Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 серпня. Змішайте коктейль оптимізму

Середа, 25 серпня 2010, 08:54
Зберігаються всі позитивні тенденції вчорашнього дня, до них додаються нові, і в результаті виходить коктейль з бадьорості, енергії і романтики, в якому життєрадісно хлюпається лід оптимізму.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Із завданням «добре відпочити» ви справляєтеся чудово, легко знаходите цікаві заняття для себе і близьких, вибираєте приємну компанію і взагалі насолоджуєтеся кожною хвилиною. Цей день підходить для творчої та дослідницької роботи, нова інформація виявиться дуже корисною. Можна планувати поїздки. Не найкращий день для романтичного побачення – ваша легковажна веселість може дратувати партнера. Не давайте коханій людині приводів для ревнощів: сьогодні з будь-якого подібного дрібниці може вирости скандал.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можливо несподіване запрошення в гості, доведеться спішно збиратися, а, може, і вибирати подарунок для раптово нагадав про себе іменинника. Така метушня швидше радує, ніж дратує, так що день пройде у приємних турботах. У деяких представників знаку з'явиться привід для формального урочистості. День невеликих, але прикрих розбіжностей з близькими, утомливих спорів, бесід на неприємні теми. Знайти спільну мову можна, та й не так уже й важко це буде – просто постарайтеся уникати шокуючих висловлювань і надміру екстравагантного поведінки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Представників цього знаку відвідає натхнення, у них з'являться чудові ідеї, задуми і плани. Немає нічого простішого, ніж знайти людей, які стануть відмінними компаньйонами і надійними союзниками – ваша посмішка нікого не залишить байдужим. Дуже гарний день з точки зору особистих відносин, близькі вас чудово розуміють, ви багато проблем зможете вирішити швидко і правильно. Єдина тема, яку не варто обговорювати – це сімейний бюджет. Можливий початок романтичних відносин, в яких ви будете грати роль лідера та натхненника.

Рак (22 червня – 23 липня)
Хороший день для прогулянок, заміського відпочинку, занять спортом на свіжому повітрі. Не бійтеся змінити свої звички, спробувати щось нове: вас чекають приємні відкриття. Можна обмірковувати складні питання, ставити нові цілі, переглядати пріоритети. День підходить для вирішення майнових питань; можливе отримання цінних подарунків або несподіване рішення фінансових проблем. Порадують батьки і діти, відносини між представниками різних поколінь складатимуться рівно і гармонійно. У закоханих не виникне приводів для сварок.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Відмінний день для любителів світського життя – на громадських заходах ви будете в центрі уваги, чудово проведете час, зав'яжете нові знайомства. Нові запрошення надходять звідти, звідки ви і чекати їх не могли. Однодумці гідно оцінять ваші сміливі ідеї. З точки зору особистих відносин це день не найприємніший – аж надто часто вам нагадують про старі помилки. Та ви й самі не проти згадати про минуле (правда, віддаєте перевагу зосередитися на чому-небудь приємне), а того, що відбувається навколо не помічаєте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
На ваші плечі лягає відповідальність за вирішення багатьох питань, які ви хотіли б доручити іншим. Нічого не вдієш: краще за вас до цих завдань все одно ніхто не впорається. Юні Діви зможуть довести старшим родичам, що стали досить самостійними, і отримають трохи більше свободи. Відносини з близькими будуть цілком гармонійними, якщо ви відкладіть обговорення складних питань. Справа в тому, що сьогодні ви в кожному, хто з вами не згоден, бачите або ворога або людини не надто розумного; насправді ж варіантів трохи більше.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Хороший день – веселий, приємний, легкий. Ваші затії вдалі, плани – реальні, рішення – обдуманість. Можна впоратися з труднощами, знайти оригінальний спосіб досягнення цілей, до яких ви навіть не знали, як і підступитися. Відповідний день для обговорення професійних питань у неформальній обстановці. Порадують приємні новини, отримані здалеку. Деякі Ваги відправляться в приємне і захоплюючу подорож. Терезам-батькам доведеться присвятити деякий час рішенням дитячих проблем, але результатом справи всі будуть задоволені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливо відчуття неспокою, хоча серйозних причин для тривоги немає. Скорпіони добре проведуть цей день, якщо відмовляться від експериментів, збережуть вірність звичних занять, не стануть перевіряти свій організм на міцність. Не на всі виникаючі питання треба відповідати сьогодні, ні на всі пропозиції, що поступають варто погоджуватися, що б не говорили оточуючі. В особистому житті не все гладко? Можливо, це частково ваша вина. Багато проблеми вирішаться, як тільки навколишні побачать у вас людини серйозного і відповідального.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Яскраво проявляються бійцівські якості, Стрільці не тільки жадають битв, але й організовують їх. Енергію необхідно направити в мирне русло, інакше ви наробите дурниць. Займіться рішенням сімейних проблем, допоможіть родичем, відвідати старих знайомих. Хороший день для автомобільних поїздок. Дуже велика ймовірність необдуманих вчинків, спонтанних змін в особистому житті. Емоції суперечливі, але в цілому настрій можна назвати позитивним. Ваш оптимізм не буде безпідставною: зірки на вашому боці.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не будьте занадто вимогливі до оточуючих. Дотримання формальностей і проходження правилам, яке здається вам сьогодні таким важливим і абсолютно необхідним, для багатьох – лише джерело роздратування і негативних емоцій. Самокритикою теж захоплюватися не варто: навіщо псувати гарний день? Можливі розбіжності з найближчими людьми, причому справа стосується принципових питань. Не можна приймати остаточні рішення і спалювати мости: ваша позиція незабаром зміниться і ви пошкодуєте про необачних вчинках.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вибирайте справи спокійні і неутомітельние – за ними час пройде непомітно і приємно. Для розв'язання складних задач день не підходить. Виняток зірки роблять лише для Водоліїв, які можуть залучити до справи представників вогненних знаків: в цьому випадку шанси на успіх високі. Поїздки краще відкласти. Відповідний день для довірливого спілкування з близькими, спокійного обговорення будь-яких питань. Це той самий день, коли з'ясування стосунків буде не погано замаскованої сваркою, а цілком спокійною конструктивної бесідою.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не самий підходящий день для спілкування, відвідування багатолюдних зборів. У колі близьких ви будете почувати себе куди краще, ніж серед малознайомих осіб, які підтримують світські бесіди, але не зазнають щирого інтересу одне до одного. Непоганий день для роздумів про проблеми світобудови; навіть звичайно легковажні Риби стають справжніми філософами. Риби дуже романтичні і сентиментальні, в деяких випадках, на жаль, це може стати приводом для жартів. Не варто приймати їх близько до серця, насправді ваша поведінка виглядає зворушливим, а не смішним.