Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 серпня. День споглядання

Вівторок, 17 серпня 2010, 08:55
День, принципово відмінний від попереднього. Вчора потрібно було діяти і рухатися вперед, сьогодні потрібно думати, споглядати і всіляко уникати будь-якої гарячки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Розслабтеся. Вчора славно повоювали, сьогодні можна і треба відпочити. Здається, що труба, як і раніше кличе в бій? Не вірте вухам своїм. Цей день абсолютно необхідно провести спокійно, тому оголошуйте перемир'я, випускайте полонених, амністує недоброзичливців. Якщо байдикувати ніяк не виходить, займіться чим-небудь приємним і марним. Дуже добре підходить день для спілкування з близькими. Головне – обходити стороною заборонені теми і уникати оцінок. Нехай хто-то розтовстів, погано пофарбували або невдало одружився; чим менше ви звертаєте на це уваги, тим вдаліше буде день.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Доведеться звітувати про результати праць перед керівництвом або іншим способом доводити свою компетенцію. Не хвилюйтеся: розсудливість і логіка вам не змінять, та й накопичений досвід буде до речі. Нагороди за старання доведеться почекати, оскільки на сьогодні зірки не припасли для вас ні премії, ні навіть скромною похвали. Для нових контактів день не дуже хороший, краще спілкуватися з тими, кого ви давно знаєте і любите, є шанс побачити нові риси характеру давно знайомих людей. Спробуйте бути трохи більше легковажними, ніж зазвичай, і ваша власна особистість теж засяє новими гранями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Доведеться серйозно потрудитися, але матеріальну винагороду за клопіт буде досить щедрим. Не уникайте спілкування, в тому числі і з незнайомими людьми, оскільки ваша винахідливість та оптимізм неодмінно справлять хороше враження. Дайте волю своєму яскравому, життєлюбному характером – це потрібно не тільки вам, але і оточуючим. Багато подій цього дня будуть залежати від вас, але зірки все ж обіцяють підтримку тим, хто зважиться на особливо відповідальний крок чи ризикована пригода. Вам вдасться встигнути все, знайти час для справ, спілкування і відпочинку, але подбайте ще й про те, щоб виспатися.

Рак (22 червня – 23 липня)
Краще зосередитися на справах – у роботі можна досягти серйозних успіхів. Відносини з близькими складаються нерівно, кохана людина змушує похвилюватися. Помітне поліпшення фінансового становища порадує вас, але змусить поблажливо дивитися на тих, хто був менш щасливий. Не заноситься, про необачних заявах сьогоднішнього дня доведеться пошкодувати. Зустрічі і переговори обіцяють бути успішними, але не будьте занадто наполегливими, краще задовольнятися тими благами, які самі йдуть до рук, ніж вимагати неможливого. Помірність в бажаннях взагалі не пошкодить – як у роботі, так і на відпочинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День дуже сприятливий для працьовитих Львів, штурмують кар'єрні вершини: ваші старання нарешті увінчаються успіхом. Вам буде потрібно певний розсудливість і твереза оцінка своїх умінь і знань, і ви можете отримати завдання, яке буде вам не по зубах. Справа ускладнюється ще й тим, що заручитися допомогою колег, принаймні безкорисливій, вам не вдасться – значить, доведеться робити все сама. Сьогодні взагалі розраховувати необхідно тільки на себе: саме ви будете задавати тон у спілкуванні з коханою людиною і друзями. Постарайтеся не перевантажувати себе хоча фізично.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви потрудилися на славу та отримайте за це винагороду: сьогоднішнє отримання грошей – це, у своєму роді, всього лише аванс майбутніх прибутків. Постарайтеся не планувати спільних заходів з малознайомими людьми: ви сьогодні не особливо контактні і ризикуєте уславитися похмурою особою. До того ж, ви напевно не дуже добре обізнані про пристрасті нових приятелів, та їх пропозиція може вас ні на жарт збентежити. Не шкодуйте сил, щоб набратися оптимізму і повернутися в бойовий настрій. Вас може підбадьорити несподіване пригода, але не чекайте романтичного хеппі-енду.