Гороскоп по знаках Зодіаку на 7 квітня. Будуємо плани на майбутнє

Середа, 7 квітня 2010, 08:59
День більше підходить для продовження роботи над старими проектами, ніж для нових починань. Однак плани на віддалене майбутнє будувати можна: цікаві ідеї не змусять себе чекати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зірки обіцяють Овнам великі успіхи в роботі, вдалі ділові переговори і поліпшення фінансового становища. Крім того, можливі цікаві знайомства (в тому числі романтичні), отримання подарунків від родичів, захоплюючі подорожі, запаморочливі пригоди й веселі вечірки. Насолоджуйтесь життям!

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День в цілому нейтральний, спокійний і досить приємний. Правда, Тільці можуть почувати себе не дуже добре – не виключені перевтома і загострення хронічних захворювань. Однак розумна турбота про здоров'я допоможе уникнути серйозних проблем. У ділових контактах потрібна розбірливість, а от в особистих можете покладатися на свою інтуїцію.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже напружений день, повний суєти, турбот і різноманітних переживань. Доводиться визнати, що за останній час ви зробили чимало помилок, і всерйоз зайнятися їх виправленням. У професійній сфері впоратися з цим буде неважко: люди, готові прийти вам на допомогу, обов'язково знайдуться. А ось сімейні проблеми вам належить вирішувати самостійно.

Рак (22 червня – 23 липня)
Таке враження, що Ракам чогось безумовно не вистачає – і багато представників знаку більшу частину дня присвятять пошуків цього «чогось». Однак майте на увазі: ті, хто вважатиме за краще зосередитися на вирішенні конкретних завдань, як не дивно, набагато швидше відчують, що до них повернувся гарний настрій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можливі успіхи у професійній сфері. Особливо прихильні зірки до Львів, які займаються медициною, юриспруденцією, педагогікою. Не виключено, що доведеться чимало часу приділити вирішенню сімейних проблем. Головне – при пошуках взаєморозуміння з родичами не втрачати почуття гумору, і вашу правоту рано чи пізно визнають всі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви зможете домогтися значного успіху в будь-якій справі, за яку візьметеся, навіть абсолютно новій для вас. Ймовірно поява нових союзників і впливових покровителів, а також людей, які виявлять бажання вкласти гроші в реалізацію задуманого вами проекту. Можна укладати угоди, підписувати договори, займатися оформленням документів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День досить вдалий, не буде приводів для занепокоєння і хвилювань. Ви й самі зберігаєте спокій у будь-яких обставинах, і на оточуючих дієте умиротворює. Чи варто дивуватися, що сьогодні з вами багато хто хоче спілкуватися. Не виключений початок нових відносин, як ділових, так і особистих. В обох випадках їх розвиток буде залежати від вас.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Саме сьогодні ви можете закласти фундамент майбутніх перемог, хоча це і не буде дуже легко. У роботі матимуть успіх Скорпіони-одиначки. Якщо ви працюєте в колективі, налаштовуйтесь на довгі бесіди і не дуже конструктивні дискусії – їх буде багато! Покращиться фінансова ситуація; виправдані витрати, пов'язані з облаштуванням житла.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День непоганий. Проте сьогодні Стрільці кажуть і роблять не зовсім те, що потрібно, породжуючи суєту. Тому не варто дивуватися тому, що колеги віддадуть перевагу триматися від вас подалі, особливо в другій половині дня, коли ваш творчий потенціал різко зросте, а здатність контролювати свої пориви, навпаки, знизиться.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непоганим буде день для Козерогів, зайнятих серйозною і важливою справою. З'ясовується, що перепони, які заважали вам досягти мети, не так вже й серйозні – а це означає, що можна рухатися вперед. Розраховуйте на себе і на перевірених союзників: нові знайомі, що сьогодні заявляють про свою готовність допомогти вам, напевно зажадають високої плати за свої послуги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Приємний, цікавий і легкий день. Вам вдаються багато справ – звичні й нові, немудрі і складні. Нових союзників ви знаходите без праці, та й старі охоче пропонують допомогу. Поява у вашому оточенні впливової особи відкриє нові можливості і подарує надію на швидкий кар'єрний ріст. Фінансове становище поліпшиться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Небажано братися за зовсім нові для вас справи: на жаль, корисна інформація засвоюється не так добре, як хотілося б. Однак є шанс вирішити складну проблему, яка виявилася не по зубах вашим більш досвідченим колегам. Увечері постарайтеся відвернутися від проблем: займіться чим-небудь цікавим, зустріньтеся з друзями, нагадайте про себе старим знайомим.