Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 квітня. Користуємося моментом

Середа, 28 квітня 2010, 08:53
Ті, хто вміє блискавично пристосовуватися до ситуації і «ловити момент», зможуть скористатися підтримкою зірок; інші ж можуть розраховувати тільки на себе.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День буде плідним: сьогодні Овни відрізняються високою працездатністю, тому день підходить для вирішення різноманітних практичних завдань. Є шанс домогтися підвищення по службі, однак для цього доведеться переглянути свої принципи, не всі представники знаку підуть на це. Дуже вдалий день для відряджень і розважальних поїздок. З'являється можливість покласти край проблемам і непорозумінням у відносинах з коханою людиною. Велика ймовірність нових захоплень, але варто мати на увазі, що друзі та близькі люди навряд чи високо оцінять особу, яка викликала ваш інтерес.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День складається непогано. Під особливим покровительством зірок сьогодні перебувають Тельці, які запланували на цей день важливі зустрічі або відвідування громадських заходів. Представники даного знака легко знаходять прихильників, помічників та однодумців, справляють враження на сильних світу цього, а заодно зачаровують представників протилежної статі. Вдалими будуть поїздки, однак тим, хто збирається провести за кермом багато часу, треба проявляти обережність. Вас будуть не на жарт дратувати прояви безвідповідальності і неорганізованості. Це може привести до ускладнень у відносинах з близькими.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Буде нелегко впоратися з професійними проблемами – аж надто вони численні і різноманітні. Однак шанс домогтися успіху все ж є. Записуйте рецепт: потрібно брати до уваги чужий досвід, прислухатися до порад, а до підказок власного внутрішнього голосу ставитися зі здоровим скептицизмом. На жаль, з труднощами в особистих стосунках так само легко впоратися не вдасться – чесно кажучи, тут від вашої поведінки взагалі мало що залежить. Постарайтеся, принаймні, проявляти терпіння і не форсувати ситуацію. Небажані далекі поїздки.

Рак (22 червня – 23 липня)
З професійної точки зору день буде нейтральним. На жаль, вам навряд чи вдасться знайти гідне застосування своїм творчим здібностям: доведеться вирішувати рутинні завдання, які не лишають простору для фантазії. Пильне спостереження керівництва навряд чи надихне вас на трудові подвиги, але й розслабитися не дасть. Дуже вдалим буде день для закоханих Раков, а також для представників знаку, зайнятих наведенням порядку в особистому житті. Це саме той день, коли можна помиритися зі своєю «половинкою» після сварки або зустріти людину, яка зіграє значну роль у вашому житті.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не самий підходящий день для реалізації амбітних планів – занадто велика ймовірність появи різноманітних «підводних каменів» і інших неприємних сюрпризів. Особливо обережні повинні бути Леви, запланований не цей день відрядження або важливі ділові переговори з іноземними партнерами: тут все може піти наперекосяк буквально в будь-який момент. Зате з точки зору сімейних відносин день дуже гарний. У колі родичів ви будете почувати себе затишно і комфортно, приводів для розбіжностей не виникне.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відмінний день. Діви плідно працюють, не відчуваючи при цьому втоми, непогано заробляють і з задоволенням витрачають, а також відмінно проводять вільний час. Висока ймовірність нових знайомств і зустрічей з людьми, які колись грали важливу роль у вашому житті. Змінюються на краще відносини зі старшими родичами: досягти взаєморозуміння неважко, можна домовитися про якісь спільні дії, обговорити способи вирішення загальних проблем. Не виключено романтичне захоплення, яке буде вельми короткостроковим, але приємним.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пов'язаний зі значними професійними успіхами. Правда, здобувати перемоги вам доведеться самостійно – спостерігається майже катастрофічний дефіцит союзників і добровільних помічників. Втім, в цьому є і свої плюси: вам не доведеться ні з ким ділитися плодами своєї роботи. Постарайтеся уникати даремних витрат і сумнівних фінансових авантюр – на жаль, вірогідність розлучитися з крупною сумою грошей дуже велика. У романтичних стосунках відбуваються зміни на краще, ви стаєте все більш впевнені в собі і абсолютно чарівні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде складатися досить вдало, хоча реалізацію найбільш значних і важливих планів все ж таки доведеться відкласти. Набирайтеся терпіння і ставте перед собою нові цілі: зараз досягати їх легко і приємно. Фінансове становище поліпшується, однак найбільш значні грошові надходження ще попереду. Сприятливий емоційний фон цього дня – ви перебуваєте в доброму гуморі й охоче діліться їм оточуючими. З'являється можливість вирішити серйозну проблему, останнім часом затьмарює ваші стосунки з коханою людиною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
На жаль, цей день не буде сприятливим – надто багато накопичилося у вашому житті протиріч, які треба подолати. Це стосується як особистої, так і професійної сфери. Можливі неприємні розмови, жорстка, хоча і не позбавлена здорового глузду, критика. На жаль, нагадають про себе деякі старі помилки і недоробки. Як компенсація за перераховані незручності зірки пропонують вам, по-перше, значні грошові надходження, а по-друге, цікаві і багатообіцяючі знайомства. І тим, і іншим потрібно правильно розпорядитися – тут вам допоможуть інтуїція і накопичений життєвий досвід!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непоганий день. Успіхи можливі, однак значними їх назвати не можна. Скаржитися, втім, не на що: результат сьогодні прямо пропорційний докладеним зусиллям. Можливо вдале завершення раніше розпочатих справ і отримання нагороди за виконану в минулому роботу. Не поспішайте підписувати нові договори та брати на себе зобов'язання – спочатку треба отримати максимум корисної інформації. Емоційний фон стабільний, настрій буде рівним і досить гарним. Ви легко ладіте з людьми, швидко помічаєте достоїнства і недоліки нових знайомих. Розчарування особистого характеру малоймовірні, а ось приємні сюрпризи можливі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже нерівний день. Можливі серйозні проблеми професійного характеру, розлад з діловими партнерами, серйозний конфлікт з начальством. Ваші спроби якось поліпшити ситуацію не приведуть до бажаних результатів, а лише будуть призводити до загострення розбіжностей. Уникайте необдуманих вчинків і тримаєте емоції під постійним контролем. В особистому житті ймовірні зміни на краще – ця тенденція стосується як сімейних, так і романтичних відносин. Багато Водолії будуть приємно здивовані вчинком кохану людину.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Це вдалий день для Риб, які мріють про нові враження і гострих відчуттях – зірки обіцяють, що нудьгувати і скаржитися на одноманітність життя представникам цього знаку не доведеться. Нові проекти захоплять не на жарт, робота над ними не здасться стомлюючої і одноманітною. З'являється можливість блиснути своїми талантами і знайти нових прихильників. Дуже гарний день для дружніх зустрічей і романтичних побачень, а також відпочинку у компанії близьких людей. Почуття гумору і природне чарівність допоможуть вам справити сприятливе враження на нових знайомих.