Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 серпня. Користуємося моментом

Понеділок, 16 серпня 2010, 08:57
Бажання кинутися в бій дуже велике, але для досягнення потрібного результату потрібен добре продуманий план. Вміння скористатися відповідним моментом зараз куди важливіше, ніж безмежна хоробрість і непохитна впевненість у своїх силах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Працюйте багато і старанно, зараз у вас є шанс зміцнити свої позиції, виправити помилки. Багатьох Овнів чекає успіх на новому терені, не варто боятися експериментів. Можливі грошові надходження, вигідні угоди. Відповідний день для корпоративного заходу, спілкування з колегами і діловими партнерами в неформальній обстановці. Ваша поведінка здається вельми двозначним і близькі тлумачать його не кращим чином. Кохана людина ревнує, друзі і родичі ображаються через дрібниці. У таких обставин бажання спілкуватися, обговорювати будь-які було питання, проводити разом час швидко зникає.

Телець (21 квітня – 21 травня)
З професійної точки зору день вельми вдалий. Ваші труди не пропадуть дарма, справедлива нагорода не змусить себе чекати. Можна реалізовувати плани, пов'язані з переїздом, зміною місця роботи або області діяльності. Неоднозначний день з точки зору спілкування. З одного боку, ви охоче зустрічаєтеся з людьми і не шкодуєте часу на розмови, з іншого – нікому повною мірою не довіряєте. У закоханих Тельців, на жаль, є причини сумніватися у своїй «половинці». Проте від докорів і, тим більше, скандалів потрібно утриматися: якщо сьогодні ви дасте волю негативним емоціям, то незабаром напевно про це пошкодуєте.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Знижується життєвий тонус Близнюків, представників даного знаку сьогодні не назвеш діяльними і енергійними. Проте ситуація і не вимагає надмірної активності; намагайтеся не випускати з уваги того, що відбувається навколо, і вам цілком вдасться не відстати від життя. Можливе рішення старих проблем як професійного, так і особистого характеру; в обох випадках успіх прийде до тих, хто налаштований на серйозний лад, а не розраховує на везіння і сприятливий збіг обставин. Порівняно легко вирішуються різного роду практичні завдання – де роздобути грошей, як приємно і з користю провести вечір.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не кращим чином складається ситуація професійна; ні безпрецедентний ентузіазм, ні рідкісне старанність не допоможуть вам досягти тих вершин, які в інші дні можна було підкорити без праці. Помилкою буде планувати на цей день зустрічі і переговори, обговорення важливих питань – ви не готові відстоювати свою точку зору в суперечці з опонентом, який налаштований хоч в якійсь мірі агресивно. Складна фінансова ситуація змусить відмовитися від запланованих покупок. В особистому житті справи йдуть куди краще. Ви зможете порозумітися з родичами, дійти згоди навіть з тими, хто зазвичай сприймає в багнети будь-яке ваше пропозицію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Доведеться діяти рішуче, щоб домогтися професійних успіхів. Подолання перешкод коштуватиме великих зусиль, але зі складних ситуацій ви неодмінно вийдете переможцем. Зірки радять обмежитися співпрацею з перевіреними партнерами, не заводити нових зв'язків ні ділового, ні романтичного характеру. Є шанс знайти спільну мову з родичами, помиритися з членами сім'ї, яких ви мимоволі чимось образили. Життєрадісність і оптимізм зроблять вас бажаним гостем в будь-якій компанії, однак буде розумним утриматися від контактів з людьми, не вселяють довіри. Можливі нездужання, уникайте перевтоми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День буде складатися сприятливим для вас чином. Не бійтеся починати нові справи, якщо старі не закінчені – звичка все робити послідовно сьогодні може виявитися шкідливою. Нагадають про себе родичі, їх знаки уваги будуть приємні, хоча дбайливість виявиться надмірною. Відстоюючи своє право на незалежність, ви ризикуєте образити когось з близьких людей, тому стежте за своїми