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сьогодні Ваги відчувають масу складнощів через те, що не встигають досить швидко приймати необхідні рішення. Ви схильні міркувати, а сьогодні потрібно діяти, так що постарайтеся зайняти більш активну позицію. Спілкуючись з близькими та родичами, уникайте недомовок і натяків, вони можуть серйозно зіпсувати ваші стосунки. Висловлюйте прохання і претензії прямо, ваші натяки сьогодні занадто туманні. Опинившись серед малознайомих людей, займіть нейтральну позицію; відстоюючи свою точку зору, ви ризикуєте потрапити в неприємну ситуацію. Увечері зірки радять залишатися вдома.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скористайтеся своєю унікальною здатністю полонити і зачаровувати: сьогодні вашій чарівності ніхто не в силах опиратися. Однак будьте готові до того, що шанувальники виявляться занадто нав'язливі. Особливо це важливо для тих, хто замислюється про початок службового роману: відносини можуть нашкодити кар'єрі, а розірвати їх буде непросто. У ділових відносинах день складається вдало: ви не перетрудиться, проте багато встигнете. Не відмовляйтеся від можливості передати частину роботи колегам – це не тільки піде на користь справі, але і доведе, що ви довіряєте їх професіоналізму як власного.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Забудьте про стрімкість і суєті: ситуація розвивається так повільно, що ви ризикуєте втратити до неї інтерес, ніж відбудуться мало трохи значимі зміни. У ваших силах дещо прискорити темп, однак будьте готові до непередбачуваних подій. Не покладайтеся на привабливі обіцянки родичів і людей, які з власної ініціативи взялися влаштовувати вашу долю; про те, що ви не готові прийняти дуже привабливе з вигляду пропозицію, краще сказати прямо. Прямоти й відкритості варто дотримуватися і у відносинах з коханою людиною.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам, які налаштовані оптимістично і повні енергії, ніяк не можна сьогодні забувати про відпочинок: вже дуже цікаві зустрічі можуть відбутися в місцях, де вони традиційно проводять вільний час. Тільки не забирайтеся занадто далеко від дому: сьогодні не найсприятливіший день для поїздок і подорожей. Ситуація на роботі здається досить стабільною, не обіцяючи ні великих успіхів, ні гучних провалів, але ті, хто ризикне сьогодні проявити ініціативу, мають великий шанс домогтися успіху. Не бійтеся задавати питання і сумніватися в почуте: вміння міркувати й аналізувати сьогодні буде вам просто необхідно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії схильні перебільшувати важливість всього того, що відбувається з ними, шукати таємні мотиви вчинків оточуючих, вірити в прикмети і турбуватися через які нічого не означають дрібниць. Такий настрій не тільки мука для вас, але й небезпечно, оскільки може згубно позначитися на справах і стосунках з оточуючими. Ви занадто мало довіряєте коханій людині, зате приймаєте на віру будь-які плітки і чутки. Тримайте свої підозри при собі: негайне з'ясування стосунків не дасть добрих результатів, а з часом проблемна ситуація владнається сама собою. Сьогодні на ваше самопочуття можуть вплинути як емоційні, так і фізичні перевантаження.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби схильні до меланхолії і депресії. Хоча ваші справи йдуть не так добре, як хотілося б, причин відмовлятися від реалізації наміченого і опускати руки немає. Вам доведеться працювати з повною віддачею, але ніхто не стане докоряти вас за допущені помилки. Будьте готові підмінити хворого колегу або прийти на допомогу новачку. Бажання піклуватися про інших може зіпсувати ваші стосунки з родичами: ви забуваєте про почуття такту і занадто опікується оточуючих. Кохана людина може розцінити ваш інтерес до своїх справ як прояв недовіри, і уникнути сварки навряд чи вдасться.