Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 квітня. Займаємося наведенням мостів

П'ятниця, 30 квітня 2010, 08:53
День підходить для подолання професійних розбіжностей, обговорення умов співпраці, довгострокового планування. Можна впоратися і з особистими проблемами, проте для цього потрібна дещо більша напористість, ніж зазвичай.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Кілька знижується життєвий потенціал Овнів, і представники цього знака, зазвичай готові на самі неймовірні подвиги заради досягнення мети, втрачають свою енергію і відступають перед будь-якою перешкодою. Однак за правильної організації дня можна добитися непоганих результатів – щоправда, для цього доведеться буквально змусити себе взятися за справи з самого ранку. Якщо ж ви дозволите «трохи» полінуватися, то так і не вийдете з цього стану до самого вечора. Неприємності особистого характеру можуть виникнути через те, що у вашого почуття гумору, схоже, вихідний, а на заміну йому вийшли образливість і підвищена самокритичність.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Робота навряд чи принесе Тельцям задоволення: аж надто багато професійних проблем з'явиться у представників даного знаку. І справа не тільки в дуже високих вимогах керівництва і партнерів, але і в тому, що вам разючим чином не щастить. Правда, ввечері зірки обіцяють усе ж порадувати вас грошовими надходженнями. Неоднозначна ситуація складається в особистому сфері. Дуже гармонійно складаються романтичні відносини, і зі своєю «половинкою» ви ладіте чудово. А от знайти спільну мову з друзями та старшими родичами нелегко: потрібні і терпіння, і гнучкість, і стриманість у висловлюваннях.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день чекає Близнюків – за винятком тих представників знаку, які планують відправитися в довгі і небезпечні подорожі. Якщо ви збираєтеся в дорогу, не забувайте про обережність і будьте готові до несподіваних витрат. Професійні перспективи дуже гарні, причому день підходить і для самостійної роботи, і для реалізації спільних проектів. Керівництво високо оцінить ваші новаторські ідеї. Ваш авторитет у колі близьких не піддається сумніву, і вашу думку з багатьох питань буде вирішальним. День підходить для освідчення в коханні або початку спільного життя з коханою людиною.

Рак (22 червня – 23 липня)
День складається вдало, але він буде надзвичайно насичений подіями, а тому багато Раків до вечора будуть відчувати себе абсолютно безсилими. Зате ви зможете пишатися результатами своєї праці – вони перевершать усі сподівання. Дуже добре день підходить для співпраці в будь-якій сфері; затребуване буде ваше вміння ладити з різними людьми. Будь-які сімейні заходи вдадуться на славу. Варто побачитися з далекими родичами: вони будуть вам щиро раді. Можливі несподівані зустрічі з людьми, колись образившись вас, і тепер прагнуть загладити свою провину.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Зірки радять Левам не братися за нові справи, а спокійно завершити старі і постаратися об'єктивно оцінити ситуацію, що склалася. Не втрачайте можливість отримати корисну інформацію: незабаром обставини зажадають від вас важливих і відповідальних рішень, і знання вам знадобляться. Дуже сильна спрага нових вражень, вам не сидиться на місці, хочеться негайно опинитися в гущі яких-небудь запаморочливих подій. Що ж, пригоди будуть одночасно захоплюючими і безпечними, так що можна діяти!

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складається досить суперечливо. Висока ймовірність професійних проблем, проте ні на стан фінансів, ні на вашому становищі в трудовому колективі вони не позначаться негативно. Більше того, мабуть отримання несподіваною нагороди за давні праці, і привабливої пропозиції від давніх союзників. Емоційний фон сприятливий, день підходить для неформального спілкування, зустрічей зі старими знайомими. Ви прекрасно ладіте з близькими і нерозбірливі у знайомствах, а тому можете уникнути багатьох неприємних переживань. Проте відвідини багатолюдних зборів небажано.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже складний день з точки зору особистих відносин. Сьогодні Терезам буде вкрай важко знайти спільну мову з близькими; виняток становлять, мабуть, лише старші родичі, що зберігають доброзичливе спокій, яким би не було ваше поведінку. Кохана людина гостро реагує на будь-які ваші зауваження, навіть саму м'яку критику сприймає вкрай негативно. Фінансова картина несприятлива, проте розумне скорочення витрат допоможе уникнути серйозних проблем. Дуже гарний день для проведення ділових переговорів, початку роботи над спільними проектами. Корисний активний відпочинок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Висока ймовірність професійних проблем, але можна з упевненістю сказати, що ви швидко знайдете спосіб їх вирішити. Фінансова ситуація змінюється на краще; вірогідні не тільки грошові надходження, але й вигідні інвестиції. Можна налагодити відносини з іноземними партнерами або отримати ділову пропозицію, пов'язане з переїздом. З точки зору романтичних відносин день дуже гарний. Можливі цікаві знайомства (особливо в поїздках), а також ситуації, в яких ви зможете без праці привернути увагу представників протилежної статі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Продуктивний і вдалий день. Ви зможете направити власну безмежну енергію в гідне русло і практично відразу почнете пожинати плоди своїх праць. Ваші позиції на роботі стають міцнішими, є шанс піднятися кар'єрними сходами, випередити давнього конкурента. В особистих відносинах день ознаменується розкриттям якихось давніх секретів, викриттям інтриг. Ви надзвичайно наполегливі та безкомпромісні – будьте м'якше, якщо дорожите відносинами. Небажані поїздки; постарайтеся уникнути розлуки з коханою людиною.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День не піднесе Козерогам неприємних сюрпризів. Представники даного знака можуть бути впевнені в тому, що праці їх увінчаються успіхом, а заслужена нагорода не змусить себе чекати. Можна призначати на цей день важливі переговори, зустрічі з високопоставленими особами, візити у державні інстанції – всі ці заходи пройдуть вдало. Є шанс подолати давні розбіжності з дуже дорогим вам людиною. Сварка, всерйоз затьмарила відносини, буде забута. День відмінно підходить для відвідування світських заходів, участі у суспільному житті.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Непоганий день для самостійної роботи та будь-яких занять, в яких вам не потрібна допомога інших людей. Справа в тому, що ладити вам сьогодні вдається лише з коханою людиною – та й то, лише тому, що він готовий дивитися на ваші капризи крізь пальці. Решта представників вашого оточення налаштовані більш критично, та й ви за словом у кишеню не лізе, так що уникнути конфліктів буде нелегко. Захоплюючі пригоди і приємні переживання очікують мандрівників, а також тих, хто займається вивченням іноземної мови. Варто скоротити фізичні навантаження.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб очікує досить цікавий день. Представникам цього знаку зірки радять побувати на професійній виставці, конференції або семінарі для фахівців: на подібних заходах у вас буде шанс, по-перше, отримати нові знання, а по-друге – зав'язати цікаві знайомства, причому не тільки ділові. Є шанс відновити будь-які перервані відносини: ділові, дружні, романтичні або родинні. Ви зможете чудово відпочити в приємній компанії, якщо візьмете на себе організацію розважальних заходів.