Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 квітня. Допомога прийде, звідки не чекаєш

П'ятниця, 16 квітня 2010, 08:52
Люди, що звикли розраховувати, в першу чергу, на власні сили, несподівано знайдуть союзників, готових у будь-який момент прийти на допомогу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливий сприятливий збіг обставин, який дозволить зміцнити свої позиції в професійній сфері. Хоча день складається дуже непогано, Овни перебувають не в найкращому настрої. Ладити з представниками цього знака зможуть ті, хто буде пропускати повз вуха численні скарги на недосконалість світу.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можливі проблеми зі здоров'ям, Тельцям варто поберегти себе. В іншому ж день можна назвати вдалим. Фінансове становище покращиться, ймовірно отримання великої суми грошей. Великі покупки і довгострокові інвестиції будуть вдалими. Ділові переговори пройдуть успішно, проте не так легко, як вам хотілося б.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі серйозні професійні проблеми, та і з рішенням рядових завдань буде не так-то легко справитися. На щастя, поруч з вами є люди, на допомогу яких можна розраховувати. Головне – не шкодувати часу на пояснення і давати гранично точні інструкції: тільки так можна уникнути непорозумінь.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вправні сприятливі тенденції, день складається легко і приємно. Значними будуть успіхи в роботі: сьогодні вам буде неважко впоратися навіть з найскладнішими завданнями і зміцнити свої професійні позиції. Можна завоювати повагу керівництва, продемонструвавши здатність швидко приймати нестандартні рішення.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День плідної праці, вдалих покупок і приємних розваг. Сьогодні ви можете самі вибирати людей, з якими вважаєте за краще мати справу – інтерес оточуючих до вашої персони буде дуже великий. Можливе отримання несподіваних пропозицій про співпрацю – обміркуйте їх як слід, перш ніж дати остаточну відповідь.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні варто було б триматися ближче до дому. Крім того, зірки радять представникам даного знаку відмовитися від експериментів з іміджем. В іншому ж дня вдалий. Значних успіхів у роботі вдасться досягти завдяки вашій природного комунікабельності, здатності до співпраці з різними людьми і розумному керівництву.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День принесе фінансові труднощі. Будьте готові скоротити витрати і стати економніше: зараз не час кидати гроші на вітер. В інших сферах життя ситуація набагато краще. Професійні проблеми вирішуються без особливих труднощів, вдається налагодити відносини з партнерами, близькі люди з розумінням ставляться до ваших слабкостей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хороший день для подорожей, особливо романтичних. Але якщо ви відправляєтеся в поїздку на самоті, турбуватися не варто: велика ймовірність цікавих знайомств в дорозі. Поліпшується фінансове становище, зростає ваш авторитет. Перед деякими Скорпіонами відкриється можливість кар'єрного росту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям варто зосередитися на роботі: дуже велика вірогідність помилок, виправити які буде вкрай складно. Партнери та колеги готові прийти вам на допомогу, проте потребують постійного керівництві і нагляді; вирішуйте самі, чи готові ви на один день перетворитися на «вихователя дитячого садка».

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Професійні проблеми вимагають творчого підходу. Будьте готові порушити усталені традиції і поглянути на загальноприйняті правила під несподіваним кутом. Вірогідні розбіжності з впливовими людьми і керівництвом. Відстоюючи свою точку зору, ведіть себе стримано й коректно – упертість може стати причиною зниження ваших доходів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Незважаючи на те, що обставини складаються сприятливим для Водоліїв чином, представники цього знака налаштовані критично. Так, для досягнення поставлених цілей вами доведеться докласти деяких зусиль, але хіба це привід для розладу? Скористайтеся шансом зав'язати корисні знайомства: вони збільшать вірогідність кар'єрного зростання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Зірки всіляко протегують представникам цього знаку. Професійних успіхів ви досягаєте без праці, легко заводьте корисні знайомства, не знаєте труднощів у навчанні і творчій діяльності. Фінансова картина стабільна, і можна дозволити собі деякі приємні покупки.