Астрологічний прогноз на 22 серпня. День спілкування

Неділя, 22 серпня 2010, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться о 18:54). «Здійснення». Місяць у Водолії (з 4.37). На думку зірок, у цей день здійснюються заповітні мрії, а плани набувають реальних обрисів.
гороскоп

Сьогодні особливо сильно хочеться з кимось поспілкуватися. Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі.

Час кохання, побачень, сімейних свят. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

У ці дні можливі несподівані зміни, які людина сама до себе закликає. Люди відчувають себе вільними і не бажають себе пов'язувати, не прагнуть давати обіцянок, укладати союзи.

У дні Водолія нам хочеться внутрішньої свободи і розкутості. Емоції оживають, починають проявлятися відкрито і вільно.

Хочеться чогось нового, ми легко здійснюємо несподівані вчинки, від деяких людей можна чекати всіляких примх. Головне в ці дні - не віддатися анархії, не епатувати відверто оточуючих, намагаючись самоствердитися у власних очах і бажаючи продемонструвати всім свою свободу і незалежність.

Добре вдаються реформи, всілякі експерименти, можна братися за самі ризиковані проекти. Успішно впроваджуються несподівані ідеї та нововведення.

Для цього лише необхідно знайти точки дотику з навколишнім світом.

Проявляйте співчуття до того, кому воно потрібно, можна і самому звернутися з проханням.

При проходженні Місяця по знаку Водолія стає вразливою нервова система, а також вени в області щиколоток і ступні ніг. Використовуйте цей період для профілактики плоскостопості та варикозного розширення вен, щоб зробити масаж області кісточок, походити босоніж по нерівній поверхні.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).