Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 квітня. Близнюки можуть почати прибутковий проект, а Риби зав'язати нові романтичні відносини

Середа, 14 квітня 2010, 08:59
Цей день справляє враження сприятливого, хоча назвати його абсолютно безхмарним не можна. Висока ймовірність розбіжностей з колегами, а також проблем у роботі, які виникнуть у результаті чужий помилки або недбалості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Незважаючи на те, що позитивні тенденції досить сильні, з деякими труднощами Овнам все ж таки доведеться зіткнутися. Наприклад, представникам цього знаку буде складно вирішити питання, пов'язані з великими покупками та інвестиціями. Овни воліють витрачати гроші з задоволенням, а не з розумом, але думки про те, що слід було б вчинити інакше, їх відвідують досить часто.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде складатися досить спокійно. Складних питань, що вимагають негайних відповідей, не виникне, а для того, щоб обдумати вже існуючі проблеми, часу буде досить. Можливо подолання давніх розбіжностей з керівництвом і діловими партнерами, однак деяка напруженість (не заважає, втім, спільну роботу) у відносинах все ж таки збережеться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі професійні проблеми, справлятися з якими доведеться самостійно: на сторонню допомогу розраховувати не доводиться. Зате у вас буде можливість вкласти гроші в багатообіцяючий проект, який скоро принесе прибуток. Відрядження будуть успішними. А ще вам пощастить у коханні. День ідеально підходить для романтичного свята.

Рак (22 червня – 23 липня)
Причин для хвилювань і переживань не буде. Професійні успіхи будуть досить значними. Можна розраховувати на допомогу керівництва, ділових партнерів та колег. Ймовірно поліпшення фінансового становища. Переговори пройдуть успішно, якщо ви поставитеся до існуючих проблем творчо. День сприятливий для поїздок, активного відпочинку, творчої діяльності.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Досить сприятливий день, який багато представників знаку зможуть зробити по-справжньому вдалим завдяки своїй цілеспрямованості, енергійності та оптимізму. Можна братися за складні справи і масштабні проекти, навіть якщо колеги та партнери не обіцяють вам допомоги: ви в силах впоратися з усіма труднощами самостійно. Фінансова картина сприятлива.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
З професійної точки зору день достатньо вдалий. Можна проводити переговори і презентації, виступати на конференціях. Є шанс знайти нових союзників, у тому числі – впливових і здатних допомогти вам у реалізації планів. Дуже важливою буде підтримка близьких людей, яку ви неодмінно отримаєте, якщо чесно розповісте про свої проблеми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Позитивні тенденції досить сильні, однак це не привід ставитися легковажно до своїх повсякденних обов'язків. Помилки, допущені протягом цього дня, можуть мати далекосяжні наслідки. Дуже гарний день для співпраці, обміну досвідом, початку навчання. Постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, знайдіть час для активного відпочинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Зірки обіцяють значні успіхи в роботі, помітною буде прогрес в навчанні. Представникам творчих професій несподівані поїздки подарують натхнення. Фінансова картина сприятлива. На жаль, сфера романтичних відносин знаходиться поза зоною дії позитивних тенденцій. Можлива сварка з коханою людиною, тому постарайтеся бути терпимими до оточуючих.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Нагадають про себе не тільки ваші старі помилки, а й давні недоробки колег – і більшу частину дня доведеться присвятити приведення справ у порядок. На щастя, ви можете розраховувати на розуміння керівництва і допомогу союзників. Крім того, цей день добре підходить для ділових знайомств і обговорення умов співпраці з новими партнерами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сильно вплив сприятливих тенденцій. Однак зірки попереджають – якщо ви думаєте виключно про майбутнє і зовсім не приділяєте уваги справах дня сьогоднішнього, проблем не уникнути! Дуже вдалим буде день для закоханих Козерогів. Втім, і в житті тих, хто поки що перебуває в пошуках своєї «половинки», можуть відбутися серйозні зміни.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Надзвичайно вдалий день з професійної точки зору. Сьогодні Водолії здатні впоратися з вирішенням будь-яких проблем, подолати труднощі, втілити в життя свої сміливі задуми – обставини складаються на вашу користь, і цим треба скористатися! На жаль, ваші успіхи у багатьох викличуть заздрість, однак незабаром стосунки з оточуючими стабілізуються.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Непоганий день, який був би по-справжньому хорошим, якщо б Риби були налаштовані більш оптимістично. Але представники цього знаку, на жаль, вважають за краще робити з мухи слона і весь день тремтіти від страху перед ним. Підтримка близьких людей буде до речі, проте впоратися зі своїми хвилюваннями можете тільки ви самі. Хороший день для початку нових романтичних відносин.