Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 серпня. Перевіряємо міцність зв'язків

П'ятниця, 27 серпня 2010, 08:54
Старі зв'язки перевіряються на міцність: можна з'ясувати, хто насправді ваш друг, а хто ворог. Проте варто бути готовим до того, що відповідь застане зненацька.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Бажання кинутися в бій великий, але момент для цього зараз не самий відповідний. Тому стримуйте свої пориви і старанно працювати в тилу. Пізніше ваші «непомітні подвиги» неодмінно будуть оцінені і гідно винагороджені. сімейних справах будьте готові взяти на себе роль лідера і ініціатора нових справ; саме на ваші плечі лягає відповідальність на інших. Юних Овнів чекає незвичайне знайомство, яке наштовхне на цікаві думки і змінить уявлення про життя. Знижено енергетичний потенціал, варто скоротити навантаження.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Навіть якщо дуже хочеться рухатися вперед, не поспішайте. Зірки стверджують, що для роздумів цей день підходить набагато більше, ніж для рішучих дій. Думаєте, що подарунки долі вислизають з рук? Ви помиляєтеся! Насправді можливості, які ви втрачаєте сьогодні, пов'язані скоріше з труднощами і проблемами, ніж з успіхами і перемогами. В особистому житті не варто поспішати з проявом ініціативи. Тельці, які дадуть можливість діяти іншим, помітять, що їх оточують надзвичайно енергійні, винахідливі та оригінальні люди.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже сильно бажання ризикнути, багато поставити на карту – і сьогодні ви можете собі це дозволити. Близнюкам щастить у справах, і представники цього знака домагаються успіху там, де змушені були відступити багато їхніх колег, союзники і суперники. Відмінний день для тих, хто навчається або займається дослідницькою діяльністю. А ось особисте життя – не поле для азартних ігор. Тут потрібно керуватися логікою і здоровим глуздом, берегти те, що цінне, і не ризикувати відносинами, які для вас важливі.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам, хто відчуває, що до трудових подвигів вони не готові, зірки радять швидко віддалитися з поля зору начальства. Є ризик потрапити під гарячу руку, почути масу невтішних слів на свою адресу, та ще й бути покараним за чужі промахи. Врешті-решт ситуація проясниться, але неприємні емоції, на жаль, залишаться. Якщо бути дуже терплячим і розуміючим, можна впоратися з впливом негативних тенденцій і в особистому житті. Хочеться вередувати? Робіть це в компанії людини, припинення спілкування з яким вас не сильно засмутить.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Однією з головних завдань дня стає налагодження стосунків з колегами. Саме від вашої здатності вести діалог залежить успіх спільної справи. На переговорах варто триматися в тіні, уникати фамільярного тону і всіляко підкреслювати свою повагу до традицій. Сприятливий день для покупок, облаштування будинку. Речі, куплені або отримані в подарунок сьогодні, довго будуть радувати вас. Дуже корисна зміна обстановки: вам вона допоможе забути про старі проблеми, а вашій «половинці» – побачити вас в новому світлі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Перш, ніж відповісти на будь-яке питання, подумайте двічі. Все, що ви скажете, може бути використано проти вас. Так, і те, як пройти в бібліотеку, теж. Якщо дуже хочеться обговорити професійні питання або попліткувати про колег, вибирайте в співрозмовники людини, який половини почутого не зрозуміє, а іншу половину забуде; у всіх інших випадках витоку інформації уникнути не вдасться. Не варто розраховувати на те, що особисте життя сама собою зміниться на краще. Зірки протегують тим, хто і сам готовий діяти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Швидко подивіться по сторонах. Є в полі зору осіб, на якого можна перекласти відповідальність? Дуже добре! Негайно зробіть це і радійте життю. Підходящої кандидатури не спостерігається? Ну що ж, тоді будьте обережні, обережні і ще раз обережні. Якщо можна відкласти ухвалення важливого рішення – відкладіть. Якщо можна попросити день-другий на роздуми – попросите. Якщо можна витрачати час даремно, замість того щоб працювати – витрачайте. Сьогодні вами керує не лінь, а інтуїція. А вона солідарна з зірками: діяти небажано.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже корисно стежити за іншими. У вас є підлеглі? Так не спускайте з них очей! Скорпіонам, які поки не встигли стати начальниками, варто поспостерігати за колегами, друзями, родичами. Справа в тому, що сьогодні саме ви в силах уберегти оточуючих від помилок, промахів, непорозумінь і інших неприємностей. Щоправда, декому ваша поведінка може не сподобатися. Овнам, наприклад, не варто нічого радити: вони образяться і все одно надійдуть по-своєму. А от якщо важливий для вас людина – Риби, вам слід усіляко опікуватися його.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стати прикладом для оточуючих – сьогодні це обов'язкова умова досягнення успіху. Вам доведеться протистояти спокусам, боротися з лінню, проявляти чудеса самодисципліни і самовладання. Звичайно, не всім Стрільцям це дається легко, але чим більше ви стараєтеся, тим щедрішим буде нагорода. Найпростіший спосіб порозумітися з близькими – вести себе природно і говорити прямо. Бажаючі у що б то не стало проявити делікатність і тактовність у результаті залишаються пригніченими й розчарованими. Корисні довгі прогулянки, активний відпочинок на свіжому повітрі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Правильно провівши ділові переговори, ви зможете домогтися успішного завершення важливої справи і укласти вигідну угоду. Що ж потрібно робити? По-перше, перевіряти будь-яку інформацію, що надходить: охочих ввести вас в оману предостатньо. По-друге, захищати свої інтереси твердо, але стримано. Одна хвилина втрати самовладання обернеться довгими тижнями проблем. Нарешті, потрібно прислухатися до підказок інтуїції. Це, до речі, стосується і особистого життя. Козероги, чий внутрішній голос не буде надриватися даремно, сьогодні зможуть здійснити свою давню мрію.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відповідний день для обговорення попередніх умов співпраці, першої зустрічі з роботодавцем, ні до чого не зобов'язує побачення. Дуже багато чого буде залежати від того, наскільки ви сьогодні спостережливі. Не поспішайте робити висновки, просто прагніть запам'ятати як можна більше – міркувати про побачене ви будете потім. З точки зору особистих відносин день буде сприятливий для тих, хто оточений люблячими людьми. Якщо ви абсолютно самотні, постарайтеся побалувати себе, знайти час для занять, які доставляють вам задоволення.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже непростий день. Велика ймовірність помилок, які ви допустите просто тому, що випустили з уваги якусь дрібницю. У такій ситуації дуже важливим стає присутність поруч людини, рад якого можна довіряти. Найбільш прихильні зірки до юних Рибам, готовим прислухатися до рекомендацій старших. Високий творчий потенціал, ваші задуми та ідеї приємно дивують оточуючих. Відповідний день для того, щоб зробити сюрприз коханій людині або організувати незвичайну вечірку для друзів.