Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 серпня. У боротьбі всі засоби хороші

Понеділок, 30 серпня 2010, 08:56
На поліпшення фінансового становища сьогодні можуть розраховувати тільки ті, хто готовий вступити в гостру боротьбу з конкурентами і пустити в хід всі доступні засоби. Людям, які прагнуть до змін в особистому житті, також варто проявити ініціативу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День досить складний з професійної точки зору. Сьогодні Овни багатьом ризикують, а вести себе обережно представникам знака не вдається, адже на кожному кроці на них чатують спокуси. У результаті раз у раз виникають ситуації, коли ви можете втратити все, що було нажито непосильною працею. Нітрохи не краще йдуть справи і в особистому житті. Незавидний вибір: або відмовитися від усіх бажань, триматися в тіні і нікому нічого не розповідати, або змиритися з тим, що кожне ваше слово може покласти початок сварці.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для переговорів про співробітництво або зустрічі з потенційним роботодавцем. Чи не збираєтеся змінювати місце роботи? Натякніть своєму начальству на те, що не заперечували б проти підвищення зарплати: велика ймовірність, що до вас прислухаються. Не виключено і збільшення навантаження, але нові обов'язки не будуть тягарем вам. Відносини з близькими розладнуються, ви насилу знаходите спільну мову з тими, кого звикли розуміти з півслова. Небажано обговорювати складні питання, але варто подумати про якісь спільні розваги, нехай навіть самих немудрих.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже суперечливий, нерівний, втомливий день. Зосередитися важко, муза не поспішає вас відвідати, інтуїція теж мовчить. З рішенням повсякденних завдань вдається впоратися більш-менш успішно, але як тільки виникає нетипова проблема, ви втрачаєте. На підтримку оточуючих розраховувати не доводиться, адже вони звикли вважати вас еталоном винахідливості і кмітливості. Постарайтеся знайти час для спілкування з друзями або просто симпатизують вам людьми. Добрі слова, ненав'язлива підтримка і милі жарти піднімуть вам настрій.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непогані професійні перспективи, можна піднятися службовими сходами. Проте заради успіху в справах деяким Ракам доведеться пожертвувати своїми принципами, і страждати через це представники знаку будуть не на жарт. Не виключені ситуації майже екстремальні; вихід з них ви знайдете, але нервове перенапруження не пройде безслідно. Важливо відокремити ділові відносини від особистих, інакше вашим близьким доведеться нелегко. Сьогодні ви не розумієте жартів, що ускладнює спілкування з багатьма друзями. Дами-Раки дуже ранимі і плаксивий.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можливості відкриваються привабливі, можна добитися кар'єрного зростання, зміцнити свої позиції, перемогти конкурентів. Біда лише в тому, що ділова активність у Львів визначено в дефіциті. Комфортно почувають себе тільки Леви-начальники, які роздають доручення і стежать за їх виконанням, але себе можуть особливо не турбувати. На особистому житті нестача енергії теж позначається не кращим чином. Як на зло, саме сьогодні від вас чекають ентузіазму та ініціативи буквально всі близькі люди. Спробуйте поділитися з ними самими шокуючими своїми ідеями – після цього вас на якийсь час залишать у спокої.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Постарайтеся не попадатися на очі керівництву: сьогодні вас чекає критика, критика і ще раз критика, причому назвати її конструктивної ніяк не можна. Не варто братися за масштабні та відповідальні проекти: досить дріб'язкової помилки, щоб опинитися під шквалом докорів і зауважень, а то зазнати збитків. Чим менш важливі і складні справи, якими ви займаєтеся сьогодні, тим краще. В особистому житті справи йдуть значно краще, можливі приємні зміни, сюрпризи, не виключені цікаві знайомства. Прихильність зароджується дуже легко, і навіть скороминущий флірт може змінити ваше життя.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можливі фінансові втрати. Дуже неміцні професійні позиції Терезів, можна втратити довіри керівництва та колег. Ваші конкуренти більш підступні, ніж здається на перший погляд, тому пильність і обережність потрібно подвоїти, а краще – потроїти. При сприятливому збігу обставин можливо початок серйозних романтичних відносин. Однак якщо ви відчуваєте, що на шляху до особистого щастя раз у раз виникають перешкоди, не витрачайте сили даремно: швидше за все, ви рухаєтеся у неправильному напрямку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони зможуть показати себе з кращого боку, завоювати повагу керівництва та колег, а заразом і зацікавити собою декого дуже симпатичного. Покладатися слід виключно на інтуїцію: коли в справу вступає логіка, ви допускаєте прикрі помилки і промахи. Вдалий день для участі у презентаціях, конференціях, семінарах. Ви намагаєтеся бути на виду і легко зав'язуєте знайомства. Для «половинок» багатьох Скорпіонів цей день буде непростим – аж надто багато приводів для ревнощів дають представники знака.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже хочеться зайнятися чимось незвичайним, видатним і змінює світ. На жаль, цей день доведеться присвятити вирішенню дрібних і одноманітних проблем, рутині і текучці. Звичайно, це досить нудно, але в якості компенсації зірки пропонують вам грошові надходження, цінні подарунки та гарні новини. Спілкування з близькими приносить не надто велике задоволення. Чомусь усі, кому не лінь (а не лінь чомусь практично нікому) нагадують вам про ваші помилки, промахи і недосконалості. Ставитися до цього з гумором вдається лише в першій половині дня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже високий творчий потенціал Козерогів, тому представникам знака виявляється по плечу те, з чим не впоралися інші. Ідеї, які відвідують вас сьогодні, гідні того, щоб їх як слід обдумати і обговорити із знаючими людьми. Постарайтеся не відкладати і реалізацію: якщо взятися за справу можна вже сьогодні, вступити слід саме так. Особисті стосунки, на жаль, складаються нерівно. Ви те спокійні і задоволені, то дратівливі, причому для оточуючих всі ваші метаморфози виявляються найвищою мірою несподіваними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже знадобляться гнучкість і вміння швидко міняти тактику. Це складний день, але успіхів досягти все-таки можна. Постарайтеся максимально використовувати всі можливості представляються і не забувайте своєчасно обеззброювати недоброзичливців. Хороший день для навчання. Близькі готові не тільки вислухати вашу думку, але і прийняти його до уваги, тому серйозні розбіжності малоймовірні. Закохані можуть сваритися через дрібниці, але миритися будуть швидко і натхненно. Життєвий потенціал досить високий, проте не виключені травми.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ваші можливості небезмежні – про це слід регулярно нагадувати не тільки собі, але і керівництву, яке раз у раз підкидає вам нездійсненні доручення. Якщо братися тільки за те, що вам під силу, день пройде цілком вдало. Можливе отримання привабливих пропозицій від давніх ділових партнерів. Не виключена зустріч з людиною, яку ви коли-то дуже любили. Почуття змінилися, але не зникли безслідно; спогади про минуле змусять вас по-іншому оцінити свою нинішню поведінку.