Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 серпня. Будуємо плани на свята

Четвер, 19 серпня 2010, 08:54
Ділова активність майже негативна: переговори починаються з жартів і закінчуються ними ж, обговорення серйозних питань стрімко перетікає в приятельську балаканину або флірт.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Більше аналізу, менше метушні. При правильному підході вам вдасться те, що іншим не під силу, але перед здійсненням будь-якого, навіть самого незначного вчинку, потрібно добре подумати. Поспіху потрібно уникати, трудові подвиги здійснювати лише в тому випадку, якщо вони дійсно необхідні. Уміння тримати свій ентузіазм під контролем вас тільки прикрасить. До рішення особистих проблем не можна підходити традиційно: вчинки від вас потрібні оригінальні і запам'ятовуються. Овни здатні зачарувати будь-кого, але самі відчувають серйозний інтерес лише до того, хто здається недоступним.

Телець (21 квітня – 21 травня)
При сприятливому збігу обставин можна розраховувати на підвищення по службі, при несприятливому ж доведеться показати зуби (або роги, якщо є), щоб відлякати конкурентів, готових вас потіснити. Непогані перспективи відкриваються перед тими, хто не відмовляється від бою з більш сильним противником. Божевілля хоробрих сьогодні викликає найтепліші почуття у впливових людей. Ви схильні до роздумів про минуле і схильні вести бесіди на філософські теми, в той час як оточуючі чекають від вас рішучих дій. За таких обставин розмальовки не виключені.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День гарний тим, що не вимагає ні великих зусиль, ні складних багатоходових інтриг. Просто зрозумійте, чого хочете, і просто отримайте це – ось такі нехитрі рекомендації зірок. Що ще? Обережність у бажаннях не завадила б, а то вони як збудуться – мало не здасться. У представників творчих професій виникнуть геніальні ідеї. У любові вам теж щастить. Цей день ознаменується змінами на краще в особистому житті. Можливо сприятливий збіг обставин, яка буде сприяти початку запаморочливого роману. Ваше завдання – не втратити свій шанс.

Рак (22 червня – 23 липня)
Хочеться щось змінити у своєму житті? Знайдіть нову роботу! Зірки стверджують, що вона буде просто чудовою. Якщо ж подібне у ваші плани не входить, зосередьтеся на самовдосконаленні та підвищення кваліфікації. Саме час вийти на новий рівень, зробити парочку корисних відкриттів, отримати цінну інформацію. Ви насолоджуєтеся увагою представників протилежної статі, фліртуєте, кокетує, отримуєте масу компліментів. Цей день добре підходить для знайомства, але навряд чи буде пов'язаний з початком серйозних стосунків.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вас чекає прекрасний день. Конкуренти біжать, залишаючи вам широке поле діяльності. Професійні ідеї швидко втілюються в життя, вам не потрібно боятися помилок, недоробок, промахів – їх просто не буде. Скрізь, де можна кого-небудь підкорити і зачарувати, ви кого-небудь корився і зачаровує, майже не докладаючи для цього зусиль. Проблема в тому, що особи вам попадаються не найдостойніші, так що своїми сьогоднішніми романтичними перемогами ви навряд чи будете пишатися. Для подружжя і закоханих хороший день: події сприяють поліпшенню відносин.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Меркантильність – не вада, а цілком актуальна риса. Сьогодні ви вважаєте гроші та розпоряджатися ними з майстерністю, якому позаздрили б кращі фінансисти всіх часів і народів. Важко вибрати більш відповідний день для покупок і інвестицій, а також підписання договорів. Можна оправлятися на зустріч з потенційним роботодавцем – вам вдасться досягти чудових умов. У сім'ї ви не тільки голова, але і вмілі руки, спритно що усувають будь-яку з виникаючих проблем. Кохана людина готовий оточити вас увагою, тільки дайте йому таку можливість.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можна домогтися дуже багато чого, якщо не ставити на своєму шляху обмежень і не придумувати для себе нездоланних перешкод. Знайдіть своєї фантазії більш гідне застосування, і ви зможете в повній мірі реалізувати потенціал цього дня. Ймовірно поява нових ділових партнерів, які поділяють ваші цілі і готових допомогти у їх досягненні. В особистому житті багата фантазія – теж скоріше ворог, ніж помічник. Якщо її не тримати під контролем, день буде безнадійно зіпсований підозрами і надуманими образами. Чим менше ви роздумуєте, тим легше живеться вам і вашим близьким.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Випромінюючи позитивні емоції, ви притягує до себе осіб, від яких краще триматися подалі: всяких дрібних капосний, великих заздрісників і інших неприємних типів різного розміру. Уміння швидко ховатися послужить вам сьогодні кращу службу, ніж здатність поодинці справитися з натовпом ворогів. Легко закохатися до втрати голови, пульсу і свідомості. Почуття сьогодні можуть зародитися такі сильні і карколомні, що Скорпіони забудуть про свої зобов'язання, старих прихильності й подружніх кайданах. Щоправда, вплив цієї тенденції буде недовгим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Великою є спокуса розірвати старі зв'язки, забути про дані зобов'язання та почати ділову життя з чистого аркуша. Оточуючі, правда, навряд чи вас зрозуміють і підтримають – вас критикують за безвідповідальність і легковажність. Дійсно, зараз не найкращий момент для виходу на новий етап: спочатку потрібно завершити розпочаті справи і підвести підсумки. Хто може протистояти чарівності Стрільця? Та майже ніхто не може. На жаль, винятком є та сама особа, розташування якої ви не відмовилися б завоювати. Але сумувати не варто: на вас чекає приємне спілкування з цікавими людьми.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Варто пошкодувати того, хто спробує поборотися з Козерогом. Представники цього знаку сьогодні наносять конкурентам удари блискавичні і сильні, здатні не тільки середньостатистичного суперника збити з ніг, але і цегляну кладку зруйнувати. А ось друзі ваші у виграші – ви безкорисливо і охоче допомагаєте тим, кого любите. Хороший день для подолання сімейних розбіжностей. Роман, коли перервало на пронизливої ноті, сьогодні може несподівано продовжитися, переродившись в спокійні ніжні і довірливі відносини.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Немає такої людини, підтримкою якого сьогодні не міг би заручитися Водолій. Представники цього знаку знаходять союзників з легкістю, якій можна позаздрити. Правда, деякі нові зв'язки представляють загрозу для вашої ділової репутації, так що розбірливість не зашкодить. Крім того, непогано було б дечого домогтися самостійно, хоча б для того, щоб скласти вірне уявлення про власних силах і можливостях. Події особистого життя будуть розвиватися в тому руслі, в яке ви їх направите. Ваше делікатне керівництво виявиться корисним усім.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Все йде не так, як слід було очікувати. По-перше, звідки з'являються гроші. Ну і що, що трохи, зате дуже до речі! По-друге, несподівано виявляються люди дуже зацікавлені у співпраці з вами. З ними, правда, не все так просто: виявляється, що ваші умови ніхто не збирається приймати до уваги. По-третє, можна закохатися – блискавично, остаточно і безповоротно. Цікаво, що чим старше Риби, тим більше вони ризикують сьогодні потрапити під обстріл Амура. Нарешті, несподівано з'ясується, що друзям відомо про вас дещо, що ви хотіли б приховати.