Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 квітня. День практичних вчинків

Понеділок, 26 квітня 2010, 08:57
День виглядає досить багатообіцяючим. Головне – зробити ставку на практичні інтереси. А роздуми на абстрактні теми і пошук відповідей на філософські питання треба відсунути на другий план.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ніщо не завадить представникам даного знаку домагатися великих успіхів у роботі, знаходити нових союзників і навіть отримувати деякий задоволення від спілкування з членами сім'ї. А ось з стосунки з коханою людиною складаються не кращим чином: саме її, схоже, Овни вважають винною у всіх бідах світу. У результаті ви ризикуєте серйозно образити свою «половинку», наговоривши зайвого.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День можна назвати сприятливим. Однак життєвий потенціал Тельців трохи знижено, тому зірки радять представникам даного знаку бути особливо уважними до свого здоров'я, у міру сил уникати перевантажень і утриматися від кулінарних експериментів. Ви досягнете великих успіхів у роботі, зможете зміцнити свій авторитет, і отримаєте шанс піднятися службовими сходами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Складні день. Близнюки кидаються з однієї крайності в іншу, хапаються за тисячу справ і зовсім забувають про необхідність дотримувати субординації. Результатом такої поведінки стають проблеми на роботі, розбіжності з колегами, керівництвом і членами сім'ї, невиправдані витрати. День не підходить для знайомств або початку роману, оскільки ви зараз навряд чи здатні правильно оцінити нової людини.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вдалий день. Особливо добре він підходить для проведення переговорів: сьогодні Раки зможуть переконати у своїй правоті кого завгодно. Не виключено подолання розбіжностей з давніми партнерами, відновлення перерваних відносин на нових, прийнятних для вас умовах. Звична, рутинна робота не викликає роздратування, так і творчим здібностям знаходиться гідне застосування.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже нерівний день. Вам буде нелегко порозумітися з колегами і діловими партнерами: аж надто численні й суперечливі їхні вимоги. Спроби змінити ситуацію навряд чи увінчаються успіхом. У даному випадку потрібно просто змиритися з обставинами, що склалися і постаратися до них пристосуватися. Нагородою за терпіння буде досить значна сума грошей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складається вдало. У першій його половині Діви блискуче впораються з рішенням нестандартних проблем, проявлять себе з кращого боку. Потім представникам знака представиться можливість вирішити деякі давні проблеми. Тут важливо не втрачати час дарма, діяти рішуче і швидко. Сприятливий момент для початку відносин будь-якого роду: у них не буде місця ілюзіям, недомовленості, брехні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Обставини складаються сприятливі, але скористатися можливостями, на жаль, вдасться не всім Терезам. Представники даного знака повинні уникати поспішних рішень: зробити помилку легко, а от впоратися з її наслідками буде куди складніше. Зірки попереджають про зниження життєвого потенціалу та можливості нездужань. Відносини з домашніми будуть рівними і гармонійними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Зірки, схоже, вирішили випробувати Скорпіонів на міцність. У першій половині дня у представників даного знаку все буде буквально валитися з рук. Саме тому важливі справи краще відкласти, вже дуже велика ймовірність невдач, звинувачувати в яких ви зможете тільки себе. Відносини з оточуючими (і колегами, і керівництвом, і близькими людьми) можуть стати напруженими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Варто поберегти себе: серйозні навантаження вам сьогодні протипоказані. В іншому ж дня буде цілком сприятливим – він пов'язаний з серйозними професійними успіхами, вдалими переговорами, досягненням домовленостей з новими партнерами і отриманням цікавих пропозицій. Можна вирушати у відрядження. Відносини з близькими гармонійні, не виникне причин для розбіжностей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можуть виникнути професійні проблеми. Справи не ладяться, важко знайти спільну мову з колегами, критика керівництва перевищує всі розумні межі. Завдань, що вимагають рішення, зібралося багато, і доручити їх нікому. Що ж залишається? Трудитися наполегливо і плідно, ні хвилини не витрачаючи даремно, і розраховувати на гідну нагороду – вона, до речі, не змусить себе чекати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Завзятість, з якою Водолії йдуть до мети, похвально, але представники даного знаку всерйоз задумаються про те, правильне чи напрям вони вибрали. Що ж, зараз ви можете дозволити собі заглибитися в роздуми: ситуація не потребує якихось блискавичних дій і негайних рішень. День підходить для активного відпочинку, а також зустрічей з давніми знайомими – адже вам є, що обговорити.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не слід поспішати з вирішенням фінансових питань: сьогодні представники знака схильні переоцінювати свої можливості і витрачати більше, ніж мало б бути. В іншому ж дня складається цілком сприятливо. Ви можете знайти нових союзників і з їх допомогою блискуче реалізувати свій сміливий задум або блиснути талантами і знайти нових прихильників.