Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 квітня. Рухаємося вгору по кар'єрних сходах

Вівторок, 27 квітня 2010, 08:57
День підходить для обговорення питань, пов'язаних з кар'єрним зростанням, та складання відповідних планів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів виникає чимало проблем. Представники даного знака терпляче вирішують їх одну за одною, і навіть отримують від цього деякий задоволення, але витрачають занадто багато фізичних і душевних сил. Тому увечері їм знадобляться спокійний відпочинок і турбота близьких людей.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Буде можливість спокійно зробити те, що було заплановано на цей день, і приємно провести вільний час. Зірки підтримують представників даного знаку і відкривають перед ними різноманітні можливості – потрібно лише вибрати найпривабливішу. Вдалий день для проведення переговорів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Хоча без хвилювань і тривог цей день не обійдеться, випробування, що випадають на долю представників даного знаку, здаються їм всього лише захоплюючою грою, здобути перемогу в якої нелегко, але все ж таки можливо. Вірогідні зміни в ділових відносинах, зв'язки з партнерами виходять на новий рівень.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сьогодні вам хочеться бути на виду, і така можливість неодмінно трапиться – а вже враження ви справите найсприятливіший. Можна запланувати на цей день якісь складні, відповідальні справи: серйозність і акуратність допоможуть успішно впоратися з ними.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде складатися непогано, хоча зовсім без проблем все ж таки не обійдеться. Ділові стосунки стають досить напруженими, і Левам доведеться піти на деякі поступки, щоб уникнути конфліктів з давніми партнерами. Можливі непередбачені витрати; втім, вони навряд чи будуть значними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви зможуть вирішити ряд питань, які давно і всерйоз їх турбують. Крім того, цей день буде пов'язаний з врегулюванням розбіжностей з діловими партнерами, а для деяких представників знаку – ще і з відновленням відносин з людьми, які вже не раз надавали їм безцінну допомогу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пов'язаний з проблемами особистого характеру: відносини з коханою людиною розладнуються, надіям на зміни на краще в особистому житті не судилося збутися. Краща політика – постаратися зосередитися на чомусь іншому. Наприклад, на професійних справах, які сьогодні йдуть дуже непогано.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представники знаку зможуть домогтися успіхів у роботі, однак діяти доведеться поодинці. Ділові стосунки залишають бажати кращого: керівництво вас критикує, партнери підводять, а колеги, схоже, просто вам заздрять. Проте ці обставини не лякають Скорпіонів, а лише надихають на нові подвиги!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День обіцяє бути дуже плідним, його варто присвятити роботі та іншим корисним справам. Можна згадати про старі задумах – складається сприятлива ситуація для їх втілення в життя. Для розв'язання складних задач необхідна підтримка союзників. Ви її отримаєте, але не без зусиль.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже вдалий день для укладання угод, вирішення фінансових та майнових проблем. Практична кмітливість не змінить представникам знака; вони зрозуміють, як примножити свої доходи і правильно вкласти вже наявні кошти. У роботі можливі проблеми, впоратися з якими вам допоможуть давні, перевірені союзники.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вправні сприятливі тенденції, Водоліїв чекає вдалий день. Представникам даного знака варто проявити ініціативу на роботі – це допоможе домогтися відмінних результатів і реалізувати давні задуми. Постарайтеся привернути увагу важливих персон до своїх досягнень: є шанс знайти впливових покровителів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можливі професійні проблеми. Риби повинні бути дуже серйозні і уважні, щоб не допустити помилок і не потрапити в розставлені недоброзичливцями пастки. Цей день дозволить внести ясність у ділові відносини, зрозуміти, хто дійсно є вашим союзників, але для цього доведеться проявити ініціативу.