Гороскоп по знаках Зодіаку на 8 квітня. Пливіть за течією

Четвер, 8 квітня 2010, 08:55
День буде спокійним і досить вдалим. Досягнення успіху залежить від уміння правильно розпоряджатися своїм часом, самодисципліни і зосередженості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни сьогодні воліють думати про майбутнє і будувати далекосяжні плани, а не займатися вирішенням поточних завдань. Це велика помилка! Сьогодні ви займаєтеся справами, від яких залежить ваша кар'єра і подальший розвиток відносин з близькими людьми, тому куди розумніше було б зосередитися на сьогоденні. Треба приділяти увагу деталям і намагатися уникати будь-яких, навіть дрібних помилок. Акуратність у всьому – від зовнішнього вигляду до оформлення документів – дуже важлива.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День відрізняється сильним впливом сприятливих тенденцій. У Тельців буде маса можливостей добитися успіху, причому в дуже різних областях. Фактично, все залежить від того, як особисто ви розставили пріоритети. Можна починати нові справи, в тому числі і дуже складні. Вирішуючи важливі питання, прислухайтеся до своєї інтуїції; вибрати вірну стратегію допоможе якась інформація, яку ви свого часу визнали за погану, але все ж несвідомо зберегли в пам'яті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день. Близнюків, які планують сьогодні провести відповідальні ділові переговори або важливі зустрічі, чекає успіх. Сміливо вирушайте на співбесіди, не відмовляйтеся від публічних виступів – сьогодні ви на всіх виробляєте сприятливе враження, в тому числі і на людей, які вперше вас бачать. У спілкуванні з близькими утримуйтесь від неоднозначних жартів: вони неодмінно будуть витлумачені в самому образливому ключі.

Рак (22 червня – 23 липня)
День принесе Ракам кілька приємних сюрпризів, але і без непорозумінь справа не обійдеться. На жаль, можуть зіпсуватися відносини з родичами: у них з'являються недовіру, взаємні докори, образи. Чим більш напруженою стає атмосфера, тим менш гнучкі і поступливі Раки, що, природно, не сприяє мирному вирішенню проблем. Якщо ви відчуваєте, що не в змозі впоратися зі своїм роздратуванням, постарайтеся відкласти обговорення «гострих» питань.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви отримають черговий привід пишатися собою. Сьогодні досягнення і успіхи представників цього знаку будуть відзначені дуже впливовими і поважними людьми. Ваш авторитет зростає, і тепер до вашої думки готові прислухатися навіть ті, хто займає більш високе службове або суспільне становище. З'являються нові зв'язки; представники творчих професій можуть знайти щедрих покровителів або жвавих агентів, готових надати їм допомогу. Фінансова картина сприятлива.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Потрібно діяти рішуче, щоб впоратися з накопиченими професійними проблемами. Цей день добре підходить для наведення порядку в будь-якій сфері життя, а також проведення неприємних розмов, які ви довгий час відкладали. Сильні і впливові люди будуть на вашому боці, що значно полегшить шлях до успіху. З членами сім'ї будьте м'якше: вони й так прикладають масу зусиль, щоб відповідати вашим високим вимогам.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У професійній сфері ситуація складається найкращим чином. Сьогодні ви зможете досягти блискучих результатів, ні на кого не спираючись і не звертаючись по допомогу. Найбільш вдалими будуть рішення, прийняті вами особисто; сліпо слідувати отриманим порад не потрібно. Деяким здасться ризикованою обрана вами тактика, але незабаром вона принесе перші плоди, і критики заспокояться. В особистих справах також можна покладатися на інтуїцію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День сприятливий і з особистої, і з професійної, і з фінансової точки зору. Ніщо не заважає успіху в роботі. Ви досить посидючі і старанні для того, щоб справлятися з вирішенням поточних завдань, дуже привабливі, і тому легко знаходите нових союзників, винахідливі і здатні подолати будь-які перешкоди. Можливі великі грошові надходження і дорогі подарунки. Не виключено нове романтичне захоплення, яке покладе початок серйозних відносин.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сприятлива ситуація складається на роботі: сьогодні ви зможете досягти значних успіхів у нових справах і вдало завершити старі. Позитивні тенденції дуже сильні, проте і негативні часом дають про себе знати. Під впливом останніх перебувають стосунки в сім'ї. Зростає напруженість, і не завжди можна зрозуміти, в чому ж криється причина цього. Поки потрібно просто виявляти поблажливість і терпіння – можливість вирішити проблеми з'явиться пізніше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Успіхи в роботі будуть тим більш значними, ніж більш самостійно ви дієте. Фінансова ситуація покращиться, можливе повернення старого боргу або отримання нагороди за виконану роботу. Слід бути обережнішими при спілкуванні з новими знайомими: не виключено, що люди, несподівано оголосили себе вашими союзниками, зовсім такими не є. На жаль, не виключені й розбіжності з близькими. Втім, з тими, хто вам особливо дорогий, ви все ж знайдете спільну мову.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сьогодні нелегко впоратися з професійними проблемами: аж надто складні стоять перед вами завдання. Не відмовляйтеся від допомоги, яку вам напевно запропонують союзники, друзі та колеги. Можна починати роботу над масштабними проектами, займатися справами, які можуть бути завершені лише через якийсь час, а також робити довгострокові інвестиції. Пощастить тим, хто цього дня відправляється в подорожі: вдалині від дому можливі нові знайомства і веселі розваги.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Досить сприятливий день, практично позбавлений «підводних каменів» і неприємних сюрпризів. Правда, стосунки з оточуючими (особливо – малознайомими людьми) зажадають обережності: ви не повинні бути занадто довірливі і легковірні. В іншому ж ситуація буде складатися вдало, зірки обіцяють вам свою підтримку. Життєвий тонус високий, ви перебуваєте в чудовому настрої й сповнені оптимізму. Увечері варто відправитися на прогулянку з коханою людиною.