Астропрогноз на 16 квітня. Діємо повільно, але впевнено

П'ятниця, 16 квітня 2010, 09:00
3-й місячний день (розпочнеться о 6:20). «Упорядкування». Місяць у Тельці. Якщо ви щось хочете принципово змінити у своєму житті, то це слід зробити саме сьогодні.
гороскоп

З цього дня на небі з'являється місячний серп. Це період активної боротьби, дії та агресії. Завдання дня: звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і іншим людям, але це також час протиборства своїй гордині та ревнощів.

Як побудуєте сьогодні відносини з оточуючими і визначте коло виконуваних завдань, такими вони і будуть весь місячний місяць.

Внутрішня енергія організму у 3-й місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист, і на початок нових справ.

Пасивність у цей день протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди в цей день вразливі, вони можуть зазнати поразки і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні.

До речі, при Місяці в Тельці виявляються такі якості, як наполегливість, впертість і бажання побільше заробити. Мислення багатьох людей стає більш чітким, грунтовним, але разом з тим приземленим і повільним.

Тому зараз сприятливий час для влаштування на нову роботу, оформлення фінансових угод, відкриття рахунку в банку. Сприятливий час для вирішення справ, пов'язаних з нерухомістю, для вирішення майнових питань, кропіткої роботи з будь-яких напрямах: від бухгалтерських звітів до дрібного ремонту.

Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає. Треба більше рухатися, зміцнювати себе фізично й повноцінно харчуватися.

Бажано в цей день дати собі велику інтенсивне навантаження, сходити в сауну або хоча б зробити пішу прогулянку. Інакше ваша енергія, будучи невитраченої, піде вам на шкоду, можуть постраждати внутрішні органи, початися хвороби.