Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 квітня. Спускаємося з небес на землю

Понеділок, 12 квітня 2010, 08:54
Зірки радять займатися звичними справами, не гнатися сліпо за новизною. Проекти, які сьогодні здаються дуже привабливими, пізніше можуть розчарувати, якщо ви не зваживши всі «за» і «проти» перш, ніж братися за них.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День буде досить неспокійним. Незважаючи на те, що Овни добиваються великих успіхів у справах, фінансове становище представників даного знаку залишає бажати кращого, що й стає причиною невпевненості, сумнівів у правильності зробленого вибору, інших переживань. Не виключені і нездужання; потрібно дбайливо відноситися до себе, уникати будь-яких перевантажень.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці проведуть день досить спокійно – він не принесе представникам знака якихось серйозних труднощів. Можна займатися творчою діяльністю: хороших ідей у вас предостатньо. Підходить день і для навчання, оскільки ви легко засвоюєте будь-яку інформацію. Дещо гірше справи з розвагами: зірки радять провести вільний час вдома.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У Близнюків можуть виникнути проблеми в спілкуванні з колегами, керівництвом і діловими партнерами. Це не найкращий день для обговорення умов співпраці, укладання угод. Не давайте обіцянок малознайомим людям: стримати слово буде дуже важко. В іншому ж ситуація складається досить сприятлива. Можливі грошові надходження.

Рак (22 червня – 23 липня)
День в цілому досить вдалий, проте можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Бережіть себе, якщо не хочете, щоб випадкове нездужання зруйнувало ваші плани. Вірогідні значні успіхи в роботі, не виключені корисні знайомства. Будьте енергійні, всім своїм виглядом показуйте, що не мають наміру зупинятися на досягнутому – цілеспрямованість вітається.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день, позитивні тенденції дуже сильні. Ви отримаєте допомогу від сильних світу цього і легко подолаєте будь-які перешкоди, які можуть виникнути на шляху. В цілому день більше підходить для звичної рутинної роботи, ніж для вирішення творчих завдань, проте час від часу у вас все ж таки будуть з'являтися цікаві ідеї. Втілити їх у життя допоможуть нові союзники.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не виключені серйозні проблеми в сім'ї. Діви повинні бути уважні до своїх родичів. Не усувати від сімейних справ: ваше втручання буде дуже необхідне для вирішення багатьох питань. Закоханих події цього дня порадують. Не виключені і романтичні знайомства – будьте готові проявити ініціативу, зробити перший крок назустріч вподобаному вам людині.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий збіг обставин дозволить вирішити відразу кілька професійних проблем. Крім того, на горизонті представників цього знаку може з'явитися людині, знайомство з яким відкриє нові перспективи в галузі кар'єри. Проте доведеться зробити нелегкий вибір між участю у цікавому проекті і нудною, але високооплачуваною роботою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже корисним буде досвід людей старшого віку, в першу чергу – близьких родичів. Однак і до інтуїції не можна не прислухатися: вона підкаже, що дійсно потрібно саме вам. Сьогодні ви повинні постаратися побачити ситуацію в цілому, не концентруючись на дрібницях: настав час змінювати стратегію, а не просто коригувати тактику.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже складний день з професійної точки зору. Вам нема з ким поділитися своїми проблемами і сумнівами, ні в кого попросити поради. Завдань, які потребують негайного вирішення, стає все більше, а ваше самопочуття, на жаль, залишає бажати кращого. До кінця дня деякі Стрільці будуть відчувати себе абсолютно вибівшіміся з сил. Зате ситуація в особистому житті радує.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У професійній сфері складається ситуація, що дозволяє вам здобути важливі перемоги. Це прекрасний день з точки зору ділового спілкування, проведення переговорів будь-якого роду. Можна отримати цікаву пропозицію, що стосується довгострокового співробітництва. А ось тим, хто сьогодні посвариться зі своєю «половинкою», помиритися буде дуже важко.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Представників знака, що запланували на цей день важливі переговори, дружні зустрічі або романтичні побачення, чекає велика удача. Сьогодні ваша чарівливість нікого не залишає байдужим, ви легко знаходите союзників і однодумців. Можливо відновлення відносин, які колись грали важливу роль у вашому житті.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Картина дня сприятлива. Риби ставлять перед собою досяжні цілі, завдяки чому уникають розчарувань, ілюзій і помилкових надій. Ймовірно подолання розбіжностей з діловими партнерами, з'являється шанс укласти вигідні угоди. В особистому житті відбудуться зміни на краще, якщо ви довіритеся свого внутрішнього голосу і забудете про стереотипи та забобонах.