Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 травня. Розширюємо кругозір

Середа, 5 травня 2010, 08:44
День обіцяє бути вдалим. З'являються нові інтереси, хобі. Варто використовувати будь-яку можливість для розширення кругозору, отримання нових знань.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ділова активність знижена, і ви можете дозволити собі на якийсь час відмовитися від здійснення подвигів на трудовому поприщі. Зосередьтеся на тих питаннях, які потребують негайного вирішення, а про решту забудьте до настання більш сприятливого моменту. Небажано займатися вирішенням майнових проблем, купувати нерухомість або інші цінні речі – ваші уявлення про вигідність подібних капіталовкладень сьогодні кілька перекручені. Зате в тому, що стосується дрібних покупок, вам немає рівних. Сприятливо вплив зірок на любовні відносини, у цій сфері життя вельми вірогідні зміни на краще. Ви легко знаходите спільну мову з близькими людьми, уникаєте вчинків, реакція на які може бути неоднозначною.

Телець (21 квітня – 21 травня)
На жаль, спокій вам тільки сниться. В атмосфері суєти і поспіху складно зосередитися, а колеги знову і знову просять вас про допомогу, не дозволяючи зайвої хвилини провести в роздумах. З такою ситуацією можна тільки змиритися. Приємно, що ваші старання будуть помічені впливовими людьми, але розраховувати на негайне отримання нагороди за труди не доводиться. Можливі конфлікти з дітьми та батьками – суперечки між представниками різних поколінь будуть особливо запеклими. Згадайте, що природа наділила вас неабияким почуттям гумору, і знайдіть йому гідне застосування. Романтичні відносини, навпаки, вимагають абсолютної серйозності. Не здумайте грати чужими почуттями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде непоганим. Він обіцяє успіх у справах і перемогу над недоброзичливцями, однак від вас потрібні зусилля для досягнення бажаного. Необхідно внести зміни в свою поведінку, налаштуватися на серйозний лад. Зрілі судження і життєва мудрість, а також спокійно-поблажливе ставлення до зовнішніх атрибутів успіху – ось чого сьогодні чекають від вас люди, чиєю думкою ви дорожите. Будьте обережнішими у подорожах, у міру сил уникайте поїздок по незвіданих маршрутами. Можна потрапити в неприємну ситуацію, прийнявши запрошення малознайомої людини або зв'язавши себе серйозними зобов'язаннями із сумнівною особливою. На важливих заходах намагайтеся не привертати до себе зайвої уваги.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можна розраховувати на професійні успіхи, проте слід бути готовим до того, що керівництво оцінить ваші досягнення дуже низько. Змінити ситуацію вдасться лише тим, хто виявить воістину видатне завзятість і рідкісне працьовитість. Проте подумайте про те, чи варто витрачати сили, доводячи свою перевагу над навколишніми, якщо реальних конкурентів у вас просто немає. Це не найкращий день для вирішення сімейних питань і обговорення з родичами планів на майбутнє. Сьогодні будь-яка дрібниця може викликати розбіжності. Крім того, ви занадто чутливі до чужих настроям, що сприяє зростанню нервового напруження – не виключений емоційний зрив.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День пов'язаний з проблемами, вирішення яких потребує від вас не тільки знань і досвіду, але й винахідливості. Життєвий потенціал представників даного знаку невисокий, але все ж Леви зможуть подолати будь-які труднощі; допомогу в цьому нададуть давні друзі і перевірені часом партнери. Це хороший день для творчості, поїздок, корисних занять; не давайте собі можливості лінуватися – бездіяльність породжує похмурі думки. У сім'ї атмосфера зараз не надто сприятлива, вам доводиться докладати чимало зусиль, щоб утриматися від докорів на адресу близьких людей. Намагайтеся не панікувати: зараз ви схильні перебільшувати неприємності, які можуть відбутися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День в цілому відзначено зниженням життєвого потенціалу, зростає стомлюваність, чутливість до негативного впливу ззовні. Однак немає причин обмежувати контакти з друзями, розташованими до вас колегами, діловими партнерами, що викликають симпатію. Крім того, сьогодні у Дів є шанс відновити професійні зв'язки з впливовими