Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 серпня. Здійснюємо ривок у справах

П'ятниця, 20 серпня 2010, 08:50
Здавалося б, про які нові починаннях можна говорити наприкінці робочого тижня? А ось зірки радять саме про них і задуматися! І обіцяють несподіваний і майже нез'ясовний ривок у справах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Встигли занудьгувати по активних діях? Ну що ж, сьогодні можна знову кинутися в бій. Тільки варто спочатку перевірити, гідну чи мету ви перед собою поставили. Зірки особливо прихильні до альтруїсти і борцям за справедливість. Так що відведіть своїм інтересам скромне друге місце, і не сумнівайтеся в тому, що все складеться вдало. В особистому житті відбуваються події, валив у розгубленість. Не знаєте, що робити? Не робіть нічого! Повна відсутність вчинків більш розумно, ніж необдумані дії.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Швидше, вище, сміливіше. Неважливо, яка саме мета стоїть перед вами: якщо ви хочете її досягти, то неодмінно це зробите. Більше рішучості, менше сумнівів – такий підхід дозволить досягти чудових результатів в області роботи та кар'єри, навчання, творчої самореалізації. Сприятливий день для початку романтичних і дружніх відносин – і ті, і інші будуть серйозними і важливими для всіх зацікавлених сторін. Відповідальний підхід до вирішення особистих і сімейних проблем гарантує відмінний результат.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде вдалим і плідним у тих, хто не боїться складних і нудних справ. Якщо Близнюкам вдасться зосередитися на рутинній роботі, результатів вони доб'ються непоганих. А ось тим, хто прагне до творчих подвигів, доведеться задовольнятися мінімальними успіхами. День не обіцяє ні геніальних ідей, ні раптових осяянь. Хороший день для будь-яких занять, які сприяють розширенню кругозору, отримання нових вражень. Можливо знайомство з людиною, чиї незвичайні захоплення ви із задоволенням розділіть.

Рак (22 червня – 23 липня)
Фінансова картина несприятлива, можливі втрати, зміна умов співпраці на менш сприятливі для вас. Впадати в паніку не треба, але трохи економії не завадить. Корисно буде також навести порядок у документах – може послідувати покарання за недостатню акуратність при їх заповненні. Якщо говорити про особисту сфері, не можна не відзначити, що день пронизаний ностальгією, тугою за який пішов. Але ви не сприймаєте роздуми про минуле як керівництво до дії, а тому і марних намагань повернути час назад не робите.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Складний день. Є ймовірність розриву корисних ділових зв'язків, вимушеного припинення відносин з людьми, які могли б допомогти вам добитися успіху. Багато ваших вчинки оцінюються невірно. Навіть люди, пов'язані з вас з щирою симпатією, сьогодні можуть думати про вас погано. Хочете зберегти хороші відносини з близькими? Сховайте своє зарозумілість подалі або хоча б замаскуйте його як-небудь. Леви, які вміють ставити собі непрості питання і давати на них чесні, хоч і не дуже приємні, відповіді, зможуть змінити своє життя на краще.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Обережніше, день може бути пов'язаний з великими втратами. Намагайтеся не говорити зайвого, не вступайте в гострі дискусії з керівництвом. Сьогодні ви йдете на поводі у емоцій, а вони можуть завести в яке-небудь неприємне місце. Багатьом захочеться негайно все кинути і почати нове життя. Почекайте трохи – скоро ви заспокоїтеся і зрозумієте, що необхідності в радикальних змінах немає. Відповідний день для того, щоб «випадково» зустрітися із симпатичним вам людиною, нагадати про себе тому, хто вам цікавий.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нерозв'язних проблем не виникне, але перепони, подолання яких потребує зусиль, можуть з'явитися. На жаль, настрій у Терезів сьогодні не саме бойове, і представники знаку скоріше в роздратуванні відступлять, ніж будуть вживати нові і нові спроби домогтися мети. Можливі несподівані грошові надходження, які дуже порадують. Чи вдасться знайти спільну мову з людьми, яких ви зазвичай погано розумієте і чия думка не можете розділити. Відносини з близькими гармонійні, вам вдається згладити гострі кути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можна домогтися багато чого, якщо заздалегідь скласти план дій, а потім відмовитися від нього і покластися на інтуїцію. Це день практичних осяянь: Скорпіони знаходять несподіване застосування всьому, що потрапляє в їхнє поле зору. Можливі як забавні, так і майже геніальні відкриття. Багатообіцяючий день для представників творчих професій. Для вас дійсно немає нічого неможливого. Помиритися з тим, кого ви образили? Легко. Знову закохати в себе того, хто, здається, охолов? Немає проблем. При правильному підході день буде дуже вдалим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна знайти однодумців серед колег, але їх схвалення дасть вам лише моральне задоволення, а реальної користі не принесе. А ось ті, хто міг би допомогти, не поспішають перейматися до вас симпатією. Втім, вони змінять свою думку, коли на вашому горизонті замаячать перші перемоги. Імовірна проблема у відносинах з коханою людиною. Те, що починається як проста сварка, стрімко і швидко перетворюється на конфлікт, який буде мати серйозні наслідки. Тому навіть не починайте сперечатися, а якщо все ж таки почали – переведіть все на жарт.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
При відомому працьовитість можна поліпшити своє матеріальне становище. З неба гроші не падають, але нагорода за роботу виявиться досить щедрим. Хороший день для налагодження ділових відносин, пошуку співробітників і союзників. З впливових заступників справа йде гірше – вони не квапляться протягнути вам руку допомоги і запропонувати підтримку. Козероги налаштовані на романтичний лад. Сьогодні одиноким легко закохатися, а тим, хто вже зустрів свою «половинку» – порадувати її приємним сюрпризом. Відмінний день для побачення, приємного вечора вдвох.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Можна досягти успіху, перемогти, випередити і перевершити. Приємно, що це дається легко, не доводиться прикладати зусилля і працювати в поті чола. Правда, можуть виникнути несподівані труднощі у відносинах з діловими партнерами, але гострі кути ви спритно згладити, а обговорення складних питань відкладіть до більш сприятливого моменту. У любові теж напевно пощастить. Вся справа в тому, що вам вдається і в потрібний час опинитися в потрібному місці, і вірний тон знайти, і слова підібрати саме ті, які будуть почуті і правильно зрозуміли.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Пильність, акуратність і ретельність – ось що потрібно вам сьогодні, щоб уникнути неприємностей. Ініціативу проявляйте обережно: вона карається, та й ви разом з нею. Добре складати звіти, таблиці, діаграми, займатися плануванням. Комфортно відчувають себе Риби, чиї робота пов'язана з фінансами. Ритм життя здається вам занадто швидким, хочеться взяти паузу, щоб озирнутися і проаналізувати ситуацію, визначитися з планами. На жаль, навіть найближчі люди не збираються «чекати» вас – доведеться пристосовуватися до їх темпу.