вихід з будь-якої ситуації. День підходить для довгострокових інвестицій.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день не обіцяє Рибам грандіозних успіхів, але напевно порадує тих представників знаку, чиї інтереси лежать у сфері особистих відносин. Важко знайти більш відповідний момент для романтичного знайомства або початку любовних відносин або незвичайного побачення зі своєю «половинкою». Підійдіть до справи творчо – ваша багата фантазія послужить вам гарну службу. У професійній сфері серйозні зміни малоймовірні, але позитивні тенденції набирають чинності, і ви напевно це відчуєте. Ділові переговори пройдуть успішно, проте поспішати з підписанням документів не варто.