Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 квітня. День значних перемог

П'ятниця, 9 квітня 2010, 08:57
День дасть чимало приводів для радості. Чим швидше і цілеспрямовані ви рухаєтеся вперед, тим більш значні перемоги чекають на вас сьогодні.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже сильні позитивні тенденції, однак їх вплив, на жаль, не поширюється на самопочуття і настрій Овнів – і те, і інше залишає бажати кращого. Покваптеся розлучитися з ілюзіями і побачити речі в реальному світі: це кращий спосіб зрозуміти, що все не так вже й погано!

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна чекати успіхів у роботі, однак не варто розраховувати на те, що ви зможете досягти їх, не докладаючи для цього ніяких зусиль. Вірогідні зміни у відносинах з інструкціями чи колегами: вас цінують все вище, а й вимоги висувають дуже серйозні. Фінансова картина стабільна, можна робити невеликі покупки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Творчий потенціал дуже високий. Зірки радять не реалізовувати свої ідеї самостійно, а доручити це іншим. Ви добре бачите ситуацію в цілому, але занадто мало уваги приділяєте деталей. Оточуючі поставляться до того, що відбувається з розумінням і розділять ваші незвичайні ідеї.

Рак (22 червня – 23 липня)
З рішенням робочих проблем ви справляєтеся досить легко. На жаль, ваші перемоги, як маленькі, так і великі, в основному залишаються непоміченими, так що розраховувати на нагороду не доводиться. Однак сумлінну працю рано чи пізно принесе плоди, якими ви зможете пишатися.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хоча позитивні тенденції досить сильні, уникнути неприємностей навряд чи вдасться. На роботі можуть виникнути проблеми, вирішення яких забере багато часу. Будьте готові діяти самостійно, навіть якщо частину своїх турбот ви можете доручити іншим: тільки те, що зроблено особисто вами, буде зроблено бездоганно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Представники цього знаку зможуть швидко впоратися з поточними справами і почати роботу над важливими проектами, вдале завершення яких стане першим кроком до грандіозного успіху. Дуже гарний день для ділових переговорів. У професійних відносинах з'являється «особистий інтерес», можливо початок службового роману.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Настрою представників цього знаку можна тільки позаздрити. Вам не доводиться прикладати великих зусиль для отримання бажаного: зазвичай удача сама йде до рук. Але навіть якщо на шляху виникає перешкода, ви долаєте її швидко і впевнено, без хвилювань, сумнівів та довгих роздумів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Є шанс домогтися відмінних результатів у багатьох справах, потрібно лише проявити винахідливість. Настав підходящий момент для важливих переговорів. Можна нагадати про себе впливовим особам – вони напевно запропонують вам підтримку або допомогу при реалізації якихось проектів. Ймовірно поліпшення фінансового становища.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сильно вплив позитивних тенденцій. Навіть якщо у вас дуже багато планів на цей день, ви встигнете зробити не тільки задумане, але й дещо ще. Часом доводиться підганяти оточуючих, що створює певну напруженість у відносинах, але нічого страшного в цьому немає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятливий день для самостійної роботи. Ваша фантазія не знає меж, з'являються плани, реалізація яких спричинить за собою серйозні зміни в житті. На жаль, не всі готові розділити вашу думку про те, що відбувається – ви вислухали чимало закликів бути обережнішими і скромнішим в своїх бажаннях, задовольнятися малим.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Збуваються багато бажання, нові починання виявляються вдалими. Ваші успіхи прямо пропорційні прикладеним зусиллям, так що підстав скаржитися на несправедливість долі у вас не буде. Можливе відновлення ділових відносин з людиною, який колись допоміг вам у реалізації сміливого проекту.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День досить непростою. Основна причина проблем - брак порозуміння з керівництвом та колегами. Сильно бажання діяти самостійно, ні на кого не озираючись. Проте, якщо зараз ви залишитеся в самоті на своїй стороні барикад, налагодити стосунки в майбутньому виявиться справою нелегкою.