Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 квітня. Оголосіть бойкот переговорам

Четвер, 15 квітня 2010, 08:50
День пов'язаний з серйозними труднощами в діловому спілкуванні, а тому абсолютно не підходить для обговорення питань, пов'язаних зі співпрацею, спільною роботою і розподілу обов'язків.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для Овнів день буде сприятливим. Енергійність і завзятість, властиві представникам цього знаку, виявляться вельми до речі – саме завдяки цим якостям вдасться подолати багато перешкоди, що виникають на шляху. Цілеспрямованість та незалежність у судженнях допоможуть вам завоювати прихильність сильних світу цього.

Телець (21 квітня – 21 травня)
На перший погляд, все йде непогано, але все-таки відчувається деяка невпевненість. Одні представники знаку турбуються про те, що відкриються якісь їхні секрети, інші хвилюються про віддалене майбутнє. Постарайтеся поглянути на речі простіше: сьогодні зірки на вашому боці, а це означає, що нездоланних перешкод перед вами не виникне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День характеризується сильним впливом позитивних тенденцій, яке буде майже універсальним. Близнюкам везе в роботі і в любові, у представників цього знаку будь-яка справа йде до ладу, кожне починання обертається новим успіхом. Можна призначати на цей день важливі зустрічі, співбесіди, публічні виступи.

Рак (22 червня – 23 липня)
Постарайтеся розлучитися з похмурими ілюзіями і побачити речі в реальному світі: все йде далеко не так погано, як вам здається! День підходить для нових знайомств, ділових і особистих зустрічей. Гостра інтуїція допомагає вам моментально складати вірне уявлення про людину, а також здогадуватися про те, що на думці у близьких.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Надзвичайно вдалий день для закоханих, а також представників знаку, які знаходяться в пошуку своєї «половинки». Трохи менш приємна картина складається у професійній сфері. Прийшов час розбиратися зі старими помилками і недоробками, а заодно – лаяти себе за неуважність і лінь.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Нерівний, неспокійний день. За успіхами слідують невдачі, радості чергуються з прикрістю, приємні моменти змінюються труднощами. Але всі випробування, які чекають вас сьогодні, будуть вам під силу – потрібно лише зосередитися, щоб подолати їх з гідністю. Будьте перебірливими у знайомствах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Картина дня складається досить сприятливо. Представники цього знаку зможуть плідно попрацювати, провести успішні переговори й усталити свій авторитет у трудовому колективі. Можна займатися вирішенням завдань, що вимагають творчого підходу і винахідливості. З точки зору особистих відносин день вельми непоганий.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не варто сподіватися на те, що ви зможете поодинці справитися з усіма професійними труднощами. Звичайно, вашої енергії та працездатності можна лише позаздрити, проте деколи навіть справжнім героям варто не здійснювати подвиги на трудовому поприщі, а скористатися допомогою союзників, які її пропонують.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці самозабутньо долають усі перепони, хоча в цьому немає особливої необхідності. При такому підході навіть самий звичайний день може стати цікавим і захоплюючим, а сьогодні вам точно сумувати не доведеться. Головне – не ображатися на тих, хто вважає за краще не кидатися разом з вами в нерівний бій, а спостерігати за битвою зі сторони.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Спокійний день, який підходить для плідної роботи і приємного відпочинку. Представники цього знаку отримують заслужену нагороду за труди, безмежну вдячність тих, кому надали допомогу, підтримку близьких і увагу коханої людини. Порадують зміни в сім'ї і на роботі: багато причини заворушень залишаться в минулому.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Потрібно поберегти себе: життєвий потенціал невисокий, є вірогідність загострення хронічних захворювань. В іншому ж день буде непоганим. Успішне вирішення професійних завдань піде на користь вашій репутації і дозволить зав'язати корисні знайомства, укладені угоди принесуть очікуваний прибуток, а отримані знання неодмінно стануть в нагоді.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день, коли зірки допомагають представникам цього знаку домогтися успіху в найсміливіших витівках. Не варто обмежувати свою фантазію: ідеї, які сьогодні відвідують вас, можуть здатися оточуючим абсолютно немислимими, але, тим не менше, заслуговують на увагу. Навіть якщо негайно реалізувати їх не вдасться, пізніше ви неодмінно зробите це з користю для себе.