висловлюваннями. З'явиться можливість помиритися після сварки, відновити стосунки, які для вас важливі. Чи не доведеться шкодувати про увагу, приділену коханій людині, і відвертому визнання, яке ви раніше побоювалися зробити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Найбільш сильним буде вплив позитивних тенденцій на сферу особистих відносин – тут ситуація складається просто чудова. Вам не доведеться прикладати нелюдських зусиль для досягнення мети: зірки подбають про те, щоб бажання виконувалися майже «за щучим велінням». Може нагадати про себе людина, до якої ви колись живили дуже ніжні почуття, і ніщо не заважає дати відносин другий шанс. У діловій сфері серйозні зміни малоймовірні, ситуація стабільна, можна перепочити. День також підходить для проведення оздоровчих і профілактичних процедур, помірних фізичних навантажень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Недолік життєвої енергії погано позначається не тільки на самопочутті, але і на настрої Скорпіонів. В цілому день для них буде досить вдалим, але представники цього знака постійно шукають якийсь «підступ», і навіть в самому виграшному збігу обставин бачать лише негативні сторони. Це, мабуть, єдина несприятлива тенденція дня, але впоратися з нею зможуть лише ті, хто візьметься за справу серйозно і усвідомлено; в протівоном випадку несподіваний песимізм може сплутати вам всі карти. У відносинах з навколишніми уникайте «експериментів», не порушуйте усталеного рівноваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День відкриває масу можливостей, і ви напевно зможете скористатися ними: творчий потенціал величезний, сил та енергії достатньо – чи можна знайти кращий момент для того, щоб почати діяти? Близькі люди правильно зрозуміють і високо оцінять ваші вчинки, навіть якщо мова буде йти про деяке порушення традицій і загальноприйнятих правил. Організація відпочинку та розваг для себе і оточуючих стане вашою обов'язком, і виконана вона буде просто блискуче. Можна вирушити у подорож, побувати у театрі або відвідати світський захід – приємні емоції вам гарантовані. Фінансова картина сприятлива.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можна багато чого встигнути, якщо діяти швидко і не вдаватися до роздумів про раніше втрачені можливості. Взагалі, зірки радять Козерогам сьогодні проявити рішучість, моторність і ділову хватку – час фантазувати і мріяти настане пізніше. Особливо важлива практичність у всьому, що стосується фінансів: задовольняючи всі свої бажання, ви ризикуєте залишитися ні з чим. Пора переглянути тактику! Прекрасно складаються романтичні відносини, закохані отримають масу задоволення від спілкування. Козерогам, що планують провести день в роз'їздах, зірки радять не надто захоплюватися спілкуванням з попутниками.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Уникнути розчарувань Водоліям сьогодні навряд чи вдасться. Основні проблеми пов'язані з роботою; тут можливі не тільки реальні проблеми, але й уявні труднощі, породжені недоліком взаєморозуміння з колегами і керівництвом. Важливо правильно розуміти надходять розпорядження, спиратися на факти, а не припущення. Ваші висновки, які, на перший погляд, здаються непохитно логічними, можуть бути спростовані після отримання додаткової інформації; такі ситуації не йдуть на користь авторитету. Зате в сфері романтичних стосунків картина прямо-таки бездоганна, зірки намагаються на славу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У Риб можуть виникнути фінансові труднощі, і представники даного знаку чи спокійно поставляться до змін у даній сфері. Доведеться відмовитися від деяких витрат, відкласти виконання давніх бажань. Ви можете відчувати себе несправедливо покараними, скривдженими. Постарайтеся впоратися з емоціями і шукайте втіхи у праці – непідробний ентузіазм буде щедро винагороджено, і незабаром справи підуть на лад. В особистому житті час для бездіяльності та рефлексії теж не дуже вдалий. Ви давно визначилися зі своїми бажаннями, так починайте працювати над їх виконанням: старання не пропадуть дарма.