Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 серпня. Робимо ривок

П'ятниця, 13 серпня 2010, 08:58
Тим, хто протягом робочого тижня упустив кілька сприятливих можливостей, але добитися доброго результату все ж таки хоче, представиться можливість зробити рішучий ривок. Встигнути можна багато чого: для вирішення різноманітних питань день підходить як не можна краще.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Відповідний день для того, щоб довести до кінця важливі справи, розставити крапки над i, розрахуватися з людьми, які надали вам послуги і підвести підсумки. Намагайтеся не залишати невирішених завдань: на той час, коли ви до них повернетеся, вони тільки ускладняться. Можна міняти роботу, але лише в тому випадку, якщо на новому місці вашими колегами будуть давні знайомі. Ви знаходитесь в центрі уваги, з вами охоче відверто та близькі, і малознайомі люди. Вам же варто говорити поменше – є ризик ненароком видати чужі секрети.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Приклавши зусилля, можна досягти успіхів, проте варто бути готовим до сюрпризів і несподіваних поворотів. Сьогодні життя підносить подарунки, прийняти які не так-то просто, з іншого боку, якщо ви не боїтеся нового, то зможете зробити важливий крок вперед. Можливі фінансові труднощі, не виключені штрафи та інші неприємні витрати. Проблеми в особистих стосунках вирішуються завдяки вашій серйозному підходу, вмінню взяти на себе відповідальність за інших. Не виключені, втім, вчинки, про які ви пізніше пошкодуєте – аж надто багато буде спокус.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день для зміни роботи, обговорення умов співпраці з новими партнерами. Проте варто мати на увазі, що зараз ви в більшій, ніж зазвичай, ступеня, схильні працювати на перспективу і «за інтерес», тому можете недооцінювати важливість фінансового питання; пізніше про це доведеться пошкодувати. День сприятливий для спілкування, ви будете на увазі і напевно привернете увагу. Нові захоплення здаються вам серйозними, але змінюють один одного швидко, так що не варто серйозно турбуватися, якщо об'єкт симпатії не відповість вам взаємністю.

Рак (22 червня – 23 липня)
Плідний день, події якого дозволять отримати користь з якихось більш ранніх починань, реалізувати свої (або чужі) вдалі ідеї. Ваші позиції не настільки міцні, як хотілося б, тому не можна недооцінювати важливість оборони та захисту своїх інтересів. Намагайтеся не ризикувати. Не намагайтеся всі проблеми і труднощі вирішити самостійно: якщо є можливість розділити з ким-то вантаж турбот, то саме так і треба вчинити. Дотримуйтеся звичного стилю спілкування – в цей день тінь нещирості може безнадійно зіпсувати зароджуються стосунки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Активізуються всі: і недоброзичливці, і союзники. Ви ж знаходитесь в самому центрі воєнних дій і спокійно поглядає на всі боки, оскільки, за великим рахунком, вже домоглися того, чого хотіли. Правда, ніхто не заважає ставити нові цілі, але особливим ентузіазмом ви не відрізняєтеся. Прекрасний день для флірту, ні до чого не зобов'язує знайомства, спілкування з приємними особами протилежної статі. Ви налаштовані несерйозно, і це помітно оточуючим, так що сьогодні ви нікого не введете в оману і нічиїх надій не обдурите.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день для змін у діловій сфері. Якщо ви давно склали сміливий план, то нині можна почати втілювати його в життя. Ймовірно подолання розбіжностей з колегами, проте поки більшість з них підтримує вас лише на словах, тому чекати реальної допомоги не варто. Ймовірна зустріч з давнім знайомим, яка позбавить вас душевної рівноваги і стане причиною сварки з близькою людиною. Саме вам доведеться піти на поступки і проявити гнучкість, щоб знову направити відносини в мирне русло.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваги напрочуд непрактичні і легковажні. З іншого боку, представників цього знаку сьогодні відрізняють позитивний настрій і оптимізм, що допомагає їм знаходити спільну мову з різними людьми. Можна заручитися підтримкою нових знайомих, розширити сферу впливу. Досить важко в цей день керуватися чужими інтересами, рахуватися з чиїмись слабкостями, крім власних. Постарайтеся все-таки прислухатися до думки оточуючих: проявів егоїзму вам довго не пробачать.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можна поліпшити своє фінансове становище, домогтися підвищення зарплати або укласти вигідні угоди. Якщо ви плануєте провести переговори або зустрічі з малознайомими людьми, не давайте їм приводу запідозрити вас у меркантильності. Навіть якщо насправді вас сьогодні цікавлять тільки і виключно гроші, намагайтеся цього не показати. Бажано бути обережніше в особистих контактах: зайва відвертість дорого обійдеться. Можливі нові знайомства та романтичні захоплення, але всі вони будуть пофарбовані у вельми легковажні тону.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вдалий день для проведення ділових переговорів і вирішення організаційних питань. У вас чудово виходить керувати іншими, вирішувати масштабні завдання, будувати плани на майбутнє. Дещо гірше справи з дрібними справами, впоратися вам вдається, на жаль, не з першого разу. Так що трохи посидючості не зашкодить. Сьогодні вам навіть більше, ніж зазвичай властиві щирість і відкритість. На запитання «Як справи?» Ви відповідаєте довго й докладно не з занудства, а просто тому, що хочете поділитися своїми переживаннями.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Завдяки правильно обраній тактиці ви отримаєте перемогу над конкурентами, однак не виключені і втрати, причина яких – ваше надмірне довіру союзникам. Намагайтеся контролювати і координувати їх дії, віддавайте чіткі розпорядження: брак взаєморозуміння може мати катастрофічні наслідки. Проблеми особистого характеру не виключені, але подолати всі труднощі вам допоможе підтримка батьків. До критичних зауважень кохану людину варто прислухатися: вони цілком конструктивні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям доведеться приймати непопулярні рішення, однак люди, готові їх підтримати, напевно знайдуться. До критики треба ставитися спокійно, навіть якщо висловлюється вона не в самій тактовною і делікатній формі. Багато часу забере рутинна, одноманітна робота. Значна частина дня буде присвячена спогадів і роздумів про минуле. Сьогодні ваш настрій не можна назвати конструктивним, замість того, щоб аналізувати помилки і робити висновки, ви лише лаєте і критикуєте себе. Це заважає комфортному спілкуванню з близькими, позбавляє душевної рівноваги.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можна довіряти людям, які пропонують свою допомогу: їх підтримка буде до речі. Є шанс подолати давні розбіжності зі старими партнерами, наполягти на більш вигідних для вас умов співпраці. Покажіть, що ви готові до компромісів, навіть якщо насправді це не зовсім так – хитрість безневинна, але дуже дієва. Сприятливий день для початку романтичних стосунків – вони будуть складатися рівно, без потрясінь і хвилювань. А ось в сформованих парах можливі розбіжності: давні проблеми все наполегливіше нагадують про себе.