людьми, використати можливості, які раніше були упущені. Непроста фінансова ситуація змушує відмовлятися від запланованих витрат, вибирати скромні розваги, відкладати виконання власних бажань і прохань близьких. Оточуючі зрозуміють вас правильно і напевно знайдуть спосіб підняти вам настрій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже вдалий день для ділового спілкування, проведення переговорів. Скористайтеся сприятливим моментом для того, щоб обговорити свої ідеї з впливовими особами, захистити інтереси людей, які вам небайдужі. Професійні завдання вирішуйте без поспіху, не дозволяючи собі діяти автоматично: будь-яку справу вимагає творчого підходу! У спілкуванні теж не слід сліпо дотримуватися загальноприйнятих правил. Ви – яскрава особистість, і це напевно буде відмічено новими знайомими. Є шанс абсолютно підкорити людину, яка вам симпатичний, проте пам'ятайте, що квапити розвиток подій небажано.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Суперечливий день. Прислухайтеся до порад старших родичів і у відповідності з інструкціями впливових людей, якщо хочете уникнути неприємностей. Зараз не найсприятливіший момент для того, щоб вести масштабні бойові дії проти недоброзичливців або вступати в конфлікти з сильними світу цього. На роботі доречні старанність і відповідальність, ініціатива ж карається. Складні відносини з коханою людиною; зараз вам варто було б розібратися у своїх почуттях і бажаннях, але обставини, здається, не дозволяють цього зробити. Життєвий потенціал має тенденцію до зниження, підтримайте свій організм вітамінами і корисними продуктами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Хороший день для відпочинку, розваг і подорожей. Рішення професійних проблем дається нелегко, якщо у вас є можливість відкласти справи, то поступити слід саме так. Можливі серйозні сварки з діловими партнерами, колегами і керівництвом. Намагайтеся не змішувати професійні і особисті відносини, інакше потрапите в пастку, з якої нелегко вибратися. З'являється шанс налагодити відносини з коханою людиною і родичами, отримати відповіді на ті питання, які турбували вас останнім часом. Не будьте занадто наполегливі та уперті, дозвольте подіям йти своєю чергою, і обставини складуться найкращим для вас чином.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День пройде спокійно і навряд чи ознаменується значними подіями. Змін в особистому житті не відбувається, хоча часом з'являються думки про їх необхідність. Це день відпочинку, відновлення сил фізичних і моральних. Тривога і занепокоєння залишаються в минулому, приходить розуміння того, як слід діяти, щоб отримати найкращий результат. Зірки радять не поспішати з вирішенням серйозних проблем, не намагатися негайно подолати всі перепони, які виникли на шляху. Проводите час з задоволенням, отримуйте приємні емоції, спілкуйтеся з близькими і друзями – все це сприяє набуттю позитивного настрою, який буде вам дуже корисний.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можуть виникнути труднощі фінансового характеру, але й вони не зіпсують враження від цього приємного дня. Позитивні тенденції сильні, зірки готові допомогти вам у вирішенні багатьох важливих питань. Не відмовляйтеся від підтримки давніх союзників, навіть якщо можливості їх невеликі: зараз будь-яка людина, готовий повірити у ваші ідеї, важливий і потрібний. Можливо романтичне захоплення, яке в корені змінить ваше життя, змусить переглянути своє ставлення до багатьох питань, налаштуватися на більш серйозний лад. Ви готові до рішучих дій, але робите лише обдумані вчинки – такому підходу можна тільки позаздрити.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Досягти успіху в справах можуть ті, хто не потребує помічників, союзників та покровителів. Розраховуйте тільки на себе, і ви не будете розчаровані. Проте не виключені значні перевантаження, які стануть причиною пригніченого настрою і дратівливості. Саме тому варто заздалегідь скласти план дій і в міру сил дотримуватися його, як би не складалися обставини. Зараз не час гнатися за новими враженнями, зав'язувати знайомства, вчитися чомусь новому. Пам'ятайте, що перше враження оманливе і те, що сьогодні здається привабливим, незабаром може розчарувати.