Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 серпня. День, коли панують романтика і закоханість

Субота, 21 серпня 2010, 08:57
День вдалий, приємний, легкий. У суспільстві панує особливий романтичний настрій, коли кожен трохи закоханий.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Менше поспішайте, особливо з висновками. Те, що сьогодні здається логічним і єдино вірним, на ділі таким не є, і зовсім скоро ви в цьому переконаєтеся. Чим більше ви сумніваєтеся, надто обережно і придивляєтеся, тим легше буде уникнути помилок. Овни, які вірять в те, що всі відвідують їхні ідеї геніальні, сядуть у калюжу. Захід, на який ви запросять, не тільки розширить кругозір, але й дозволить зав'язати корисне знайомство. Хороший день для відвідування консерваторії або концертного залу: Овни сьогодні особливо сприйнятливі до музики.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сьогодні вам багато що здається простим, але уявлення це невірно. Розводити біди руками – заняття досить безглузде: варто вам відвернутися, як хмари згущаються знову. Потрібно шукати справжню причину проблем. Це, звичайно, не найприємніше справу, але в даному випадку необхідне. Допоможуть старші родичі або досвідчені друзі. Тельці сьогодні виступають у ролі організаторів дозвілля для себе і близьких. Можна купувати квитки в кіно або на концерт – з вибором ви не помилитеся. А ось конференції, презентації та інші подібні заходи не виправдають очікувань.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зосередьтеся. Цей день зажадає від вас не меншою відповідальності, посидючості та концентрації уваги, ніж інший робітник. А в результаті що? Вельми приємна перемога і повний успіх у важливій для вас справі. Загалом, є заради чого старатися. Дуже гарний день для учнів і викладачів. В особистому житті все йде за планом, причому на вашу. Що ж, можна тільки порадіти. Відмінний день для дружніх зустрічей, імпровізованих вечірок, веселих свят. Ваша присутність прикрасить будь-який захід.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сільна тяга до нових вражень – навіть сильніше, ніж інстинкт самозбереження. Неважко здогадатися, що день у зв'язку з цим досить небезпечний. Здоровий глузд часом нагадує про себе, і до його доводів варто прислухатися. Ще один спосіб не потрапити під удари долі – слідувати порадам надійних друзів, які більше, ніж ви, консервативні й обережні. Хороший день для прийому гостей. Якщо ви влаштуєте вечірку, ніхто не буде нудьгувати. Можна також зайнятися спортом – фізичне навантаження поліпшить настрій, подарує заряд бадьорості.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хороший день для неформального спілкування в приємній обстановці, можливо несподіване запрошення від старого друга. У деяких представників знаку зросте прагнення до творчої реалізації, так що можна чекати появи шедеврів. Не переоцінюйте свою здатність складати вірне думку про людей з першого погляду. Цей день буде пов'язаний, швидше, з розчаруваннями і руйнуванням ілюзій, ніж з неймовірними осяяннями і вірними блискавичними умовиводами. Львів, яких сьогодні примудрилися закохатися, чекає чимало випробувань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви дуже чутливі і ранимі, що оточують з вами важко: будь-яке їхнє слово, здається, заподіює вам біль. Тим часом, ображати вас ніхто не збирається і не прагне, просто ви схильні будь-яке зауваження сприймати в багнети і йти у глуху оборону ще до того, як на вас хтось нападе. Результатом може стати сварка з людиною, яка вам дуже дорогий. Можливі зустрічі зі старими знайомими, несподівані запрошення. Заходи, заплановані як розважальні, дозволять вам обговорити пару важливих тем та отримати цінну інформацію.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Якщо вас терзають смутні сумніви, то вони, найімовірніше, не позбавлені підстав. Ваги сьогодні особливо чутливі до чужих настроям і негативному впливу, вони легко розпізнають майбутнього ворога і таємного недоброзичливця, хоча і не можуть пояснити, як саме це роблять. Довіряйте своєму чуттю. Якщо ж занепокоєння вас не відвідує, можна розслабитися: ви опинилися в числі щасливчиків, проти яких ніхто нічого не замишляє. Можливі несподівані візити старих знайомих і далеких родичів. Гості принесуть подарунки та гарні новини.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Незважаючи на деякі небезпеки і спокуси, день можна назвати вдалим. Скорпіони обережні і хитрі, ввести їх в оману ніхто не зможе. Якщо вам потрібно налагодити відносини з людиною складним, образливим і непередбачуваним, постарайтеся зробити це сьогодні – шанси на успіх високі. Гарний день для поїздок, відпочинку поза домом, обдуманих експериментів. Ваші спортивні досягнення вселяють повагу, а творчі – захоплення. У багатьох будуть всі підстави відчути себе зіркою. Але не потрібно забувати про обережність: висока ймовірність дрібних травм.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви маєте в своєму розпорядженні інформацією, яка дозволяє зробити вірні висновки, але чомусь їх не робите. Правда, омани ваші милі і безпечні, а розчарувань сьогодні можна не побоюватися. Не ображайтесь на тих, хто сміється над вами – чесно кажучи, ви даєте приводи для жартів. Дуже гарний день для спокійних занять, наприклад, читання, малювання. Деякі Стрільці з подивом виявлять, що здатні отримувати задоволення від перегляду розважальних телепередач. Можна без жалю і сумнівів позбутися старих і непотрібних речей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Завоювати вашу симпатію сьогодні може не сама гідна особа, а оскільки представників вашого знаку відрізняє постійність почуттів, розірвати сумнівну зв'язок буде непросто. Але ніщо не загрожує тим, хто вже пов'язаний романтичними узами; для стабільних пар цей день приготував тільки приємні сюрпризи. Дуже хороший день для відвідування сімейних урочистостей (весіль, ювілеїв). Такі заходи налаштовують вас на позитивний лад, дарують упевненість в тому, що люди вас оточують чудові, а події розвиваються якщо не найкращим, то цілком сприятливим чином.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не йдіть на поводу у своїх бажань! Сьогодні немає нічого простішого, чим спокусити Водолія: представники цього знаку впевнені: все, що блищить – золото, а що не золото – то брильянт. Тому день загрожує сумнівними захопленнями, небезпечними витівками, марними витратами. Дуже сприятливий день для відвідування виставок, семінарів, конференцій та інших заходів, на яких можна отримати корисну інформацію. На вечір можна призначити зустріч з колегою, що викликають у вас не тільки професійний інтерес: момент для переходу від ділових відносин до романтичних самий підходящий.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ідіть на глибину. Чим меншої кількості людей ви сьогодні попадетеся на очі, тим краще. Від самих близьких, звичайно, ховатися не варто, а от від участі у громадських заходах варто відмовитися. Закоханим Рибам рекомендується приділити максимум уваги своїй «половинці»: для романтичного спілкування тет-а-тет день найбільш підходящий. Зірки не радять проводити час поза домом, оправлятися в далекі поїздки. Розумні дози самотності йдуть вам на користь. Відповідний день для того, щоб познайомитися з новинками авторського кіно або переглянути класичні драматичні стрічки.