Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 травня. Закладаємо фундамент матеріального благополуччя

Четвер, 6 травня 2010, 08:50
Слід зосередитися на справах, які забезпечать фундамент майбутнього благополуччя і процвітання. Дуже сприятлива фінансова картина, настав вдалий момент для укладання угод купівлі-продажу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День складається дуже вдало. Овни досягають успіху в справах, відмінно справляються з вирішенням своїх проблем і охоче надають допомогу тим, хто її потребує. Ваша репутація працює на вас, і сьогодні ви зможете зміцнити своє становище на роботі або піднятися ще на одну сходинку кар'єрних сходів. Можна укладати угоди, але не варто звертатися в кредитні організації. Дуже гарний день для відпочинку, подорожей, неформального спілкування. Ви прекрасно ладіте з близькими і легко зав'язуєте знайомства. Багатьом Овнам цей день подарує нове романтичне враження, що обіцяє масу приємних емоцій.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Деякі труднощі не виключені, але Тельці зможуть не лише дуже приємно провести день, а й втілити в життя деякі свої плани. Успішним у всіх відносинах буде співпраця. Сміливо беріться за спільні проекти, дійте рішуче, проявляйте ініціативу – чим більше енергійні та наполегливі ви будете, тим більше видатних результатів досягнете. День обіцяє нові знайомства, але носити вони будуть, в основному, діловий характер. У спілкуванні з близькими ви сильно стримані, проте це не заважає взаєморозумінню.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День непростий, але і цікавий. У професійній сфері можуть виникнути дуже серйозні проблеми, які вимагатимуть творчого й неординарного підходу. Союзники не підведуть Близнюків, однак дійсно важливими справами представникам даного знаку доведеться займатися самостійно. Можливі грошові надходження, цінні подарунки. Відносини з коханою людиною залишають бажати кращого: занадто часто ви згадуєте про старі сварках і давніх розбіжності, занадто багато уваги звертаєте на прикрі дрібниці. Спілкування з друзями підніме настрій, не пропустіть можливість чудово провести вечір.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже вдалий день, відповідний практично для будь-якої справи. Сьогодні Раки не витрачають час на порожні мрії і сумніви – представники цього знака діють рішуче і здобувають запаморочливі перемоги. Скориставшись вдалим збігом обставин, ви зможете знайти нових союзників, які відкриють перед вами нові можливості. Прибутковими будуть укладені в цей день угоди. Вас чекають приємні бесіди, цікаві знайомства і численні компліменти; уваги представників протилежної статі недоліку не буде. Добре пройдуть будь-які сімейні заходи.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Події цього дня багато в чому залежать від вас. Якщо не вживати ніяких дій і чекати з моря погоди, не відбудеться рівним рахунком нічого цікавого. Хочете перепочити, відновити сили і полінуватися? Можете байдикувати з чистою совістю, зірки це дозволяють. Якщо ж у вас є більш амбітні плани, не витрачайте час даремно: шанси добитися успіху дуже високі. Непоганий день для спілкування, однак про терпіння, стриманості та почутті такту забувати не можна. Можливе отримання цікавих новин здалеку, а також привабливих запрошень від друзів і родичів, що живуть в інших містах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки радять не перевантажуватися. Звичайно, можна досягти непоганих результатів у справах, але куди більш важливі і значні перемоги будуть здобуті на полі особистих стосунків! Цікаві знайомства не змусять себе чекати: ваша чарівливість нікого не залишить байдужим. Цей день підходить і для налагодження стосунки зі своєю «половинкою» – ви помиріться без праці, якщо були у сварці, і легко знайдете спільну мову. Багато Дів відкриють в собі світські таланти і з задоволенням будуть блищати на багатолюдних заходах. Напади дратівливості і зневіри не виключені, але тривалими вони напевно не будуть.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається дуже добре, і Терезам не потрібно прикладати серйозних зусиль, щоб домогтися успіху. Нові знайомства відкривають перед представниками даного знаку завидні перспективи, і тепер потрібно просто діяти рішуче, не втрачаючи часу дарма. Хід деяких справ сповільниться, але це не повинно вас насторожувати: результат виправдає очікування. Дуже корисні заняття спортом: фізичні навантаження дарують вам бадьорість і оптимізм. У спілкуванні з родичами ви проявляєте терпіння і розуміння, що сприяє поліпшенню відносин. Ймовірний приємний сюрприз романтичного характеру.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день підходить для роботи. Скорпіони беруться за складні справи з непідробним ентузіазмом, діють рішуче, не чекаючи на допомогу, і домагаються відмінних результатів. У представників цього знака буде можливість поліпшити своє фінансове становище, уклавши вигідні угоди або погодившись на пропозиції, що поступають. На жаль, в особистому житті ситуація складається не така сприятлива. Конфлікт з коханою людиною може виникнути через дрібниці і виявитися несподівано серйозним і тривалих. У розмовах з родичами будьте обережніше: ваші слова можуть бути витлумачені неправильно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Як би не було велике ваше бажання діяти всупереч традиціям і стереотипам, намагайтеся виявляти повагу до оточуючих вас консерваторам. Зберігши з ними доброзичливі стосунки, ви не тільки зможете уникнути численних потрясінь, але й отримаєте можливість значно просунутися вперед у дуже важливій справі. У родині до ваших екстравагантним вчинкам ставляться поблажливо і з деякою іронією, але ви на це не ображаєтесь. А от від коханої людини хотілося б отримати всебічну підтримку – а вона виявляється дуже скромною. Тим не менше, серйозної загрози для романтичних відносин немає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сьогодні представникам цього знаку не доведеться прикладати нелюдські зусилля, щоб втілити свої мрії в життя – зірки самі зроблять все необхідне. Вірогідні серйозні зміни на краще в особистому житті. Сьогодні ви можете обговорювати з коханою людиною будь-які складні теми, не побоюючись, що розмова обернеться сваркою. Члени сім'ї готові оточити вас увагою, проте турбота їх не здасться нав'язливої або стомлюючої. Цей день підходить для початку будь-яких спільних справ, оскільки ви чудово ладіте з людьми, вміло згладжує конфлікти і демонструєте завидні лідерські якості в складних ситуаціях.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте гранично уважні на ділових переговорах – є небезпека, що підступний опонент зловить вас на слові і втягне у сумнівне і небезпечний захід. Можливі грошові надходження, однак правильно розпорядитися грошима нелегко; підказок інтуїції довіряти не варто, а от до порад більш досвідчених людей варто прислухатися. Дуже вдалий день для поїздок, романтичних подорожей, заміського відпочинку. Можна зайнятися облаштуванням житла: смак вас не підведе. Багатьом Водоліям доведеться приймати нежданих гостей.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день буде надзвичайно сприятливим для Риб, охочих розширити коло спілкування: нові знайомства численні і цікаві, ви однаково легко знаходите друзів і шанувальників. Не виключено і романтичне захоплення, причому відносини будуть розвиватися стрімко. Покладіться на свою інтуїцію – вона вас не підведе. З точки зору роботи день непоганий, проте назвати його багатообіцяючим не можна. Ви спокійно розберетеся з поточними справами, але навряд чи зможете зосередитися на проекті, який викликає особливий інтерес. Не нехтуйте світськими заходами: їх відвідування може виявитися дуже корисним.