Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 квітня. День професійного везіння

Вівторок, 13 квітня 2010, 08:56
День обіцяє бути дуже вдалим в професійному відношенні. Він однаково добре підходить і для самостійної, і для спільної роботи, дозволяє домагатися відмінних результатів завдяки посидючості або творчому підходу до справи – все залежить від ваших схильностей.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам доведеться визнати якісь свої помилки, і почуття провини аж ніяк не покращує настрій. Більш легким буде день для тих, хто звик ставитися до власних промахів поблажливо і думати більше про майбутнє, ніж про минуле. Саме їх очікують нові знайомства та цікаві ділові пропозиції.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Доведеться приділити чимало часу рішенню професійних проблем. Хоча давні союзники і нові партнери готові прийти на допомогу, керувати їх діяльністю і нести відповідальність за те, що відбувається, доведеться вам. Досить сприятлива фінансова картина. Пора зробити покупки, які ви давно запланували.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Найбільш серйозні проблеми пов'язані з розладом в ділових відносинах, серйозними розбіжностями з керівництвом і колегами. Представники даного знака захищають свої інтереси дуже агресивно, проте куди краще було б просто терпляче роз'яснювати свою точку зору, не даючи волі емоціям.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде дуже сприятливим: вплив позитивних тенденцій сильний, Раки можуть домогтися серйозних успіхів у багатьох починаннях. Успіх у роботі пов'язаний з умінням залучати до своїх проектів різних людей, використовувати їх сильні сторони з користю для загальної справи. Можливе поліпшення фінансового становища.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складається вдало, з'явиться можливість отримати відповіді на багато своїх питаннь. Можна займатися справами, що потребують високого ступеня зосередженості, концентрації – сьогодні вони вас не втомлять. День підходить для заповнення документів, складання звітів, аналізу фінансової інформації.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день відмінно підходить для самостійної роботи. Представники цього знаку стають на стежку, що веде до більших успіхів. Однак потрібно мати на увазі, що напружені відносини з колегами і керівництвом можуть стати серйозною перешкодою. Постарайтеся створити навколо себе більш сприятливу атмосферу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
З професійної точки зору день вельми вдалий. Вірогідні великі грошові надходження – саме час задуматися про те, як правильно розпорядитися отриманою сумою. Однак настрій представників цього знаку мінливий, і близькі їм люди можуть через це відчувати незручності.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Буде нелегко впоратися з вирішенням професійних проблем: надто багато різноманітних завдань стоїть перед представниками даного знаку. На щастя, ви можете розраховувати на допомогу партнерів і союзників, а також втручання впливових людей. З'являється шанс непогано заробити, прийнявши несподівану пропозицію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Хоча позитивні тенденції дуже сильні, абсолютно безхмарним цей день назвати не можна. Стрільців чекають проблеми особистого характеру: відносини з коханою людиною розладнуються, з'являється відчуття власної непотрібності. Всі ці переживання можуть позначитися на здоров'ї.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вдалий день. Обставини складаються сприятливим чином, і представники даного знаку неодмінно цим скористаються. Ймовірний прогрес у професійних справах, хід яких останнім часом давав приводи для занепокоєння. Можливо подолання суперечностей з колегами і керівництвом.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Нейтральний день. Вплив позитивних тенденцій досить сильно, але життєвий потенціал знижений, і представники цього знаку аж ніяк не завжди знаходять у собі сили скористатися сприятливим збігом обставин або попрацювати заради досягнення поставленої мети. На щастя, поруч є люди, на яких можна покластися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У професійній сфері ситуація вельми сприятлива, хоча легкі перемоги і грандіозні подарунки долі малоймовірні. Просто все йде добре, і вам не про що турбуватися. Найбільш сильним буде вплив позитивних тенденцій на сферу романтичних відносин. Риб чекають нові знайомства, несподівані зізнання, побачення.