Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 квітня. День обдуманих рішень

Четвер, 29 квітня 2010, 08:54
Події розвиваються не дуже швидко, тому є час обдумати будь-яке рішення. При цьому вчинки, скоєні під впливом емоцій, не будуть мати якихось катастрофічних наслідків.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
З професійної точки зору день буде достатньо складним. Овнам належить працювати в поті чола, а підстав розраховувати на швидке отримання щедрої нагороди немає, доведеться задовольнятися моральним задоволенням. Життєвий потенціал знижений, є ймовірність нездужання, депресивних настроїв, перевтоми. Справитися з труднощами допоможуть родичі – правда, їх втручання у ваше життя може здатися надмірним. Відстоюючи своє право на незалежність, не забувайте про ввічливість: ваші сьогоднішні висловлювання багатьом можуть здатися образливими.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже сприятливий емоційний фон цього дня – можна позаздрити життєрадісності та оптимізму Тельців, а також здатності представників даного знаку призводити надзвичайно сприятливе враження на нових знайомих. Вірогідні цікаві зустрічі, не виключено і нове романтичне захоплення. Зірки радять відвідати світські заходи, провести вільний час поза домом. На роботі ситуація істотно не зміниться, лише фінансова сфера перебуває під впливом несприятливих тенденцій. Втім, якщо ви будете економні, великих втрат вдасться уникнути.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі труднощі в діловому спілкуванні. Колеги і партнери не тільки критикують вас без будь-яких підстав, а й поширюють неправдиву інформацію, яка може зашкодити подальшому розвитку вашої кар'єри. Постарайтеся внести ясність у ситуацію, розібратися, хто насправді є вашим союзником. Можливо, деякі зв'язки доведеться розірвати, але це буде вам тільки на користь. Представники протилежної статі виявляють до вас інтерес, і цим можна скористатися, щоб внести зміни у своє особисте життя. Дуже гарний день для поїздок і романтичних побачень в незвичайних обставинах.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже вдалий день. По-перше, він відмінно підходить для роботи – будь-який, в тому числі і самою складною. Ви швидко йдете до успіху, і ніякі перешкоди не можуть завадити вам досягти мети. Фінансова ситуація поліпшується, з'являється можливість знайти нове джерело доходів. Нітрохи не гірше складаються обставини особистого життя. Сьогодні ви зможете не тільки знайти спільну мову з близькими людьми, а й досягти важливих домовленостей, що стосуються майбутнього. День підходить для проведення будь-яких сімейних заходів, організації домашніх свят.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Засмутити може лише фінансова ситуація: ваші можливості ніяк не можуть «наздогнати» бажання. В іншому ж день складається непогано. Плідними будуть переговори, ви зможете не тільки відстояти свою точку зору, але й знайти нових союзників. Є шанс заручитися підтримкою впливової людини або отримати від нього пропозицію про взаємовигідну співпрацю. Дуже гарний день для романтичних побачень, а також будь-якого спілкування з представниками протилежної статі. Ви легко завойовує їх розташування і можете справити незабутнє враження на того, хто вас цікавить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Проблеми можливі у професійній сфері: доведеться присвятити багато часу виправлення старих помилок, причому не тільки своїх, але і чужих. Не виключені труднощі у спілкуванні з колегами, проте ви зможете захистити свої інтереси, уникнувши конфлікту. Вірогідні грошові надходження. Сьогодні ви особливо розсудливі, практичні, діяльні й енергійні, що припаде до смаку родичам, а також усім любителям безкоштовних хороших порад і безкорисливої допомоги. Звичайно, не варто відмовляти у підтримці тим, хто її потребує, але і дозволяти маніпулювати собою не можна.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День набагато краще підходить для різноманітного і цікавого відпочинку, ніж для стомлюючої і нудної роботи. Проте, на жаль, саме нею доведеться займатися, і займатися довго. Безумовно, у вас є союзники, але отримати від них допомогу саме в тій формі, яка вам необхідна, буде вкрай складно. Фінансова ситуація дещо покращиться, можна дозволити собі невеликі покупки. Варто зайнятися облаштуванням житла – у вас виявляться дивовижні таланти в галузі дизайну. У поїздках слід бути обережніше, особливо якщо ви подорожуєте з коханою людиною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Розраховуйте тільки на себе, якщо хочете дійсно видатних успіхів, і не бійтеся залучати до справи добровільних помічників, якщо готові задовольнятися скромними перемогами. Цей день подарує чимало прекрасних можливостей амбіційним Скорпіонам, що прагнуть досягти кар'єрних вершин. Нітрохи не гірше складаються справи і у романтично налаштованих представників знака. Такі Скорпіони зможуть зустріти свою «половинку» або провести незабутні хвилини в компанії коханої людини. Головне – не квапити події і довіритися долі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде досить складним з точки зору спілкування – сьогодні вас абсолютно не розуміють ані колеги, ні випадкові знайомі, ні найближчі люди. Звичайно, в такій обстановці не рекомендується обговорювати серйозні питання, проводити важливі переговори або пускатися в одкровення. Кохана людина утримається від критичних зауважень на вашу адресу, але все ж навряд чи зможе приховати своє несхвалення. Значно покращиться фінансова ситуація, і це дуже до речі, оскільки сьогодні вас чекають великі і дуже приємні витрати. Вірогідні цікаві поїздки, що запам'ятовуються розваги, активний відпочинок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День принесе дуже значні успіхи і благополучне завершення важливих для вас справ. Вірогідні грошові надходження, завдяки яким ви зможете вирішити деякі сімейні проблеми. Відвідування багатолюдних заходів не рекомендується, а от прогулянки та відпочинок на природі дуже бажані. У романтичних стосунках можливі проблеми. Вам не вдається виправдати надії близької людини, напруженість зростає з кожною годиною. Доведеться змінити свою поведінку, щоб уникнути конфлікту. Поступки будуть виправданими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Фінансова ситуація несприятлива, Водоліям варто жорстко контролювати витрати: ви надто охоче розлучаєтеся з грошима і легко можете залишитися на мілині. Крім того, висока ймовірність втрат у поїздках. В іншому ж дня гарний. Він обіцяє успішне вирішення професійних завдань, подолання розбіжностей з діловим оточенням і значні зміни на краще в особистих стосунках. Багато приємних емоцій подарують активний відпочинок та участь у світських заходах. Протягом усього дня ви будете в центрі уваги.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Досить вдалий день, який обіцяє Рибам успіхи у всіх справах, до яких можна підійти творчо. Як тільки ви даєте волю фантазії, удача сама йде вам в руки. Вірогідні значні грошові надходження, можливі пропозиції про співпрацю, вигідні інвестиції. Емоційний фон сприятливий, ваш настрій буде гарним протягом усього дня. Ви легко завойовує симпатії людей, зав'язуєте нові знайомства, із задоволенням кокетує і фліртуєте. Все це робить день сприятливим для початку нового роману.