Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 серпня. Проявіть себе з кращого боку

Четвер, 26 серпня 2010, 08:51
Напружений день. Найважче доведеться тим, хто за родом своєї діяльності пов'язаний з фінансами і матеріальною відповідальністю – ймовірність помилок у розрахунках і втрат дуже велика.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день дозволить Овнам проявити себе з кращого боку. Представникам даного знаку вдається поодинці впоратися з вирішенням складних завдань, взяти верх над конкурентами, а потім – заручитися підтримкою впливових осіб. Відповідний день для вивчення іноземних мов, будь-якої міжнародної діяльності. Можна робити покупки, причому купувати краще речі, якими будете користуватися особисто ви. З точки зору особистих відносин день неоднозначна: можливі серйозні сварки, не виключений і розрив. Однак зірки стверджують, що все, що відбувається сьогодні відкриває перед вами нові двері.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не поспішайте приступати до професійних справах. Безпечніше – і у всіх відносинах корисніше – будувати плани, причому, бажано, на саме віддалене майбутнє. Найбільш сприятливо день буде складатися для Тельців-начальників: поки їхні підлеглі працюють, такі представники знака можуть спокійно подумати про нові цілі і завдання. В особистому житті, навпаки, думати ніколи: необхідно діяти, і діяти рішуче. Енергійність і ентузіазм підсилюють ваша чарівливість і допомагають знаходити спільну мову з людьми. Можливо цікаве запрошення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
При відомої моторності можна скористатися відповідним моментом для підвищення по службі. Щоправда, стосується це тільки Близнюків-жайворонків: сови сприятливий збіг обставин просто просплять. Постарайтеся уникнути помилок в роботі – покарання за них буде дуже серйозним, ви ризикуєте втратити багато. Зате в особистих відносинах переважає вплив позитивних тенденцій. Це підходящий день для знайомства або побачення. Не бійтеся зізнатися в своїх почуттях: вас зрозуміють правильно. Закохані, останнім часом часто сварилися, зможуть помиритися всерйоз і надовго.

Рак (22 червня – 23 липня)
Завзято працюйте і будьте вимогливі до себе. Сьогодні ви можете зміцнити свої позиції, досягти прогресу у справах, створити сприятливі умови для кар'єрного зростання. Дуже вдалий день для початку нових проектів, особливо – вимагають творчого підходу й неординарного погляду на життя. Раки, міняють місце роботи, приємно здивують нових колег своїм професіоналізмом. Фінансові питання можуть стати причиною розбрату навіть у самих дружних сім'ях. Небажано займатися плануванням бюджету, обговорювати великі покупки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день для Львів, для яких словосполучення «професійна самореалізація» – не просто набір звуків. У вибраній сфері можна досягти значних успіхів. Правда, для цього доведеться дещо змінити тактику, але ви швидко зрозумієте, який саме метаморфози вимагають обставини. А ось в особистих відносинах, на жаль, дають про себе знати несприятливі тенденції. На перший погляд, нічого поганого не відбувається, але і приводів для оптимізму вам дійсно не вистачає. Можливо нове поява в вашому житті людини, з яким ви вже прощалися, як здавалося, назавжди.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте гнучкішими: настав той день, коли можна багато чого виграти, просто кілька скорегувавши тактику. Компроміси і поступки – найвірніший, хоч і не самий короткий шлях до мети. Що віддають перевагу у що б то не стало йти безпосередньо чекають великі втрати і марні праці. Тим, з ким ви пов'язані діловими відносинами, не ставте незручних запитань. Взагалі, сьогодні кращого говорити (хай навіть досконалу нісенітницю), ніж слухати. Остання тенденція, до речі, поширюється і на сферу особистих відносин. Чим більше інформації про вас отримують оточуючі, тим більше ви їм подобаєтеся.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У професійній сфері зміни небажані. Це не самий відповідний день, для того щоб відмовлятися від старих союзників заради нових, приступати до нових проектів або проводити перестановки в трудовому колективі. Будь-які психологічні експерименти відкладіть, дбайливо і шанобливо ставитеся до чужих традицій, стереотипів і шаблонів. Чим менше ви прагнете привернути увагу представників протилежної статі, тим більше його отримуєте. Крім тих, чиє суспільство вас швидше за стомлює, ніж радує, неодмінно знайдеться людина, поряд з яким однаково приємно провести і пару годин, і все життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Пора переглянути відносини з колегами. Ті, кого ви недавно навіть помічати не хотіли, можуть виявитися дуже корисними союзниками; будьте доброзичливі з ними – і ваше перевагу над конкурентами стане колосальним. Сьогодні ви, часом і не замислюючись про це, використовуєте людей в своїх цілях. Проблем не виникне, поки на вашому шляху не зустрінеться другий Скорпіон. Не сваріться з тими, хто вам доріг! Сьогодні будь-яка сварка може призвести до ситуації, єдиним виходом з якої стане повний, остаточний і безповоротний розрив відносин. Ви вмієте бути миролюбними – так скористайтеся цим талантом!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ваша головна проблема – упертість. Якщо з нею вдасться впоратися до обіду, день пройде просто відмінно. Ваші таланти будуть затребувані, а ідеї – оцінені по гідності. Крім того, надійдуть пропозиції, прийнявши які ви забезпечите собі швидкий і необтяжливий підйом кар'єрними сходами. В особистому житті впертість теж недоречно. Як тільки ви станете трохи м'якше, ставлення оточуючих до вас зміниться в кращу сторону. І обережніше з почуттям гумору: у гомеопатичних кількостях воно до речі, але занадто великі дози небезпечні для всіх.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Прийшов час навести порядок у ділових відносинах, розірвати зв'язки, які заважають вам рухатися вперед і досягати поставлених цілей. Багато чого залежить від здатності правильно вибрати довірена особа в складній ситуації; керуватися краще не інтуїцією, а накопиченим досвідом. Тому, хто вже одного разу підвів вас, нехай і мимоволі, сьогодні не можна вірити. Відкладіть з'ясування стосунків із близькими. Якщо спілкуватися без докорів і претензій важко, зведіть до мінімуму розмови. Дуже корисно було б побути в товаристві людини, з якою вам є про що помовчати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можливі серйозні професійні проблеми. Розпалюються стосунки з керівництвом, і багато представників знаку всерйоз задумаються про те, чи не пора відправитися на пошуки кращого місця. Плідним буде співробітництво з Терезами та Близнюками; від переговорів з Овном або Левом краще відхилитися. Зміни в особистому житті тільки намічаються, але ви вже відчуваєте їх наближення. Хвилюватися поки рано; зосередьтеся на тому, щоб приємно і цікаво провести вільний час, женіть похмурі думки. Найбільш вразливим представникам знака допоможе заспокоїтися спілкування зі старшими родичами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Включайте чарівність на повну потужність: сьогодні ви саме завдяки йому зможете домогтися успіхів у будь-якій справі, за яке візьметеся. Не можна сказати, що ви легко ладіте з оточуючими – просто люди так старанно ладнають з вами, що спілкування стає суцільним задоволенням. Прекрасний день для проведення презентацій, публічних виступів. Особистий інтерес до вас теж виникає у багатьох: вже дуже ви сьогодні спокусливі. Самотні Риби можуть скористатися ситуацією і завести цікаве знайомство. А ось закоханим доведеться докладно й дохідливо пояснювати своїй «половинці», що приводів для ревнощів немає.